[xxxxx] Healthineers søger en Customer Service Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du en ingeniør med hænderne skruet rigtigt på, og drømmer du om at lave service på billeddiagnostisk udstyr, er det lige dig, vi mangler!Vi søger en dygtig serviceingeniør til Siemens Healthineers serviceafdeling. Du vil indgå i vores engagerede og kompetente serviceteam, der servicerer billeddiagnostisk udstyr på landets sygehuse og hos vores private kunder. Vi sørger for, at du får en grundig introduktion til og oplæring i vores løsninger og produkter. Du får et varieret og selvstændigt job med masser af muligheder for faglig og personlig udfordring.

Dit arbejde er inden for et vigtigt og samfundsnyttigt fagområde. Det udstyr, du kommer til at arbejde med, er som oftest omdrejningspunktet for at kunne levere sikre og hurtige diagnoser, og derfor kan du gøre en meget vigtig forskel for patienterne. Det er komplekst, der er pres på – og det er fantastisk spændende.

Din base vil være fra vores adresse i Ballerup eller direkte fra hjemmet. Opgaverne er primært på Sjælland og er af meget varierende karakter. Den ene dag gennemfører du en kvalitetskontrol hos en kunde i Syd med din ekspertise som omdrejningspunkt, dagen efter er der en akut servicesag i Nord, og her er det din analytiske sans, som bliver udfordret til at løse en kompleks problemstilling. Hvis du har tid, og en af dine kolleger har brug for din assistance et andet sted i Danmark eller i Norden, kan det også være her, du træder til. Derudover kan du forvente rejser til Tyskland og USA i forbindelse med oplæring og løbende træning.

Hvad er dine arbejdsopgaver?

  • At udføre idriftsættelse, vedligeholdelse og servicering af komplekst billeddiagnostisk udstyr hos vores kunder indenfor et til flere af områderne CT (Computed Tomography), MI (Molecular Imaging - nuklearmedicin) og MRi (Magnetic Resonance imaging) fortrinsvist i Region Hovedstaden og Region Sjælland – men også i andre dele af landet efter behov.
  • At udbygge og vedligeholde dine faglige kvalifikationer via fabrikskurser på vores hovedkvarterer i udlandet i et omfang af ca. 2-3 uger årligt, efter du er fuldt udlært inden for dit arbejdsområde.
  • At indgå i det team som har ansvaret for det servicetekniske samarbejde med vores kunder og tage del i akkvisitionsarbejdet sammen med vores account managers.


Hvordan kvalificerer du dig til jobbet?

  • Det er en forudsætning, at du er uddannet ingeniør – eksempelvis indenfor sundhedsteknologi eller et andet relevant område – eller lignende.
  • Opgaverne er teknisk krævende, så det er vigtigt, at du har en høj teknisk baggrund.
  • Det vil være en klar fordel, hvis du har viden om medicoteknik og billeddiagnostisk udstyr, DICOM og gerne PACS billednetværk.
  • Du har en god og veludviklet analytisk sans – gerne med erfaring fra tidligere servicejob og/eller praktikforløb og med flair for mekanik.
  • Du har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk, og hvis du har et grundlæggende niveau på tysk, er det en fordel.


Vi modtager gerne din ansøgning, selvom du har opnået dine kvalifikationer på en alternativ måde end ovennævnte.

Bliv vores nye kollega

Som fremtidig kollega, er det betydningsfuldt for os, at du er selvstændig med et højt energiniveau og samtidig formår at indgå i et forpligtende teamwork. Desuden er det essentielt, at du er i stand til at sætte kundens behov i centrum og er god til at kommunikere.

I Siemens Healthineers søger vi de dygtigste medarbejdere, der er ivrige efter at blive en del af en dynamisk, international organisation, som tilbyder unikke muligheder til sine medarbejdere. Det er vigtigt for os at sikre din videre udvikling hos os. Du vil derfor på sigt have rig mulighed for at specialisere dig inden for et serviceområde eller eventuelt fortsætte din karriere inden for projektledelse, salg eller andet, som du brænder for.

Hvad skal jeg ellers vide?

Siemens Healthineers former fremtidens sundhedspleje. Som en førende medicinsk teknologivirksomhed giver Siemens Healthineers sundhedsudbydere over hele verden mulighed for at øge værdien ved at styrke dem på deres rejse mod at udvide præcisionsmedicin, transformere pleje, forbedre patientoplevelsen og digitalisere sundhedsvæsenet.

Vi er i Siemens Healthineers ledende inden for medicinsk teknologi, og vi udvikler kontinuerligt vores produkter og tjenester inden for vores kerneområder som er diagnostisk og terapeutisk billeddannelse samt laboratoriediagnostik og molekylær medicin. I Siemens Healthineers udvikler vi også aktivt vores digitale sundhedsydelser og enterprise services.

I regnskabsåret 2020 genererede Siemens Healthineers en omsætning på €14,5 milliarder og en profit på €2,2 milliarder. Vi er mere end 50.000 medarbejdere verden over, og i Danmark er vi en del af Norden/Baltikum med 550 medarbejdere. I Danmark er vi 170 medarbejdere og har kontorer i både Ballerup, Odense og Århus.

Læs mere på www.Siemens-healthineers.com/dk.

Ansøg jobbet online via Jobs and Careers. Udfyld så vidt muligt alle områderne i ansøgningsformularen, da vi bruger dine oplysninger til at vurdere dit potentiale i forhold til stillingen. Ønsker du yderligere information om jobbet, kontakt da Servicechef Steffen Mølgaard på telefon +45 29 24 94 96. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist: Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så send os en motiveret ansøgning og et CV hurtigst muligt.

Organization: Siemens Healthineers

Company: Siemens Healthcare A/S

Experience Level: Experienced Professional

Job Type:
Full-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Fri kontakt
    Vil du gerne yde rigtig god kundeservice? Er du først tilfreds, når du har fundet svar på hver enkelt kundes spørgsmål? Har du lyst til at joine en gruppe unge, ambitiøse kundekonsulenter i en anerkendt IT-virksomhed?
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Vallensbæk

    Brænder du for at arbejde med processer, og drives af at være med til sikre kontinuerlig udvikling og forbedring? Er du dygtig til stakeholder management, og nyder at have en bred kontaktflade i or..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Vallensbæk
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Dette vikariat byder ikke kun på spændende opgaver, men også muligheden for at tjene gode penge i dit sabbatår! Stillingen er på fuldtid med skiftende vagtskemaer, 24/7/365. Der er desuden mulighed..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
9. juli 2024 10
8. juli 2024 10
7. juli 2024 10
6. juli 2024 10
5. juli 2024 10
4. juli 2024 8
3. juli 2024 8
2. juli 2024 7
1. juli 2024 8
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 6
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 5
9. juni 2024 6