Passioneret Leder for Large accounts & Special risk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være med til at udvikle fremtidens salg og fastholdelse i det øvre erhvervsmarked, udvikle porteføljen på leasingområdet i Commercial lines samt understøtte vores partnerstrategi med salg gennem partnerskaber? Så er du måske vores nye Leder af Large accounts & Special risk!

Du bliver en del af en dynamisk, målrettet og ambitiøs ledergruppe, der driver ledelse efter ordene: Synlig ledelse, salgsfokus og kunden i centrum.

Om jobbet | Vær med til at skabe fantastiske kundeoplevelser 

Som Leder af Large accounts & Special risk får du ansvaret for et team af erfarne, selvstændige og kompetente medarbejdere. Du bliver en del af et strategisk vigtigt forretningsområde med fokus på både at drive området samt udvikle det i tæt samarbejde med din Senior Director for området, Martin Anker Vestergaard, som du vil referere til.

Hverdagen med dit team bliver præget af et højt tempo og komplekse problemstillinger og ambitionen om at nå vores mål – og gerne mere. Det bliver din opgave at udvikle og øge porteføljen sammen med dit team.

Om os | Ambitiøse, målrettede og med et højt fagligt niveau

Din hverdag vil blive præget af god energi og ambitionen om at nå de fælles mål. Du kan se frem til at blive en del af et team, hvor der er højt til loftet, og hvor vi arbejder sammen for at nå vores mål. Vi er et område, hvor medarbejderne er kendetegnet ved at være ambitiøse og topmotiverede.

Vi tilbyder dig gode udviklingsmuligheder, og som en del af Tryg-koncernen har vi adgang til en bred vifte af personalegoder.

Om dig | Ledelsesmæssigt velfunderet, gennemslagskraftig og stærke samarbejdsevner 

For at lykkes i rollen skal du brænde for ledelse, samarbejde og salg og være i stand til at overskue komplekse problemstillinger. Det er vigtigt, at du ved, hvordan man på en god måde leder og udvikler og at du aktivt kan deltage i forhandlinger og interne drøftelser omkring kunderne. Du er vedholdende, nærværende og du brænder for at skabe resultater.

Derudover ser vi gerne, at du kan genkende dig selv i følgende:

  • Du er god til at skabe relationer, er nærværende og menneskelig i din ledelsesstil. Som person skal du være i stand til at kommunikere ærligt og kunne give direkte feedback.  
  • Du er vant til at tage selvstændige beslutninger og til tider arbejde på et strategisk niveau.
  • Du har et højt drive og energi, der smitter af på dit team og dine omgivelser. Vigtigst af alt skal du brænde for at udvikle den enkelte medarbejders potentiale. Du ved, at vi kun kan lykkes sammen - du er en holdspiller, som har overskud til at skabe et godt arbejdsmiljø omkring dig. 
  • Du har flair for at forstå og analysere tal til at drive performance.

  • Du har tung ledelseserfaring og vi vægter det højt, at du har erfaring fra forsikringsbranchen.

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte Senior Director Martin Anker Vestergaard, [xxxxx]

Send gerne din ansøgning og dit cv allerede i dag, og senest den 11. August 2024, da vi løbende indkalder kandidater og ansætter, når vi har fundet den rette. Når den rette kandidat er fundet, afsluttes rekrutteringsprocessen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Vikarstilling: Dygtige kundeservicemedarbejdere ti...

    Fri kontakt
    Har du erfaring med kundeservice? Kan du træde til fra september til november måned? Og vil du gerne yde rigtig god service & support på telefon/mail for en større mediekoncern? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assisterende Butikschef søges til Pelican Self Sto...

    Pelican Self Storage er en anerkendt nordisk aktør inden for opbevaringsløsninger til både private og erhverv. Lige nu søger de en fleksibel og engageret kollega til en af deres lokationer i Storkø..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Customer Advisor til landsdækkende kundecenter hos...

    Vil du have chancen for at blive en del af en aldeles fremragende arbejdsplads, hvor vi yder en fantastisk kundeservice og samtidig vægter det sociale utrolig højt? Kan du lide at tale med kunder o..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
6. september 2024 7
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 8
29. august 2024 6
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 5
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 10
20. august 2024 10
19. august 2024 9
18. august 2024 8
17. august 2024 8
16. august 2024 8
15. august 2024 9
14. august 2024 9
13. august 2024 9
12. august 2024 9
11. august 2024 15
10. august 2024 15
9. august 2024 16
8. august 2024 16
7. august 2024 16