Rekrutteringsfirma

TEKNISK KUNDESUPPORTER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

TEKNISK KUNDESUPPORTER

Der får mulighed for at udvikle sig til specialist inden for fjedre

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver tilknyttet den interne salgsfunktion, hvor du sammen med tre gode kollegaer, sidder og supporter en bred portefølje af kunder, der overvejende kommer fra fremstillingsindustrien. Du vil derfor være i dialog med meget forskellige typer mennesker lige fra indkøbere og teknikere i de store virksomheder, til den lille smedemester, som bare kommer forbi og henter en fjeder.

Du rådgiver og vejleder kunden om mulige løsninger, og er der tale om en løsning, som virksomheden ikke selv kan fremstille, vil der helt sikkert være et af de andre selskaber i koncernen, der så bliver underleverandører på opgaven.

Du følger således ordren lige fra, du har den første dialog med kunden, til du laver styrkeberegninger i systemet, skriver tilbuddet og taster ordren ind i systemet. Til sidst er det naturligvis også dig, der sikrer, at den bliver leveret ude hos kunden. Du skal kunne lide at have mange bolde i spil på én gang. Samtidig med at du kommer til at jonglere med mange forskellige opgaver på en gang, vil du igennem tiden blive specialist inden for fjedre.

Du vil naturligvis få en god oplæring af din leder og dine kollegaer i afdelingen, men vil ret hurtig finde ud af, at en fjeder ikke bare er en fjeder, da der findes flere hundrede forskellige variationer.

Da virksomheden har egenproduktion, vil du have god mulighed for, selv at gå ud i produktionen og se, hvordan det går med din ordre.

Du tilbydes:
At blive en del af et godt team, der gerne giver hinanden en hjælpende hånd. Du tilbydes også en flexordning, der sikrer, at du kun har en 37 timers arbejdsuge excl. frokost.

Løn:
Du får en fast løn, som modsvarer dine kvalifikationer, årsbonus, fritvalgskonto og sundhedsforsikring.

Egenskaber:
Du er god til at have rigtig mange bolde i lufte på én gang, og trives derfor i en stilling, hvor du aldrig ved, hvad dagen bringer. Du arbejder struktureret og systematisk og er både serviceminded og fleksibel.

Du er god til at omstille dig og er ærekær med dit arbejde, og du er derfor både den serviceorienterede, omhyggelige og kvalitetsbevidste type, der forstår vigtigheden af et højt serviceniveau.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra lignende stillinger, hvor du har arbejdet med tekniske produkter og kundesupport.

Uddannelser:
Vi er meget åbne overfor forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Det kunne være en uddannelse som produktionsteknolog, smed, maskinarbejder, værktøjsmager eller andet teknisk.

Sprogkundskaber / IT:
Du kan begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale og er en erfaren bruger af IT.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Customer Advisor til landsdækkende kundecenter hos...

    Vil du have chancen for at blive en del af en aldeles fremragende arbejdsplads, hvor vi yder en fantastisk kundeservice og samtidig vægter det sociale utrolig højt? Kan du lide at tale med kunder o..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Teamleder til OiSTER Kundeservice

    Drive og engagement Som teamleder i kundeservice, vil du have ansvaret for et team på ca. 10 medarbejdere med henblik på at skabe engagement, glæde og motivation i teamet. Du bliver en del af e..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Pensionskundechef til Tryg Pension | Midtjylland, ...

    Vil du være en del af vores dygtige team af Pensionskundechefer i Jylland, der skaber opsøgende salg ud fra en eksisterende portefølje, såvel som egen indsats? Brænder du for at give firmakunde..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3