Kundeservice og rengøring i Kondigrafen trænings- & livsstilscenter.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønshøj

Rengøring- / kundeservice job tilbydes i 2-4 weekender om måneden fra Kl. 9-16, samt evt. helligdage fra kl. 9-15. Fra 28-56 timer om måneden alt efter, hvad der passer dig bedst.

Kondigrafen livsstilscenter er ikke en del af en stor fitnesskæde, men stedet vi brænder for at være. Centret er 21 år gammelt. Kondigrafen trænings- og livsstilscenter omfatter 1657m² holdtrænnigssal-, foredrags-, og cykelsal, stor fitnessafdeling med 127 af de bedste træningsmaskiner i verden, samt Body SDS og tilknyttet kiropraktorer mm. Dette danner ramme for et spændende og meget anderledes livsstilscenter, der ikke kun inspirerer til fysisk udfoldelse.

I Kondigrafen livsstilscenter er det vigtigt, at det altid er trygt og rart at være. Derfor søger Kondigrafen en engageret medarbejder, der har lyst til sørge for kundene og at der altid er pænt og rent.

Arbejdet omfatter i hovedtræk følgende rengøringsformer: gulvvask, støvsugning, toilet samt tørre støv af på træningsmaskinerne. Sidst men ikke mindst sørge for at motionisterne føler det er trygt og rart at være i Kondigrafen.

Vi forventer at du:

  • Er mødestabil og ansvarsbevidst.
  • Kan arbejde selvstændigt.
  • Taler og skriver dansk på modersmålsniveau.

Du kan være i gang med en videre gående uddannelse eller have afsluttet en grunduddannelse inden for butik eller kontor, hvor et weekend job ville passe dig og din familie godt.

Det er en fordel, at du har en sundlivsstil, med motion og sundkost, som en naturlig del af din hverdag, da du kommer til, at arbejde blandt Kondigrafens motionister.

Hvis du er til et kortvarigt job, så skal du ikke tænke på os. Hvis du derimod ønsker at engagere dig i Kondigrafen, så kan Kondigrafen være stedet, hvor en spændende arbejdsplads venter på dig. Vi mener selv, at det er verdensbedste arbejdsplads, men vi ved også at vi ikke får verdensbedste løn, men hvad er vigtigst for dig?

Det er mest praktisk, at du evt. har bopæl i lokal området eller inden for radius af 15-20 kilometer fra Brønshøj.

Vi glæder os til at høre fra dig. Kondigrafen trænings- & livsstilscenter Frederikssundsvej 304, 2700 Brønshøj

Hvis du vil vide mere, se venligst på kondigrafen.dk

Vi er rigtigt glade for mange henvendelser på stillingsopslaget, men ofte får vi så mange standard anøgninger direkte fra jobnet og disse ansøgninger er ikke særligt personlige og siger ikke så meget om amsøgeren.

Derfor fortrækker vi din ansøgning i vores postkasse eller kom ind tll os og sig hej med din ansøgning eller send den med almindelig brev. Du må meget gerne komme med din ansøgning hurtigst muligt, da stillingen er ledig og vi ansætter den bedst egnede, efter først til mølle princippet.

Vi ved det begrænser mængden af ansøgninger, men tilgengæld får vi ansøgere, der ønsker lige præcist dette job.

Vi gælder os til, at hører fra dig. Vi tager løbende jobsamtaler, indtil den rette ansøger er fundet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønshøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Brønshøj
  • Lørdag den 20. november 2021

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Motiveres du af daglig kontakt med kunder? Trives du med at præsentere produkter, arrangere kundeevents og webinarer med henblik på at sikre, at kunderne når deres ønskede resultater? Har du en pa..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    We are currently looking for a Norwegian-speaking Customer Supply Chain Support to join L'Oréal's Dermatological division (LDB) and Professional Products division (PPD) in Copenhagen, starting in t..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København Ø

    Vil du være med til at gøre en forskel i [xxxxx] i en afdeling, som spiller en central rolle for kundernes oplevelser med os? Brænder du for god kundeservice? Så har du nu chancen for at sætte..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Brønshøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Brønshøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Brønshøj over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
5. juni 2024 1