Konsulent til at koordinere arbejdet med [xxxxx]s tillidsvalgte og politisk betjening

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

I IDA søger vi en akademisk medarbejder til en nyoprettet stilling i vores Ledelsessekretariat.

IDA har i dag en række indsatser, som understøtter vores forskellige medlemssegmenter, herunder særligt de tillidsvalgte - på både det private og det offentlige arbejdsmarked. Indsatserne har flyttet sig fra udelukkende at understøtte klassiske opgaver for tillidsvalgte til også at understøtte IDAs tillidsvalgtes opgaver som medskabere og strategiske sparringspartnere til ledelsen på områder som f.eks. trivsel og grøn omstilling. Derfor har vi behov for en kollega, som kan sikre koordinering mellem alle de aktører som internt i IDA arbejder med området.

I IDA har vi fokus på størst muligt kendskab til vores medlemmer, så vi altid møder dem ud fra deres situation og behov. Du får derfor også ansvar for at gennemføre relevante analyser og interviews inden for området. Nogle gange i et samarbejde med IDAs Analyseafdeling, andre gange sammen med andre kolleger.

En anden væsentlig kerneopgave bliver, at du sammen med vores administrative sekretær får ansvaret for servicering af det politiske udvalg IDA Privat. IDA Privats formål er at skabe den politiske ramme for at understøtte IDAs privatansatte medlemmer, så de står bedst muligt på arbejdsmarkedet til selv at skabe sig et attraktivt arbejdsliv og karriere.

Væsentligste arbejdsopgaver

  • Koordinere og styrke det interne arbejde med indsatsen til IDAs tillidsvalgte på det private og offentlige område i tæt samarbejde med kolleger fra andre afdelinger
  • Gøre IDAs kontaktflader med IDAs tillidsvalgte tydeligere, lettere og mere synlige – herunder have ansvar for implementering og drift af ny kommunikationsplatform (teams)
  • Igangsætte relevant analysearbejde ift. målgruppen
  • Servicere IDA Privats bestyrelse på et professionelt niveau – herunder gennemføre større arrangementer og initiativer, som IDA privat igangsætter.

Om dig

Du er udadvendt, positiv og handlekraftig. Du har lyst til samarbejde med andre for at nå det bedst mulige resultat. Du kan lide at arbejde i et politisk miljø. Du arbejder målrettet, struktureret og serviceminded og du er god til at overholde deadlines. Du er nysgerrig på at arbejde med hypoteser, indsigter og agile metoder.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra foreningsarbejde, politisk arbejde eller arbejdet i en politisk styret organisation. Derudover er det en fordel hvis du har kendskab til de tillidsvalgte og betjening af et politisk organ samt erfaring med projektarbejde.

Stillingen indebærer aftenmøder ca. et par gange om måneden og konferencer i weekender nogle gange i løbet af året.

Dine kvalifikationer

  • Du har erfaring med at koordinere indsatser og udviklingsprojekter
  • Du har erfaring med at arbejde på tværs af organisationer
  • Du er struktureret, god til at planlægge, og du har styr på deadlines
  • Du er god til at samarbejde og du kan løse opgaver i teams og på tværs af organisationen
  • Du er udadvendt og trives med at have mange interessenter i spil på en gang
  • Du har erfaring med gennemførelse af analyser
  • Du er fortrolig med at udarbejde PowerPoints
  • Du har kendskab til agil og hypotesedrevet tilgang til udvikling

Ansættelsesvilkår

Ledelsessekretariatet består af 14 medarbejdere inkl. 2 studenter. Vi løser en bred vifte af opgaver for IDAs politiske ledelse og for direktørgruppen i IDA.

Vi arbejder tæt sammen både med hinanden og med alle andre afdelinger i IDA, og du skal derfor finde stor værdi og motivation ved dagligt at have en bred kontaktflade til mange kollegaer.

Arbejdstiden deler vi mellem et åbent kontorlandskab på Kalvebod Brygge med udsigt til vandet og gode muligheder for at arbejde hjemme. Vi arbejder ”fri af tid og sted”, så du får mulighed for at tilrettelægge din arbejdstid, i det omfang opgaverne tillader det. Vi har en uformel tone, og vi sætter stor pris på at have det sjovt, også med andre afdelinger i huset.

IDA tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med fleksibel arbejdstid og ansættelse efter gældende overenskomst på området. Du refererer til leder Tina Hjelm Hansen.

Ansøgningsfrist er lørdag d. 20. november 2021.

Der gennemføres en test mellem første og anden runde samtaler.

Tiltrædelse senest 1. januar 2022.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler ikke ansøgninger sendt pr. email eller lignende.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Tina Hjem Hansen tlf. 40264863

IDA opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1