Engageret kundesupporter til Sikkerhedsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Vil du være med til at skabe ægte samfundsværdi igennem god kundeservice til virksomheder og forbrugere, der kontakter os med spørgsmål om regler og support til it-systemer? Så er du måske vores nye kollega i Kundesupport.

I Sikkerhedsstyrelsen arbejder vi målrettet på at være en moderne og serviceorienteret virksomhed, der gør Danmark til et attraktivt land at drive virksomhed i og et trygt land at være forbruger i.

Vi har derfor nu brug for en engageret kundesupporter, der kan sætte sig ind i både virksomheder og forbrugeres behov, og som har en ambition om at give dem en nærværende, kompetent og god serviceoplevelse i deres møde med os som myndighed.

Du vil indgå i et team med 5 imødekommende og dygtige kollegaer i Kundesupport, som hører under afdelingen Kunder og Digitalisering. Her kommer du til at vejlede og supportere i Sikkerhedsstyrelsens mange ansvarsområder og digitale systemer.

Hvad forventer vi af dig?

Vi ønsker os en kollega, der kan genkende sig selv i disse karaktertræk:

  • Du skaber god dialog og giver en professionel serviceoplevelse. Du er glad for at tale med mennesker, er tålmodig og forstår værdien af en grundig og god tone i kontakten med kunderne. Du er god til alle typer af mennesker, og kan tage snakken på telefonen eller dialogen på skrift. Det er derfor vigtigt, at du er kommunikativ stærk og professionelt kan afdække kundens behov, mens du vejleder venligt og imødekommende. Du kan komme ud for konflikter i dit møde med mange mennesker i dit arbejde, og dem håndterer du professionelt uden at dirre i stemmen.

  • Du er en energisk medspiller. Du samarbejder gerne om dine daglige opgaver i tæt dialog med resten af dit team og på tværs af organisationen. Derfor er du god til at skabe relationer internt for at blive klogere på, hvad dine kolleger arbejder med – og du kan lide at opsøge faglig viden, så du altid er klædt på til at kunne svare korrekt og vejlede vores kunder på bedste vis.

  • Du er struktureret i din tilgang til opgaver. I en travl hverdag er du god til at bevare overblikket, og du forstår vigtigheden af at prioritere opgaverne i den rette rækkefølge. Du er god til at skifte fra at besvare kunders henvendelser til fx at tage aktiv del i at løse de mulige udfordringer, som kunderne kan opleve i mødet med os. Du kan drage konklusioner og spotte tendenser på baggrund af henvendelserne, som gør, at vi kan reagere hurtigt og effektivt.

  • Du navigerer i it-systemer som en fisk i vandet. Du er interesseret og motiveret for at tage imod nye udfordringer inden for det digitale område. Vi har mange digitale systemer, som vores kunder anvender på daglig basis. Her supporterer vi kunderne i anvendelsen og handler på forbedringspotentialer og muligheder.

Vi forestiller os, at du er kontoruddannet, professionsbachelor eller lignende. Erfaring fra en offentlig myndighed eller et speciale i offentlig administration er en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer ikke, at du ved alt om fx e-cigaretter eller gaskedler, når du starter hos os – men det er afgørende, at du er nysgerrig efter at lære og formår at opsøge ny viden.

Hvad kommer du til at lave?

Du får fornøjelsen af at være den første, som vores kunder møder i deres kontakt til Sikkerhedsstyrelsen – telefonisk og skriftligt. Det meste af dit arbejde foregår ved telefonen, hvor du udgør vores kunders første møde med styrelsen.

Her er eksempler på konkrete opgaver, du kommer til at løse:

  • Screene og identificere kundernes behov
  • Vejlede i love og regler på vores mange fagområder
  • Registrere kundehenvendelser i servicedesk (vi bruger Jira)
  • Anvende og udvikle kundeartikler, som er et vigtigt værktøj til at hjælpe kunderne med et svar
  • Supportere i brugen af vores systemer og digitale selvbetjeningsløsninger
  • Fejlmelde efter vores incidenthåndteringsproces
  • Visitere til relevante fagmedarbejdere i Sikkerhedsstyrelsen
  • Visitere til andre myndigheder
  • Henvendelser på engelsk skal du være klar på at håndtere. Derfor forventer vi, at du er tryg i dialog på engelsk.

Sådan ansøger du

Der er tale om et genopslag.

Send din ansøgning via link på www.sik.dk senest den 15. september 2022.

Vi forventer at afholde første runde samtaler den 19. september og anden runde samtaler den 23. september.

Der er tale om en fast stilling. Du ansættes på 37 timer efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation med tiltrædelse den 1. november 2022.

Har du spørgsmål til selve stillingen, er du velkommen til at ringe til Kirsten Hahn Larsen, kontorchef i Kunder og Digitalisering på 33 73 20 00 eller Klavs Mathiasen, en af vores dygtige kundesupportere på 33 73 20 00.

Vi glæder os til at høre fra dig!

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Esbjerg
  • Søndag den 02. oktober 2022

Lignende jobs

  • Suppleringsmedarbejdere til Customer Service i [xx...

    Har du administrativ erfaring, er du detaljeorienteret og trives du i et travlt miljø? Så er du måske vores nye suppleringsmedarbejder til Customer Service.Hvem er vi?I Customer Service sikre..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Billund
    Få mere info
  • Engagerede tilkaldevikarer til Kobbelgaarden 1

    Vil du være en del af en lille, dynamisk arbejdsplads med 15 engagerede kolleger og 12 inspirerende borgere?På Kobbelgården 1 bor 12 borgere, og er et botilbud for voksne med diagnoser indenfor..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Kolding

    Lissabon er kendt for sin charme og dejlige temperaturer året rundt. Den portugisiske hovedstad har smukke arkitektoniske udtryk, hvide sandstrande og et gæstfrit folkefærd. Kort sagt – et fantasti..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Teknisk industri supporter

    Hvis du har en baggrund med løsning af opgaver inden for industri, og du kunne tænke dig at arbejde med salg og support, så er du allerede godt på vej mod jobbet, hvor du kommer til at arbejde med .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1
7. august 2024 1