Serviceminded kundeservicemedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Er god kundeservice dit varemærke, kan du få utilfredse kunder til at smile, og trives du med en sjov, uformel tone? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores Kundeservice-team i Lomax – Lige så professionelle vi er over for kunderne, lige så uhøjtidelige er vi over for kollegerne, f.eks. klæder vi os ud i forbindelse med kampagner.

Om stillingen

Dit primære ansvarsområde bliver håndtering af almindelige returvarer, plukfejl og genfremsendelser. Du bliver en del af vores Salgsafdeling på mere end 40 medarbejdere og 5 underafdelinger. Du kommer til at sidde i det lille Kundeservice returvarer-team, som er en del af Kundeservice og er placeret i varemodtagelsen. Vi har mere end 30.000 varenumre, så der bliver nok at se til.

Opgaverne vil blandt andet bestå af:

  • Håndtering af almindelige returvarer, plukfejl og genfremsendelser
  • Håndtering og test af defekte returvarer
  • Kontakt til leverandører og værksteder
  • Skriftlig og telefonisk kontakt med kunder
  • Opfølgning på egne åbne sager i systemet Zendesk
  • Håndtering af komplicerede og længerevarende sager mellem kunde og leverandør/værksted
  • Registrering af pakkestatistisk – herunder indkommende pakker, kældersager og systemsager
  • Forfaldende arbejde som returvarer på plads, pap og fyld fjernes, skrotvarer i container, smide defekte forbrugsstoffer ud, teste varer og oprydning.


Hvem er du?


Du skal have arbejdet med kundeservice i minimum 2 år og være i stand til at håndtere og vende negative dialoger til positive kundeoplevelser. Dit ordforråd og din formuleringsevne såvel skriftligt som mundtligt er på et højt niveau på både dansk og engelsk.

Vi ser desuden gerne, at du har erfaring med eller interesse for:

  • Kundeservice inden for elektronik og websalg
  • IT-tekniske produkter og viden herom
  • Returvarer.


Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at:


  • Du er serviceminded, udadvendt og god til at lytte. Du er god til at skabe kontakt til andre og sikrer, at alle kunder får det, som de forventer på basis af en god behovsafdækning
  • Du er overbevisende, positiv og behagelig. Du kan udstråle smil og troværdighed gennem telefonen. Du har gå-på-mod og entusiasme, samtidig med at du udviser naturlig respekt for andre
  • Du er ihærdig, struktureret og omhyggelig. Du gør dig umage med dine opgaver og bliver ved, indtil de er løst. Du forstår at strukturere din tid og overholder altid deadline.


Vi tilbyder


Når du starter hos os, kommer du gennem et grundigt introduktionsforløb, hvor du kommer rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for hver enkelt afdeling, så du ved, hvordan vi er organiseret, og hvem der laver hvad.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt mere end 140 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer

Der er tale om en fast fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at sidde på vores hovedkontor i Frederikssund.

Kunne du tænke dig at være en del af Lomax-holdet, så send din ansøgning og dit CV i PDF-format via linket "Søg jobbet". Upload også gerne eksamensbeviser, udtalelser og referencer etc. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte CSO, Morten Green på telefon 25 27 53 85 eller HR-ansvarlig, Anders Bendorff på telefon 24 62 19 65. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?

Lomax har eksisteret siden 1962 og har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne internetbaseret virksomhed med dag til dag-levering. Lomax er i dag Danmarks største online totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken, catering & rengøring og har et stærkt voksende varesortiment med mere end 30.000 varenumre.

Vi er i dag mere end 150 medarbejdere og har i mange år haft høj vækst. Hos Lomax er vi ambitiøse og søger konstant at blive bedre til det, vi gør. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder.

Du kan se mere om Lomax på www.lomax.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Frederikssund
  • Onsdag den 25. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Frederikssund over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
11. september 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1