Ambitiøs og skarp studiemedarbejder til HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Tænker du proaktivt i forhold til at understøtte både ledelse og medarbejdere? Sætter du gerne din teoretiske faglighed i spil i praksis, og kan du se dig selv være en stærk medspiller i HR-funktionen? Så har du nu mulighed for at blive HR-studiemedarbejder i et unikt job med et stort udviklingspotentiale.

Om stillingen

I stillingen skal du bidrage til den daglige drift og løse mange forskellige typer af opgaver. Du kommer samtidigt til at deltage i opgaven med at videreudvikle virksomhedens HR-funktion, herunder forskellige projekter som f.eks. lave et godt jobsite. Organisatorisk indgår du i vores økonomi-/ HR-afdeling på 11 medarbejdere, og du vil både have et tæt samarbejde med virksomhedens HR-ansvarlige og en bred berøringsflade til andre afdelinger.

Opgaverne vil blandt andet bestå af:

  • Personaleadministration (onboarding mv.), superbruger i HR-systemet og GDPR-tilpasning
  • Assistere/ supportere rekrutteringsprocessen
  • Assistere med årshjulsopgaver som f.eks MUS og motivationsundersøgelse
  • Employer branding initiativer
  • Supportere på compliance, personalejura og opgaver relateret til ansættelsesret, f.eks. udarbejdelse af ansættelsesbeviser, disciplinære dokumenter osv.
  • Opdateringer af personalepolitikker og retningslinjer i personalehåndbog mm.
  • Supportere taktiske og strategiske HR-projekter
  • Bidrage til og udvikle/optimere processer og procedurer/forretningsgange
  • Generelle lettere administrative opgaver og ad hoc-opgaver.

Hvem er du?

Du læser en relevant HR-faglig uddannelse og har styr på det teoretiske, herunder personalejuraen. Det er en fordel, hvis du har karakterer over middel, relevant erhvervserfaring og gode referencer.

Du læser på en af følgende uddannelser:

  • Du er lige startet på kandidatuddannelsen med en relevant profil f.eks. ’cand.merc.hrm’ eller lignende
  • Du er minimum 1½ år henne på din bacheloruddannelse (HA-almen eller lignende) med HR-profil
  • Du studerer en kort videregående uddannelse (2-3 år) med decideret HR-retning, hvor du er mindst 1-2 år henne i studiet.

Dine personlige egenskaber er vigtige

Du udviser ansvarsbevidsthed overfor HR-kerneopgaverne, men du tænker også ud af boksen, og du har mod på både at deltage i og være drivkraft ift. udviklingstiltag.

  • Du er engageret og selvstændig. Du er fokuseret på HR og har lyst til at udvikle dig yderligere
  • Du er systematisk og struktureret og ansvarsbevidst. Du optræder altid loyalt og professionelt, og du forstår at værne om den fortrolighed, der følger med arbejdsområdet
  • Du er overbevisende, positiv og kommunikativ. Du er god til at opbygge relationer på alle niveauer, finder løsninger og er god til at kommunikere relevante budskaber.

Vi tilbyder

I Lomax får du mulighed for at afprøve alle HR-disciplinerne og teorien fra studierne i en dynamisk, mellemstor virksomhed med korte beslutningsveje. Lomax er vokset kraftigt de seneste år, og vi vil derfor optimere og professionalisere hele HR-området yderligere. Du får mulighed for læring og ansvar i et spændende og afvekslende job. Vi lægger vægt på:

  • At du udvikler dig i jobbet. Vi har et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med en god atmosfære blandt 150 engagerede kollegaer
  • At der er højt til loftet og store muligheder for selv at præge retningen og arbejdsopgaverne i tæt sparring med den HR-ansvarlige og ledelsen
  • At du udnytter og udvikler dine kompetencer.

Når du starter hos Lomax, kommer du gennem et grundigt introduktionsforløb, hvor du kommer rundt i hele virksomheden, så du ved, hvordan vi er organiseret og opnår en god forretningsforståelse.

Praktiske detaljer

Arbejdstiden er på 10-15 timer om ugen med fleksible arbejdstider i forhold til dit studie. Stillingen ønskes besat snarest og med potentiel mulighed for fastansættelse efter endt studie for den rigtige kandidat, som gør sig selv uundværlig. Du kommer til at sidde på vores hovedkontor i Frederikssund.

Kunne du tænke dig at blive en del af Lomax-holdet, så send os din ansøgning og CV i PDF-format via linket "Søg jobbet". Upload også eksamensbeviser, udtalelser og referencer etc. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-ansvarlig, Anders Bendorff på tlf. 24 62 19 65. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Lomax A/S

Lomax har eksisteret siden 1962 og er i dag Danmarks største online totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken & catering og rengøring. Med et stærkt voksende varesortiment på over 30.000 varenumre, er Lomax "full service partner" til det danske erhvervsliv.

Vi er i dag mere end 150 medarbejdere og har i mange år haft høj vækst. Lomax har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være Danmarks største online totalleverandør til erhvervslivet og en moderne internetbaseret virksomhed med dag til dag-levering. Hos Lomax er vi ambitiøse og søger konstant at blive bedre til det, vi gør. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder.

Du kan se mere om Lomax på www.lomax.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Frederikssund
  • Fredag den 01. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Frederikssund over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 4
9. september 2024 3
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 5
21. august 2024 5