Teamleder til kundeservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Går du forrest i at give kunderne den bedst mulige oplevelse, og vil du optimere håndteringen af kundehenvendelser og afdelingens øvrige processer? Vi søger en stærk og gennemslagskraftig teamleder, som sætter en ære i yde god service, og som brænder for at udvikle virksomhedens kundeservice-funktion.

Om stillingen
Vi søger en teamleder til kundeservice med direkte reference til vores Salgsdirektør.
Du vil indgå i vores salgsafdeling, som består af ni personer fordelt i to teams. Kundeservice har til daglig kontakt til vores kunder i hele Danmark via chat, mail og telefon. Afdelingen er karakteriseret ved at have en god atmosfære med et unikt fællesskab, samt kompetente og engagererede kollegaer.

Opgaverne vil blandt andet bestå af:

  • At deltage i den daglige drift og hjælpe vores kunder på mail og telefonen
  • Dialog med vores leverandører og vores indkøbsafdeling
  • Sikre målopfyldelse på kundeserviceansvarsområderne.
  • Sikre samarbejde på tværs af virksomhedens afdelinger.
  • Strømline processerne for håndtering af kundeservice-henvendelser, og skabe bedre kundeoplevelser.
  • Personalerelaterede opgaver såsom at varetage 1:1 samtaler, MUS, koordinere vagtplaner og godkende ferieønsker.
  • Besvarelser af trustpilotanmeldelser

Hvem er du?
Som person er du godt til at skabe overblikket samt have fokus på detaljen i de daglige gøremål. Du er god til at styre processer, og du ved, hvordan man prioriterer i løbet af en arbejdsdag. Derudover er du i stand til at kommunikere og samarbejde på tværs af organisationen, samt at arbejde i en afdeling, hvor der altid er travlt.

Vi ser desuden gerne, at:

  • Du har tidligere arbejdet med salg eller kundeservice
  • Du har erfaring med at arbejde i Zendesk eller andre chat- og mailsystemer
  • Du har ledererfaring, eller som minimum et lederønske og dertilhørende potentiale.
  • Du har en klar passion for at levere høj service i alle aspekter

Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at:

  • Du er serviceminded, tålmodig og en god lytter. Du kan sætte dig i kundernes sted, og formår at tale dem ned og skabe en givende dialog
  • Du er struktureret, metodisk og logisk. Du har styr på processer, ser helheden og sørger for handling.
  • Du er empatisk, positiv og karismatisk af natur. Du er en menneskekender, og formår at motivere og få folk med dig

Vi tilbyder
Lomax kan bl.a. tilbyde en fælles bonusordning, 5 feriefridage pr. år, Lomax’ mere end 35.000 varer til attraktive personalepriser, sundhedsforsikring, pensionsordning hos Velliv, betalt frugt- og massageordning, et stort udvalg af gratis kursus- og uddannelsesmuligheder via branchemedlemskab og mulighed for at få op til 30.000 kr. til andre uddannelser via en legatfond.

Når du starter hos os, kommer du gennem et grundigt introduktionsforløb, hvor du kommer rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for hver enkelt afdeling, så du ved, hvordan vi er organiseret, og hvem der laver hvad.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer
Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen med fleksible arbejdstider, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at arbejde på vores hovedkontor i Frederikssund.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, så hvis du kunne tænke dig at blive en del af Lomax-holdet, så send os din ansøgning og CV i PDF-format via linket nederst på siden. Upload også gerne eksamensbeviser, udtalelser og referencer. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør, Morten Green på telefon 25 27 53 85 eller HR-Koordinator, Nicolai Sand på telefon 41 20 98 04. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Lomax A/S
Lomax har eksisteret siden 1962 og er i dag en af Danmarks absolut største totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken & catering og rengøring. Med et stærkt voksende varesortiment på over 35.000 varenumre, er Lomax "full service partner" til det danske erhvervsliv. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder og gøre det nemt for vores kunder i hverdagen.

Lomax har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne, internetbaseret virksomhed med dag til dag-levering. Hos Lomax er vi mere end 180 ambitiøse medarbejdere, som konstant søger at blive bedre til det, vi laver. Vi er fordelt over fire lokationer i Frederikssund, Odense, Skanderborg og Helsingborg, Sverige.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Frederikssund
  • Tirsdag den 17. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Frederikssund over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
11. september 2024 1