Salgsassistent til vores kundeservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vi er en af verdens største producenter af glas- og glasprodukter til bygge- og bilindustrien og glas til teknisk anvendelse. Pilkington Danmark A/S har siden 2006 været en del af NSG-koncernen, som har produktion i mere end 30 lande fordelt på fire kontinenter samt salgsaktiviteter i mere end 130 lande. På verdens plan beskæftiger vi mere end 28.000 og i Danmark er vi mere end 25 ansatte, der er arbejder ud fra vores to afdelinger i Glostrup og Kolding.

Vi vil give vores samarbejdspartnere branchens bedste service - derfor søger vi nu en Salgsassistent til vores kundeservice.

Brænder du for at arbejde med kundeservice, rådgivning og salg, så er du måske vores nye kollega.

Kundeservice Salgsassistent

Hos Pilkington er nøgleordet kvalitet, dette gælder ikke kun vores produkter, men også den service som vi yder til vores samarbejdspartnere.

Som Salgsassistent i Pilkington bliver du en del af vores dygtige Kundeservice afdeling, hvor der er stor fokus på samarbejde, faglighed og hvor målet er at yde den bedst mulige service til vores samarbejdspartnere.

Din dagligdag spænder vidt, hvor du i løbet af dagen kommer til at have masser af forskellige berøringsflader. Derfor er det vigtigt at du formår at holde mange bolde i luften samtidigt mens du har en struktureret tilgang til opgaverne og trives ved at samarbejde med dine kollegaer.

Vi tilbyder

Du kommer til at være en del af en organisation som mener at de bedste resultater opnås ved et stærkt samarbejde, hvor vi ikke gå på kompromis med kvalitet og hvor vores samarbejdspartnere er i centrum. Du kommer til at blive en del af en Kundeservice afdeling hvor fagligheden er høj, mens der samtidigt er højt til loftet. Dine hverdage kommer til at være varierende og hvor der kommer til at være en stor grad af frihed under ansvar.

Vi arbejder for øget mangfoldighed og en jævn kønsfordeling og ser gerne spredning i alder og etnisk/kulturel baggrund blandt vores medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver:

  • Rådgivning af kunder- både på telefon og e-mail
  • Supportere vores salgsaktiviteter og salgskampagner
  • Ordrehåndtering
  • Deltagelse i procesoptimering
  • Deltagelse i eksekvering af salgsaktiviteter
  • Administrationsopgaver
  • Samarbejde på tværs af organisationen
  • Support til Teamlederen

Din profil og kvalifikationer:

Du har et stort servicegen, hvor kunden altid er i centrum. Herved formår du at identificere kundens behov, finde de helt rigtige løsninger og derved skabe værdi for begge parter. Du trives ved at have en travl hverdag, hvor du arbejder på flere opgaver samtidigt ved at have en proaktiv, pragmatisk og struktureret tilgang. Fællesmålet er altid vigtigst for dig, derfor trives du ved arbejde i teams og via. dine stærke kommunikationsevner formår du at argumentere konstruktiv for dine synspunkter. Din tilgang til opgaver er løsningsorienteret og du er en ”problemknuser”.

Du er meget hjemvant indenfor MS Office-pakken. Vi ser også gerne at du har erfaring indenfor SAP, men dette er dog ikke et krav.

Praktisk information

Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer med base i Glostrup.

Vi udvælger løbende kandidater til samtaler, så hvis du er interesseret, så send os venligst din ansøgning i dag. Du søger jobbet ved at maile din ansøgning og CV til [email protected].

For yderligere information om stillingen, kontakt Helle O’Neil, Customer service Team leader, +45 60898725

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Glostrup
  • Torsdag den 31. marts 2022

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Teknisk industri supporter

    Hvis du har en baggrund med løsning af opgaver inden for industri, og du kunne tænke dig at arbejde med salg og support, så er du allerede godt på vej mod jobbet, hvor du kommer til at arbejde med .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Forecaster til driftsanalyse | Alka

    Er du nysgerrig på data, og har du en praktisk tilgang til problemløsning? Vil du være med til at forme fremtidens kundeservice hos Alka ved at forudse, hvornår vores kunder har brug for os? Så er .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Bliv en del af vores Black-Friday/Jule team!

    Vi er ved at sammensætter dette års Black-Friday/Jule team, som skal hjælpe vores kunder med at pakke alle de varer, de sælger under Black Friday og op til jul, så varerne bliver sendt hurtigt og g..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 7
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 3
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 6
23. august 2024 5
22. august 2024 4
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 6
17. august 2024 6