Medarbejdere, der kan yde god og effektiv sagsbehandling og kundeservice, til Familieydelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Kan du bidrage til de gode kundeoplevelser?
I Haderslev er vi netop nu på udkig efter nye kolleger til Familieydelsesområdet, hvor vi behandler sager om opkrævning og udbetaling af underholdsbidrag.

Vi har brug for dig, der har erfaring med at yde god og effektiv sagsbehandling i et lovreguleret område, og som kan løse komplekse administrative opgaver, hvor kvaliteten er i højsædet. Du er en god kommunikatør, som trives i en omskiftelig hverdag, hvor opgaverne varierer.

Trives du med en travl hverdag, og er du klar til at gøre en forskel?
Da vores opgaveportefølje er af kompleks karakter, forstiller vi os, at du har en mellemlang videregående uddannelse indenfor et relevant fagområde. Det kan være, at du er nyuddannet, men det vil være en fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling på et lovreguleret område.

Det er vigtigt, at du behersker dansk mundtligt og skriftligt på højt niveau, og at du kan bevare overblikket i en travl hverdag.

Derudover er det centralt, at du:

  • motiveres af at yde god og effektiv kundeservice
  • er i besiddelse af solid IT- og systemforståelse og har interesse for den digitale udvikling
  • trives i en hverdag med fokus på at nå fastsatte mål
  • kan træffe selvstændige beslutninger.

Du er klar på videndeling med dine kolleger, du sætter pris på et godt arbejdsmiljø, og du bidrager til dette ved at være en aktiv medspiller.

Vi lover dig en god og grundig oplæring, hvor du hurtigt selv får lov til at løse sager med sparring fra dine kolleger.

Vil du arbejde med en stor og vigtig samfundsopgave?
ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt er vi i kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager familieydelser, barselsdagpenge, pension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge.

Vi er over 1000 kunderådgivere på tværs af landet, der løser opgaver for staten, kommunerne og arbejdsmarkedets parter. Du kan møde nogle af vores mange kunderådgivere her: https://www.ATP.dk/kunder%C3%A5dgiver-i-ATP.

Som vores ny kunderådgiver i Familieydelser bliver du en del af et ambitiøst og professionelt arbejdsfællesskab. Vi er en arbejdsplads, hvor vi på daglig basis møder hinanden med høje krav og forventninger, og gør os umage i enhver situation.

En af dine kommende kolleger er Anne. Her sætter Anne lidt ord på hverdagen i afdelingen:

”Det, jeg sætter allermest pris på ved at arbejde i Familieydelser, er det team, jeg er en del af. Vi er hjælpsomme og spiller hinanden gode med de kompetencer og de forskellige baggrunde, vi hver især kommer med. Vi er målrettede og løser et spændende arbejde til glæde og gavn for familierne, der oplever livssvære situationer. Vi er en del af et stort hus, og vi lærer hinanden at kende til sociale arrangementer, og så har vi en meget aktiv Personaleforening”.

Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

=dig? Så send os en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning hurtigst muligt og senest søndag den 18. februar.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Rikke Svane Nielsen på tlf. 2966 4087.

#LI-hybrid
Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Haderslev
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Vejle

    Er du vores nye nøglefunktion på værkstedet? Trives du i et job, hvor du skal yde en høj kundeservice og sikre kvalitetsarbejde? Så er du måske vores nye servicerådgiver i Vejle! Som serviceråd..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Sønderborg

    Har du flair for at yde ekstraordinær kundeservice, og kunne du tænke dig at blive del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde, hvor kvalitet og solidt samarbejde er i højsædet? Så er du muligvis..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Kolding

    Bliver din hverdag også bedre når du hjælper andre? Og er du ivrig efter at knække koden på selv de mest komplekse problemstillinger? Så har vi et spændende job til dig hos en af Danmarks beds..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Vejle

    Servicemedarbejder-afløsere til lokationer i VejleI Kongsvang søger vi lige nu flere afløsere til lokationer i Vejle. Den primære arbejdsopgave vil være at afløse ved sygdom med daglig rengøring af..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1