Rekrutteringsfirma

Senior Manager Sales Support & Customer Service

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Har du en ledelses- og teknisk baggrund med færdigheder i at arbejde kommercielt? Er det lige dig at sikre et stærkt "back-office" til at supportere sælgere og servicere kunder? Og har du lyst til at arbejde for en af verdens førende indenfor effektiv ventilation?

Så er denne stilling måske den rette for dig


Vores klient er en af verdens førende indenfor ventilationsprodukter og løsninger. De udvikler, producerer og markedsfører effektive og pålidelige ventilationsprodukter til anvendelse i datacentre, køling, tørring, eksplosive atmosfærer, drivhuse og landbrug, differenstryk, røgkontrol, procesindustrien, tunneler, parkeringsanlæg,centraler, bygninger og vindmølleindustrien, og der leveres både til modernisering og nybygning, ligesom der i høj grad fokuseres på kvalitet, effektivitet og et grønt miljø.

Især nye forretningsområder som eksempelvis datacentre og kunder som bl.a. Facebook bidrager godt til virksomhedens stærke vækst og et betydeligt overskud. For at sikre virksomheden fortsatte udvikling ansættes en erfaren Manager til at lede Sales Support & Customer Service i salgsafdelingen.

Med direkte reference til Director Sales får du ansvar for at lede, motivere og udvikle 4 Technical Sales Supportere og 3 salgsassistenter/ordrebehandlere samt sikre en høj effektivitet og stærk positiv oplevelse hos kunder og virksomhedens eksterne sælgere. Til ansvaret hører også definering af og opfølgning på mål, strategi og Key Performance Indicators (KPI).

Udviklende og analytisk lederskab og sparring

Som leder er det dig, der sikrer, at indsatsen er effektiv og målbar, at teamet når sine mål og udvikler sig bl.a. gennem kommerciel og teknisk coaching. Derfor opbygger du metoder, der giver dig et datadrevent overblik over, hvor godt det går, hvordan I kan gøre det endnu bedre og kommer til det, ligesom du får et overblik over fremtidigt ressourcebehov. Du vil selv indgå som en del af teamet og udarbejde tilbud og behandle ordrer i det omfang, der er brug for det, og du vil bistå medarbejderne i problemløsning, med beslutninger og sikring af præstation.

Fokus på kundetilfredshed, effektivitet og samarbejde

Du arbejder og leder med kunden i centrum og kan motivere teamet til at udvikle indsatserne, så de både tilfredsstiller en høj effektivitet gennem en engageret indsats, samarbejde og videndeling og tager udgangspunkt i kundernes behov. Du vil gennem et tæt samarbejde med eksternt salg, produktionplanlægning og supply chain sikre forventningsafstemning og rettidige kundeleverancer.

Skab en forskel og udvikling med din viden og energi

Vi forventer, at du har en teknisk baggrund som maskin-, svagstrøms- eller eksportingeniør og har erfaring med ledelse, teknisk salgssupport og ordrehåndtering samt med at arbejde med mange forskellige kulturer. Har du kendskab til ventilation og køling, er det en stor fordel. Vi forventer, at du…

- Har erfaring fra salg af produkter og løsninger

- Er loyal, energisk og god til at lede og formidle samt nå mål og få afsluttet opgaver

- Har erfaring med ERP/CRM systemer samt Microsoft Office

- Mestrer dansk, engelsk og gerne også tysk i skrift og tale

- Bor syd for København, Syd-/Midt-/Vestsjælland eller omegn.

Er du interesseret? / Eller ønsker du at vide mere?

Så kontakt Peter Rix på telefon 70 70 12 38 eller e-mail din ansøgning og dit CV til [email protected] mærket "Manager SSCS" eller send den til...

RIX Management ApS
Strandvejen 100, indg. 1
2900 Hellerup


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Hellerup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1