Kundeservicemedarbejder søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Kundeservicemedarbejder

Vi søger en ny kollega der brænder for at yde kunderne den bedst service, bevarer det gode humør når det går stærkt

Du bliver en del af et team, hvor der er fokus på service, salg, professionalitet og det gode samarbejde.

I jobbet skal du bl.a. tilsikre et ensartet og højt serviceniveau til kunder, der ringer ind i kundecentret samt opsamle og kvalitetssikre kundeordre.

En stor del af jobbet vil være indtastning af ordrer, og du brænder for de varer, vi har på lager, og du kan slet ikke lade være med at fortælle kunderne om alle de daglige god tilbud.

Du vil møde klare forventninger til dine løsninger og resultater, og din succes afhænger af din evne til at tænke forretning og kundeperspektiv på samme tid. Vi forventer, at du kender hvordan du bidrager til vækst og mere salg.

Vores forventninger til dig

  • Du har erfaring fra tidligere jobs indenfor kundeservice, salg og telesalg? Og dygtig til at kommunikere - både mundtligt og skriftligt i klare, gode vendinger på dansk, engelsk og tyrkisk

  • Du kan smiler igennem telefonen og bruger din humor intuitivt og du kan arbejde hurtigt uden at miste, hverken overblik eller det gode humør

  • Bliver ved med at tage telefonen igen og igen med det tålmodigste smil i stemmen

  • Du er den der holder hovedet koldt og søger for den bedst service til vores kunder.
  • Din uddannelse er ikke det vigtigste, det er derimod vigtigt, at du er en rutineret bruger af IT.

OM FULLHOUSE

Gennem høj service, et bredt sortiment, tæt kundekontakt og konkurrencedygtige priser, gør Fullhouse det nemt og fordelagtigt og dermed attraktivt for vores kunder at have Fullhouse som foretrukne leverandør og samarbejdspartner. Vi byder dig velkommen i Fullhouse, der er totalleverandør til fødevarebranchen med mere end 15.000 disponible varenumre. Det samlede sortiment dækkes af mejeriprodukter, kød & pålæg, frugt & grønt, køl & frost, frisk fisk, kolonialvarer, vin & spiritus samt isenkram & storkøkken udstyr. Mere end 75 medarbejdere sørger for den daglige drift og står alle ugens syv dage klar til at servicere vores kunder samt hjælpe med råd og vejledning.

Stillingen er en fuldtidsstilling og arbejdstiderne er placeret indenfor tidsrummet kl. 14.00 - 23.00 søndag til torsdag.

Interesseret?

Så send din ansøgning og CV. til vores Drift chef: Erhan Sekman , e-mail: [email protected] snarest muligt, da samtaler afholdes løbende og annoncen fjernes når den rette kandidat er fundet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Hvidovre
  • Mandag den 15. juli 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
20. september 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1