Securityafløsere (vekslende timetal pr. uge)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Jobbet

Vi søger afløsere til vores Security team i Aalborg Lufthavn med opstart primo August. Som afløser vil dine opgaver bl.a. være at screene bagage og hjælpe passagererne godt igennem vores nye og effektive securityflow ved at tilsikre, at gældende regler er overholdt. Jobbet indebærer blandt andet også sikkerhedsrundering og indsamling af bagagevogne.

Du spiller en meget væsentlig rolle i passagerernes møde med Aalborg Lufthavn, hvorfor service er en afgørende faktor. Som ansat er det vigtigt, at du møder passagererne med et smil, men det er samtidig også vigtigt, at du til fulde forstår at tage ansvar og sikre de regler, der er gældende i forhold til flysikkerheden.

Jobbet er en afløserstilling uden garanteret timetal. Det har derfor stor betydning, at du er fleksibel og kan stå til rådighed, når der er behov for det – i særdeleshed i perioden fra 1. maj til 30. september. Du vil kende dine planlagte vagter 6 uger frem i tiden, men derudover har vi brug for, at du kan møde ind på yderligere vagter med kortere varsel. Du skal være indstillet på, at der kan forekomme vagter på alle tider af døgnet - både i de tidlige morgentimer, i aftentimerne samt i weekender. Vagterne er primært af min. 3-4 timers varighed, men længere vagter kan også forekomme.

Din profil

Vi søger medarbejdere, der brænder for den gode kundeoplevelse og som har et helt naturligt servicegen. Samarbejde og service er nøgleord for dig i kombination med, at du overholder de retningslinjer, der gør sig gældende for sikkerheden i lufthavnen. Du er en god kommunikator og behersker både dansk og engelsk i skrift og tale. Du har desuden forståelse for de nordiske sprog.

Du skal kunne bevare overblikket i pressede situationer og have en god fysik. Du er fleksibel og forstår, at der kan være behov for at blive længere på vagten ved forsinkelser og andre uforudsete situationer.

Selvom der er tale om afløserstillinger uden et bestemt garanteret timeantal, så leder vi efter profiler, der kan se sig selv i rollen også på den længere bane, da vi har en fast afløserstab tilknyttet Security.

Du tilbydes

Du kan se frem til et spændende og afvekslende job i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed, hvor du naturligvis vil få den nødvendige oplæring og uddannelse.

Medarbejderne i Aalborg Lufthavn arbejder sammen om at skabe en god oplevelse for vores gæster, hvor vi vil være kendt for en fleksibel og professionel adfærd. Der er en uformel tone, og der lægges stor vægt på gode interne relationer. Du bliver en del af en ekspansiv virksomhed med et stærkt brand samt ordnede løn- og ansættelsesvilkår.

Kontakt

Vi indkalder løbende til samtaler, så du bedes sende din ansøgning snarest muligt og senest den 15. juli 2019.

Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.

Aalborg Lufthavn – en international lufthavn

I 2018 rejste 1.6 mio. passagerer igennem Aalborg Lufthavn, og det tal stiger kontinuerligt med den rivende udvikling lufthavnen befinder sig i. Det skyldes lufthavnens 350 kompetente og engagerede medarbejdere, der er med til at levere en service helt i top. Dertil kommer vores mere end 5000 gratis parkeringspladser og en terminalbygning, der rummer faciliteter, der er med til at skabe optimale betingelser for vores samarbejdspartnere. Sammen kan vi skabe resultater, og derfor kan Aalborg Lufthavn hvert år åbne dørene for nye spændende destinationer og forbindelser.

Aalborg Lufthavn er et a.m.b.a. selskab, hvor Aalborg, Jammerbugt, Frederikshavn, Brønderslev, Rebild og Vesthimmerland kommune udgør den fælles ejerstruktur.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Nørresundby
  • Mandag den 15. juli 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
20. september 2024 2
19. september 2024 2