PLC-supporter til komplekst produktionssystem

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

  • Information Technology & Telecom
  • Kalundborg

Brænder du for at arbejde med de PLC-systemer, der får en kompleks industri til at hænge sammen? Har du uddannet dig indenfor området og fået erfaring fra en masse forskellige opgaver? Har du samtidigt lyst til at spille en afgørende rolle i at sikre, at automationssystemer som vores er stabile, fungerer så optimalt som muligt og lever op til gældende krav? Så er du måske vores nye kollega i Purification Plants (PP), der er en del af Novo Nordisks site Kalundborg.

Om afdelingen
I PP IT & Automation Operations får du 13 fagligt nysgerrige og dygtige kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen. Vi har ansvaret for driften af fabrikkens IT og automationssystemer, der er et komplekst setup med mange stakeholders. I Purification Plants oprenser vi de aktive farmaceutiske ingredienser i mange af Novo Nordisks kvalitetsprodukter. Det er en procesrække med mange trin, hvor automation spiller en stor rolle for effektivitet, sikkerhed og stabilitet. Derfor er vores tilstedeværelse i produktionen ofte nødvendig, ikke kun når noget afviger fra det optimale, men også når vi deltager i optimeringsprojekter, vedligeholder eller er med til at gøre os klar til en spændende fremtid på andre måder.

Vi deler en stærk faglig interesse for det vi laver, et generelt højt humør og et sæt store ambitioner om fuldt at udnytte de muligheder, den teknologiske udvikling hele tiden skaber. Vi er gode til at dele vores viden, og vi er der for hinanden, når udfordringerne bliver for omfattende til den enkelte.

Jobbet.

Du vil primært skulle arbejde med vores systemer inkl. tilhørende udstyr og interfaces. Det betyder at du kommer til at få fingrene i alt, hvad der får vores fabrik til at fungere, hvad angår udstyr, processer og software, primært fra den kodende ende, men også på gulvet, hvor det hele sker.

Som vores nye PLC supporter kommer du, i tæt samarbejde med dine kollegaer, til at sikre og opretholde vores driftsstabilitet – mens vi både overholder de krav, der gælder nu, og sørger for at være klar til en fremtid, hvor automation kommer til at spille en endnu mere omfattende rolle. Sammen kommer I til at sikre at alt fungerer optimalt, ikke mindst ved at være meget ambitiøse i vedligeholdet af vores systemer. Når en rytme lyder lidt forkert eller når en måling giver os en advarsel, er du og dine kolleger blandt de første, der får muligheden for at redde dagen, så værdifuld produktionstid eller produkter ikke går tabt. Du kommer til at være med i den gruppe, der skal finde frem til de bagvedliggende årsager til en evt. fejl, og udvikle de genoprettende og forebyggende initiativer, der skal tages.

Overholdelse af krav samt og tilhørende dokumentation vil udgøre en betydningsfuld og tidsmæssigt væsentlig del af din hverdag. Samtidig bliver du en ret synlig kollega, og mange vil have gode forslag til dig, ønsker eller kommentarer, fordi dit arbejde har direkte indflydelse på de flestes hverdag. Du får muligheden for at udvikle din faglighed i et professionelt miljø med store ambitioner, en systematisk vidensudveksling og stærke strukturer, der sikrer både vores sikkerhed, vores udviklingsmuligheder og kvaliteten af vores fælles arbejde.

Kvalifikationer
Du har en relevant akademisk eller teknisk uddannelse og hands-on erfaring inden for PLC-kodning

og meget gerne erfaring med MES systemer. Erfaringer fra den farmaceutiske industri inkl. tilhørende krav til dokumentation, compliance og LEAN, vil absolut være en fordel.

Som person har du en struktureret og analytisk tilgang til udfordringer samt et stærkt kvalitets-mindset. Disciplin omkring planlægning, opgaveudførelse og grundig dokumentation af alt udført arbejde falder dig naturligt.

Du er god til at samarbejde både på tværs og på forskellige organisatoriske niveauer. Du trives rigtig godt i en stilling, hvor du håndterer både små og store komplekse opgaver og selv bærer dem helt i mål til den aftalte tid.

Sidst, men ikke mindst, så glæder du dig til at komme på arbejde hver dag og medbringer godt humør, som smitter af på dine omgivelser.

Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk skaber vi værdi ved at sætte patienterne først. Hvert tiende sekund bliver to personer diagnosticeret med diabetes, og næsten 371 millioner mennesker i hele verden har brug for os.

Novo Nordisk i Kalundborg ligger godt en times kørsel fra København og Odense. Med et areal på 156 fodboldbaner er det verdens største insulin produktionssite. Det er arbejdsplads for mere end 3.400 dedikerede medarbejdere, der sætter ambitiøse mål og stræber efter at gøre en forskel for vores patienter gennem stabile leverancer af produkter i høj kvalitet. Sitet er i vækst med masser af udfordringer, som vi løser ved at være på forkant med udvikling inden for teknologi, systemer, metoder og processer og ved at samle teams af talentfulde medarbejdere. Der er flere samkørselsordninger, herunder fælles bus fra og til København og Odense området.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Rasmus Stæhr Madsen på tlf. +45 3075 8158

Du kan også lære mere om hvordan det er at arbejde i Novo Nordisk her: https://www.novonordisk.com/careers/working-at-novo-nordisk.html

Ansøgningsfrist

1. juni 2020


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Kalundborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0