Processupporter med teknisk baggrund til Purification Plant II (PPII)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

  • Manufacturing
  • Kalundborg

Vi leder efter en ny kollega til at kunne supportere og optimere vores finrensningsproces – du har gerne en stor ekspertice og forståelse for udstyr til kemiske processer, samt erfaring med GMP og meget gerne også GEP (Good Engineering Practice). Vi kan tilbyde dig et spændende, omskiftende og udfordrende job i den finrensningsfabrik, der hedder Purification Plants II (PP II).

Om afdelingen
I Novo Nordisk er din udvikling vores fælles opgave. Gennem træning og uddannelse rustes du til at blive processupporter i finrensningsfaciliteten Purification Plants (PP) i Kalundborg. PP er en del af Diabetes Active Pharmaceutical Ingredients (DAPI) og finrenser både insulin og GLP1, i 4 sammenhængende fabrikker. Derudover huser PP sit eget laboratorium, vedligeholdelsesafdeling samt Business Support. Vi er mere end 500 medarbejdere.

Du bliver en del af familien i finrensningsfabrikken PP II. Her får du ca. 80 kompetente og dedikerede kolleger, der arbejder med produktion af det aktive stof i insulin Detemir, som markedsføres under navnet Levemir®.

Den ledige stilling er i vores Proces Support team og stillingen er en tidsbegrænset stilling i 24 mdr. I support teamet er vi 11 personer. De primære supportområder i finrensning består af: HPLC søjler, centrifugering, fældning og tørring.

Jobbet
Din fornemmeste opgave er at yde daglig support til driften af vores finrensningsproces. Driftsoperatøren er din vigtigste stakeholder og du kommer til at beskæftige dig en del med at forstå, hvordan mekanisk udstyr impacter vores proces. Du vil dertil også varetage en rolle, som ”Equipment Responsibel” med fokus på GEP; Både i forbindelse med mindre vedligeholdelsesopgaver og større optimering/ombygningsopgaver.

Når der opstår udfordringer i vores produktion, er det dig, der sikrer overblikket, så problemerne kan løses systematisk, hurtigt og effektivt. Du spiller således en nøglerolle i at få processen til at køre stabilt. Det vil være dig som kan gå forrest ved fx nedbrud og som kan koordinere og sætte retning for en reparation eller forbedring på vores mekaniske udstyr, i samarbejde med smede, operatør og øvrige supportere. Du vil også skulle vurdere impacten på produktkvalitet og sikre at dit afsnit lever op til myndighedskrav.

Afdelingen er på en spændende rejse med mange optimeringsprojekter, både tekniske og procesrelaterede, så deltagelse i optimerings- og standardiseringsprojekter bliver en del af din nye hverdag.

Vi kan tilbyde dig et udfordrende job i et område med engagerede kollegaer, hvor ingen dage ligner hinanden. Vi har en stærk forventning om, at du vil udvikle både dine faglige og personlige kompetencer for at være med til at fortsætte Novo Nordisks historie af 90 års innovation og lederskab inden for diabetesbehandling.

Kvalifikationer
Du har en relevant akademisk uddannelse – måske er du ingeniør eller også har du en håndværksmæssig baggrund, som du har bygget videre på og måske siden hen er blevet diplomingeniør? Du har helst et par års erfaring fra et produktionsmiljø – gerne lægemiddelproduktion. Du skal have et vist kendskab til GMP og GEP.

Du kan forstå og udfordre dokumentation og specifikationer fra leverandører, og sikre at vi altid kan leve op til de høje krav, der stilles til vores produktion. Du har i det hele taget et robust kendskab til stål og udstyr – og du formår at holde overblik over aftaler og delleverancer, samt tænke ud af boksen, og gå løsningsorienteret til de udfordringer du må støde på.

Som person trives du i en dynamisk hverdag, hvor din evne til at træffe beslutninger er helt essentiel. Du har en proaktiv tilgang til arbejdet og ser muligheder frem for begrænsninger og du er dygtig til at afslutte dine opgaver. For at få succes i stillingen er det vigtigt at kunne omstille sig til nye prioriteringer med kort varsel og selvstændigt kunne drive opgaver. Kvalitet og overblik er afgørende og du har lyst til og erfaring med skriftlig dokumentation. Sidst, men ikke mindst, er du udadvendt og relationsskabende, samt god til at kommunikere på tværs af faggrænser – både på dansk og engelsk.

Om Novo Nordisk Kalundborg
Bliv en del af Novo Nordisk i Kalundborg og få en udviklende karriere blandt de dygtigste fagfolk i en succesfuld virksomhed. Sammen gør vi hver dag en konkret forskel for mere end 30 millioner mennesker, der lever med diabetes og andre kroniske sygdomme.

På Novo Nordisk i Kalundborg har vi 50 års ekspertise i bioteknologisk produktion. Generationer af medarbejdere har udviklet deres faglige kvalifikationer, personlige kompetencer og karrierer hos os, mens de samtidig været med til at udvikle produktionsanlægget, så det i dag udgør verdens største insulinproduktion.

Mere end 3.000 medarbejdere fremstiller i dag halvdelen af verdens insulin samt en række biofarmaceutiske produkter i Kalundborg.

Du vil opleve at produktionsanlægget i Kalundborg på mange måder er placeret midt i Novo Nordisk, når vi leverer ekspertise og erfaring til resten af vores globale organisation, eller når vores resultater tilføjer nye kapitler til Novo Nordisks lange succeshistorie. Med cirka en times transporttid fra både København og Odense samt egen togstation er det endda let at have en hverdag på Novo Nordisk i Kalundborg.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sarah Rasmussen på telefon +45 3079 6797.

Ansøgningsfrist
1 juni 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Kalundborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0