Kemisk processupporter til ambitiøs finrensningsfabrik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

  • Manufacturing
  • Kalundborg

Er du en dygtig naturvidenskabelig akademiker med erfaring indenfor finrensning i en farmaceutisk produktion? Har du styr på oprensningssøjler og kromatografi, og har du mod på at lære hvad der ellers skal til, for at være med til at gøre en forskel for 30 millioner mennesker over hele kloden? Så grib denne mulighed for at blive en robust produktionssupporter hos os, og for at skabe dig en karriere, der forandrer liv.

Om afdelingen

Purification Plants (PP) på Novo Nordisks site i Kalundborg er en del af Diabetes Active Pharmaceutical Ingredients (DAPI), og består af mere end 500 medarbejdere fordelt på fire sammenhængende fabrikker og de tre supporterende afdelinger: Laboratoriet, Vedligeholdelsesafdelingen og Business Support. Den fælles funktion for de fire fabrikker, er at finrense enten den insulin eller de GLP1-analoger, der er hovedbestanddelen i flere af Novo Nordisks produkter.

Du vil blive ansat i PPI, hvor du vil blive en del af en afdeling med omkring 70 kompetente og dedikerede kolleger, der alle arbejder med fremstilling af det 4. generations langtidsvirkende insulin, Degludec. Den ledige stilling er i vores Proces Support Team og her får du 11 kollegaer, der enten er akademikere eller teknikere. De primære supportområder i finrensning består af søjlerrens, centrifugering, fældning og tørring. Stillingen er begrænset til en to-årig periode.

Om jobbet

Din opgave vil bl.a. være at yde daglig support til driften af vores krystallisation- og søjleproces, der foregår i de kontrollerede områder CNC og klasse D. Driftsoperatøren er din vigtigste stakeholder og du kommer til at beskæftige dig en del med at forstå, hvordan mekanisk udstyr påvirker vores proces.

Når der opstår udfordringer i vores produktion, er det dig, der sikrer overblikket, så problemerne kan løses systematisk, hurtigt og effektivt. På den måde kommer du til at spille en nøglerolle i at få processen til at køre stabilt, og for at dit afsnit lever op til god fremstillingspraksis i form af både interne kvalitets- og sikkerhedsstandarder og de myndighedskrav, vi er underlagt.

Afdelingen er på en spændende rejse med mange optimeringsprojekter, både teknisk og procesrelateret, så at bidrage til optimerings- og standardiseringsprojekter bliver en del af din nye hverdag. Meget af det, du kommer til at lave vil derfor trække på LEAN metoder, din procesforståelse og din tilgang til systematisk problemløsning.

Vi kan tilbyde dig et afvekslende job i et område med engagerede kollegaer, hvor ingen dage ligner hinanden. Vi ved at du kommer til at udvikle både dine faglige og personlige kompetencer, og at du vil bidrage til det næste afsnit af Novo Nordisks succeshistorie. Mere end 90 års innovation og lederskab har placeret os i verdensklasse indenfor behandling af diabetes, og vi arbejder hele tiden på at bevare og udbygge vores position, så endnu flere kan få adgang til vores livsforandrende produkter.

Kvalifikationer
Du har en relevant akademisk uddannelse, f.eks. cand.scient., ingeniør, farmaceut, eller måske du har opnået erfaring på anden vis. Du har helst et par års erfaring fra et produktionsmiljøet efter endt uddannelse – og selvfølgelig gerne indenfor lægemiddelproduktion. Du skal have kendskab til GMP og LEAN-principper, og du skal kunne lede og bidrage til en systematisk problemløsningsproces.

Som person trives du i en dynamisk hverdag, hvor din evne til at træffe holdbare beslutninger er helt essentiel. Du har en proaktiv tilgang til arbejdet og ser muligheder frem for begrænsninger. Du er dygtig til at afslutte dine opgaver, og er omstillingsparat, når prioriteringerne ændres med kort varsel. Det kræves at du både kan arbejde selvstændigt og drive egne opgaver i takt med at du er en teamplayer, som skaber et godt arbejdsmiljø for dig selv og dine kollegaer. Du har sans for humor, og du bidrager med din åbne og produktive indstilling til et godt arbejdsmiljø. Fordi du er så kvalitetsbevidst, forstår og værdsætter du betydningen af grundig dokumentation. Du er god til at skabe tillidsfulde relationer henover faglige, geografiske og kulturelle afstande, og du kan føre en faglig samtale på et højt teknisk niveau på både dansk og engelsk.

Novo Nordisk Kalundborg

Bliv en del af Novo Nordisk manufacturing i Kalundborg og få en udviklende karriere blandt de dygtigste fagfolk i en succesfuld virksomhed. Sammen gør vi hver dag en konkret forskel for mere end 30 millioner mennesker, der lever med diabetes og andre kroniske sygdomme.

Vi har 50 års ekspertise i bioteknologisk produktion på Novo Nordisk i Kalundborg. Generationer af medarbejdere har udviklet deres faglige kvalifikationer, personlige kompetencer og karrierer hos os og har samtidig været med til at udvikle produktionsanlægget, så det i dag udgør verdens største insulinproduktion.

I dag fremstiller vores 3.000 medarbejdere halvdelen af verdens insulin samt en række biofarmaceutiske produkter. Derudover monterer og pakker vores færdigvareområder diabetesprodukter samt biofarmaceutiske produkter.

Du mærker hurtigt, hvorfor Novo Nordisk Kalundborg er et helt unikt sted, og hvorfor vi brænder for at arbejde her. Du bliver mødt med tillid og ansvar af imødekommende og engagerede kolleger. Novo Nordisk i Kalundborg er en arbejdsplads hvor medindflydelse, udvikling og tværfaglighed er i fokus.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kim Eilersen på telefon +45 30 75 10 99.

Hvis du har fået lyst til at lære mere om, hvordan det er at arbejde i Novo Nordisk, kan du begynde her: https://www.novonordisk.com/careers/working-at-novo-nordisk.html


Ansøgningsfrist
2. juli 2020


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Kalundborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0