Team Lead - Transaction Monitoring Team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du gerne spille en central rolle i forhold til at skabe et verdensklasse setup, når det kommer til bekæmpelse af økonomisk kriminalitet? Har du lysten og erfaringen til at kunne sætte det helt rigtige hold, som sammen med dig kan komme i mål med opgaven? Så er du muligvis vores nye Team Lead til vores kontor i København!

En fantastisk mulighed

Vores Financial Crime Prevention teams er i rivende udvikling, så vi har brug for dig, og at du har lyst til at komme med på den spændende rejse om at udbygge og udvikle teamet! Du bliver ansvarlig for personaleledelse og udbygning af teamet, optimering af driften samt får indflydelse på retningen for Transaction Monitoring.

Mission: Let's change everything money!

Lunar er fremtidens platform til at håndtere alt omhandlende din økonomi. Vi er her for at sikre, at vores brugere kan håndtere deres penge, hvor som helst, når som helst. Vi tror på, at bankverdenen er blevet for kompleks. Derfor vil vi definere fremtidens bank ved hjælp af gennemsigtighed, brugervenlighed og feedback fra vores vidunderlige brugere.

Rollen & dit ansvar</strong

Som vores nye Team Lead bliver du en del af vores Financial Crime Prevention (FCP) afdeling i København. Du får det daglige personaleansvar for vores 10 dygtige AML-specialister, herunder give sparring, medarbejderudvikling og Performance Management. Du sikrer den rette leverance og kvalitet af transaktionsmonitorerings aktiviteter ved at opbygge og styrke teamet til at håndtere krav til kapacitet og kvalitet. Du bidrager derudover til at optimere, udvikle og vedligeholde processer for håndteringen af forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering. Det allervigtigste for både dig og os skal være at sikre og udvikle både trivsel og motivation, og hjælpe teamet med at overholde mål og leverancer.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med de andre Team Leads i afdelingen og får også berøring med mange andre dele af Lunar.

Hvordan arbejder vi?

Lunar er unik på mange måder, og vores arbejdsfilosofi er ligeså.

Vi er en blanding af fantastiske individer, der alle har forskellige baggrunde. Det, som samler os, er vores skyhøje ambitioner og flade hierarki. Vi tænker ud af boksen, arbejder i et tværfagligt miljø og vægter personlighed over faglige kompetencer.

Hvem er du?

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så afgørende, men du har muligvis en bachelor eller kandidat inden for erhvervsøkonomi, økonomi, finans, ingeniør eller lignende. Vigtigere er din erfaring med at lede og drifte, og vi vægter derfor, at du har minimum fire års erhvervserfaring, hvoraf et til to år er som leder. Du er 100-meter mester til at pleje, coache, udvikle og sparre med dine medarbejdere. Det er desuden et plus, hvis du har erfaring fra bank, det finansielle eller consulting, og har du tilmed snust lidt til AML eller transaktionsmonitorering, så klapper vi i hænderne - men det er ikke et krav.

Du har en can-do-attitude og har øje for effektivitet i dine omgivelser. Du nyder at bidrage til optimering af processer qua din stærke procesforståelse og så er "work smarter, not harder" helt sikkert dit mantra. Du besidder høj grad af selvstændighed, tør udfordre dine kolleger, og så tager du ejerskab over de bolde, som bliver kastet din vej.

What's in it for you?

Hos Lunar udfordrer vi status quo, og sikrer rammerne for at vores medarbejdere udvikler sig gennem tillid og ansvar. Du vil aldrig stå alene, fordi du altid vil have en hær af dygtige kolleger i ryggen. Du får det nyeste af det nyeste udstyr og et anderledes og åbent kontormiljø, som understøtter en sund livsstil - både mentalt og fysisk. Du har mulighed for at tilpasse din arbejdsdag, så den fitter med dit private liv og bakker op om en harmonisk work life-balance.

Skal du med på holdet?


Forandring, innovation og energi som ingen andre steder! Kan du allerede mærke det? Så spring ud i det og send os lidt om dig selv - du vil ikke fortryde det.

Hvis du har nogle spørgsmål, så ræk endelig ud til vores Head of FCP Operations Mikkel Møller Christensen på [email protected]

Send os din ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Vi glæder os til at høre fra dig!

Source: Ofir advertiser
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=75cf982e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København K
  • Onsdag den 26. januar 2022

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Servicerådgiverelev til Semler Mobility på Amager ...

    Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejds..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Customer Support Assistant søges til ISH i Valby!

    ISH Spirits er en dansk producent af prisvindende alkoholfri cocktails, vin og spiritus. De udvikler disse prisvindende alkoholfri produkter med det formål at gøre det nemt at være mindful drinker .
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservice Agent til OiSTERs Mailteam

    Om stillingen: I vores mailteam håndterer vi hver dag et væld af kundehenvendelser pr. mail, SoMe og Trustpilot. Vores kunder søger svar på alt fra tekniske spørgsmål til abonnementstjek, og vi sæt..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0