Proceskonsulent for Infoventure ApS

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for at anvende de nyeste metoder indenfor datadreven procesoptimering og digitalisering, så du gør en forskel for kunderne? Hvis du har erfaring med kommuner, og du er i stand til at tage ansvar og arbejde selvstændigt (og er sjov at være sammen med), så vil vi rigtigt gerne snakke med dig! Om jobbet Infoventure er en innovativ software- og konsulentvirksomhed, der arbejder i krydsfeltet mellem mennesker, data og forretning. Vi hjælper vores kunder med at optimere deres processer, så de bliver mere effektive og får bedre kvalitet. Der er stor interesse for vores løsninger, og vi har behov for flere dygtige kolleger. Derfor søger vi en erfaren proceskonsulent med flair for digitalisering og datadreven procesoptimering.

Vi forventer, at ca. 2/3 af din tid er rettet mod kunder og 1/3 er rettet mod produktudvikling. Dine vigtigste opgaver og ansvar i rollen:

  • Lede implementeringen af ”Proces Suite” hos Infoventures kunder
  • Facilitering af workshops og sparring med ledere og nøglemedarbejdere omkring optimering af arbejdsgange, så kvalitet og effektivitet forbedres
  • Udarbejde, udvikle og vedligeholde kundernes proces-/arbejdsgangsbeskrivelser
  • Udarbejde analyser og dokumentation
  • Rådgive kunderne på baggrund af data
  • Medvirke til udvikling og forbedring af Infoventures software

Vores kultur er uformel, rummelig og optimistisk. Vi løfter i flok, så du kommer til at samarbejde med alle 10 kolleger, og særlig tæt med den ansvarlige partner og en data scientist i vores Professional Services afdeling.

Din base bliver vores dejlige kontor i Nyhavn, og du kan forvente at besøge vores kunder en til to dage om ugen. Kunderne er i hele Danmark, så jobbet indeholder 10-20 overnatninger pr. år (som du selv planlægger). Der er fleksible arbejdstider.

Din baggrund Ideelt har du flere års erfaring med at kortlægge og analysere processer i større organisationer, alternativt er du nyuddannet med relevant uddannelse. Du kan f.eks. være uddannet sygeplejerske suppleret med procesudviklingsrelateret efteruddannelse, have en akademisk baggrund og erfaring med procesudvikling, have erfaring fra et internt job i en kommune eller være selvlært.

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med procesoptimeringsmetoder som LEAN eller Six Sigma. Det er vigtigt, at du har gode IT-kundskaber – og brænder for at kunne gøre en forskel ved at hjælpe vores kunder med at træffe beslutninger ud fra data.

Du har erfaring med implementeringen af større IT-systemer og kender derfor til vigtigheden af tydelige processer og vigtigheden af at kommunikere disse. For dig er det et håndværk at udarbejde god arbejdsgangsdokumentation.

Som person er du god til at begå dig i store organisationer, og du er dygtig til at opbygge og fastholde relationer – samtidig med at du formår at udfordre kunderne. Du er dygtig til at facilitere workshops og tager ansvar for den efterfølgende dokumentation og formidling af output.

Infoventure arbejder i stor udstrækning indenfor det offentlige og særligt med kommuner. Derfor er det en fordel (men ikke forudsætning), hvis du har kendskab til arbejdsprocesserne indenfor et eller flere kommunale fagområder.

Hvorfor er dette job interessant? Du får en alsidig og fleksibel hverdag med stor og direkte indflydelse på egne opgaver, mål og arbejdstilrettelæggelse. Du får en unik viden om best practice indenfor en række fagområder og bliver specialist indenfor de nyeste metoder til at arbejde med dataanalyse, digitalisering og datadreven procesoptimering. Endelig bliver du en vigtig del af en mindre virksomhed med vokseværk, korte beslutningsprocesser, ingen bureaukrati, og du får muligheden for at få produktansvar og herved præge agendaen i Infoventure.

Praktikken Du bedes sende en kort motiveret ansøgning og dit CV snarest muligt ved at trykke ”ANSØG” herunder. Vi afholder løbende samtaler, så send gerne ansøgning med det samme. Har du spørgsmål, kan du kontakte Flemming Weel på telefon: +45 70 22 84 84

Om Infoventure Infoventure er en innovativ software- og konsulentvirksomhed, der arbejder i krydsfeltet mellem mennesker, data og forretning. Vi arbejder indenfor forretningsområderne ”Advanced analytics” og ”Business Intelligence”, og vores mission er at sætte nye standarder for løsninger til at forbedre kvalitet, effektivitet og compliance. Som et særligt speciale har vi udviklet en unik kompetence indenfor ”Process Mining” og er på dette område førende i Danmark. Infoventure har udviklet egne software løsninger og leverer løsninger baseret på state-of-the-art teknologi fra bl.a. Elasticsearch og Microsoft. Vores kunder er mellemstore og store virksomheder indenfor både den offentlige og private sektor, bl.a. Aalborg Kommune, Søstrene Grene, JN Data m.fl.

Læs mere her: https://infoventure.dk/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Onsdag den 26. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0