Recruiter - København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Vi leder efter en Operations Manager til at styre den daglige drift for vores klienter

I Sitel udfører vi kundeservice, support og salg på vegne af flere velkendte og markedsledende virksomheder. For at supplere kvaliteten af vores klients produkter leder vi efter en enestående driftschef, der er ivrig efter at arbejde i et serviceorienteret miljø, og kan styre en kontaktcenterdrift med kundeservice og teknisk support via telefon, e-mail og chat.

Du er en selvsikker og synlig leder, der kan motivere, være modstandsdygtig og entusiastisk for at opnå succes med at levere vores klients definitioner af ekspertise. Gennem performance management vil du uddanne, coache og være en inspirerende leder af teamledere for at sikre at vi når de mål, som er sat sammen med vores klienter.

Det vil være en stor fordel, hvis du har en lang erfaring fra call center branchen, og at du har en stor forståelse for udfordringerne med hensyn til ledelse, klienthåndtering og KPI-rapportering.

Den ideelle kandidat:

  • Har erfaring med driftsledelse - ideelt set i outsourcing-sammenhæng.
  • Kan arbejde selvstændigt, organisere sin sid effektivt og kan motivere sig selv.
  • Inspirerer mennesker, fortolker visioner og oversætter dem til den daglige arbejdsgang.
  • Opnår fremragende service, overvågning af organisatoriske målinger og foretager gennemgang af resultater, der rapporteres til vores klient.
  • Fremmer en kultur for åben og ærlig kommunikation og et miljø, der opmuntrer holdånd.
  • Arbejder med nøgleprocesser inden for Six Sigma, COPC eller lignende.

Det er vigtigt, at du har det godt med at arbejde i et skandinavisk miljø, hvor den daglige kommunikation foregår på engelsk.

Dine kvalifikationer:

Fortrinsvis en bachelorgrad og/eller BPO-brancheerfaring. Demonstrer god BPO-ledelseserfaring, ideelt set fra call center eller kundeservicesektor. Du er god til at analysere processer, vedtage ændringer og tænke operationelt for at nå forretningsmæssige mål. Du er vant til at tage de vanskelige eller følsomme beslutninger, når du har afvejet al information og hørt de relevante interessenter. Det er normalt for dig at administrere store grupper af mennesker.

Dit danske sprog er på et meget højt niveau, og du har fremragende verbale og skriftlige kommunikationsevner på engelsk.

Din personlighed:

Du er en dynamisk person med en direkte og drevet ledelsesstil. Du kan demonstrere ekstraordinære kommunikations- og indflydelsesevner. Du har fremragende personlige evner, og du er en stærk holdspiller. Vi arbejder ofte med korte frister, så det er vigtigt, at du er struktureret, rolig og har et godt overblik, selv i stressende situationer. Du trives i et omskifteligt arbejdsmiljø og er den type person, der ser muligheder i stedet for problemer.

Om Sitel Denmark

Arbejdsstedet er Sluseholmen 2, 3. sal, 2450 København SV. Vi har en sundhedsforsikring, pensionsordning, åbent kontormiljø og en god social atmosfære.

Vi tager os af dig, dine fremskridt og sørger for, at du har de rette betingelser for at levere de bedste resultater. Og vi forventer efterfølgende, at du gør nøjagtigt det - giver dit bedste på alle tidspunkter.

Vi ser efter at udfylde stillingen så hurtigt som muligt og vil invitere de bedste kandidater til samtaler i den nærmeste fremtid. Hvis du har spørgsmål om jobbet og Sitel som arbejdsplads, kontakt recruiter Natasha Holst-Pedersen på [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København SV
  • Mandag den 06. januar 2020

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Svensktalende kundekonsulent søges til Gavefabrikk...

    De søger en svensktalende medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Du bliver en del af et projekt, der løber fra september og frem til januar 2025. Arbejdsopgaver: Gavefabrikken blev grun..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bliv en del af vores Black-Friday/Jule team!

    Vi er ved at sammensætter dette års Black-Friday/Jule team, som skal hjælpe vores kunder med at pakke alle de varer, de sælger under Black Friday og op til jul, så varerne bliver sendt hurtigt og g..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Servicerådgiverelev til Semler Mobility på Amager ...

    Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejds..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i København SV over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 8
3. september 2024 7
2. september 2024 2
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7