Sales & Service Advisor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Brænder du for salg og kundeservice? Vi rekrutterer lige nu Sales & Service Advisors til vores internationale kontaktcenter i Aarhus.

Om Awaze

Vi er Europas største udlejningspartner af feriehuse med 110.000 enheder fordelt over 600 destinationer i 25 lande på tværs af kontinentet. Vores formål er enkelt - at begejstre vores ejere og gæster. Virksomheden driver mere end 25 brands, herunder Cottages.com, Novasol, Hoseasons, Landal og James Villa Holidays. Mere end 8 millioner mennesker boede i et af vores feriehuse i 2019.

Denne rolle er specifikt knyttet til vores Novasol brand, der tilbyder 50.000 nøje udvalgte feriehuse i hele Europa. Med over 53 års erfaring på vores marked ved vi noget om unikke ferier.

Om rollen

Vores kunder er kernen i alt hvad vi gør, vi brænder for at levere en verdensklasse kundeoplevelse til alle vores kunder. Som vores Sales & Service Advisor finder du den perfekte ferie til kunderne og sikrer, at indgående opkald konverteres til bekræftede bookinger over telefonen og på e-mail på dansk og engelsk – tysk er en fordel men ikke et krav. Opkaldene kan være lige så brede og varierede som spørgsmål om nye eller eksisterende bookinger hele vejen frem til en omplacering, hvis en bolig ikke længere er ledig. Fleksibilitet er afgørende, da ingen dage vil være ens.

Hvad skal du lave

Vores mål er enkelt: at glæde vores gæster, og dit mål vil hver dag være at overgå forventningerne til hver eneste af vores gæster, samtidig med at vi sikrer, at vi opfylder proces-, kvalitets- og lovkrav. Vi giver dig den nødvendige træning til at påtage dig behandlingen af kundekrav og opfølgning på betalinger, som del af den support, vi yder gæsten. Det er vigtigt, du kan arbejde selvstændigt og samtidig værdsætter teamwork og interagerer med både kunder og kollegaer med et smil.

Nøglekompetencer vi skal bruge

Vi er et team fuld af energi og med passion for det vi laver, så det er vigtigt, du er entusiastisk, drevet og ivrig efter at være en del af et team. Hvad skal du ellers bruge for at lykkes i denne rolle?

  • Du taler og skriver fremragende dansk og engelsk – tysk er en fordel men ikke et krav
  • Organiseret med omhyggelig sans for detaljer
  • Tillid til din ekspertviden om Novasol-porteføljen
  • Sætter altid kunden først
  • Computerfærdigheder og evnen til at mestre nye datasystemer
  • Ideelt set har du tidligere erfaring med at arbejde i et kontaktcenter

Vi tilbyder dig

  • Fuld træning i vores produkter, systemer og hvordan man gør
  • Det er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen
  • Arbejdstiden løber dagligt mellem kl. 8-21.00
  • Du dækker én aftenvagt om ugen og én weekendvagt hver 2.-4. weekend.

Hvad bør du ellers vide?

Du kommer til at arbejde i vores helt nye center i Skejby på Hedeager 44, 8200 Aarhus N, hvor vi har gratis parkering på stedet. Vi er tæt på transportforbindelser, letbane og busser er kun få minutters gang væk. Vi tilbyder gode rabatter på leje af feriehuse til dig, din familie og venner samt 25 dages årlig ferie, pensionsordning, sundheds-forsikring og frokostordning på kontoret.

Hvor skal man søge?

Synes du, dette job er dit perfekt match, så send venligst din ansøgning til [email protected] mærket 'Advisor'. Vi udfører screening og interviews løbende. Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte vores Team Lead, Morten Seier Sørensen på [email protected]. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

  • Lev din passion.Vi beskæftiger os med rejser og gæstfrihed, og vi elsker det!. Hos Awaze vil du hjælpe med at skabe minder for livet for ejere og gæster. Også for dig selv!

  • Vi er markedsledere.Vi er stolte over at være den førende udlejningspartner i Europa. Vi driver kendte brands med en stærk arv i over tyve lande og har mere end 100.000 valg af ferieboliger.

  • Vi har noget for enhver smag, og alle har en rolle at spille. Uanset om du bekymrer dig dybt for service, er interesseret i forretningsudvikling eller ønsker at være på forkant med maskinlæring, dækker vores forretning over en række funktioner, der holder dig udfordret og hjælper dig med at vokse. Vi arbejder sammen som et passioneret team for at levere en fremragende gæste- og ejeroplevelse.

  • Du gør en forskel. Vores industry ændrer sig hurtigt, og fremtiden ligger lige foran. Som del af Awaze er du en integreret del af udviklingen og forbedringen af feriehusudlejningsverdenen.

  • Vi bekymrer os om gæsterne, ejerne og team-medlemmer, der samarbejder med os.Vi er en inkluderende organisation, der favner mangfoldigheden. Vi er fleksible og smidige. Vi er forpligtet til at levere en arbejdsplads, der samarbejder og er inkluderende, og hvor du kan realisere dit fulde potentiale.

Vi tror på lige muligheder og sigter mod at oprette et team af mennesker, der er repræsentativt for vores samfund, vel vidende at omfavnelse af forskelle forbedrer vores forretningsmuligheder og skaber et lykkeligt sted at arbejde. Vi er stolte over at anerkende og fejre, at vi har en mangfoldig kultur, hvor medarbejdere accepteres for hvem de er, uanset alder, køn, etnicitet, seksuel orientering, religion eller evner.

NOVASOL A/S is part of Awaze - Europe’s leading managed vacation rentals and holiday resorts business. For additional information visit www.novasol.com


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Risskov
  • Mandag den 28. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Risskov over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1
7. august 2024 1