Breakdown- og kundeservicechef hos Euromaster Danmark A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Skal du lede Euromaster Danmarks nye breakdown- og kundeservicecenter ?
Euromaster søger en energisk og innovativ breakdown- og kundeservicechef til at lede Euromaster Danmarks breakdown- og kundeservicecenter. At yde service og support er en del af dit DNA, og du er særdeles god til at se nye muligheder og gå nye veje, og er ikke bange for at gå forrest med arbejdshandskerne på og deltage aktivt i mødet med kunderne. Som leder har du stor forretningsforståelse, og du er særdeles god til at lede, coache og få det bedste frem i dine medarbejdere, så I sammen kan skabe et godt sammenhold og en vindende kultur.

Som breakdown- og kundeservicechef bliver du ansvarlig for at gøre Euromaster Danmark til en af de førende indenfor breakdown/kundeservice og udekørende mobilserviceløsninger - samt at sikre, at breakdown og kundeservicestrategien eksekveres og følges op ude i centrene og hos salgsstyrken.

Dette sker i tæt samarbejde med regionscheferne, centerlederne og salgsdirektøren.

Du får skabt et enestående kundeservicecenter, der hjælper driften og salget, som først og fremmest vil være B2B kunder, herunder segmentet Heavy. En del indkommende trafik vil dog være fra retailsegmentet, herunder onlinechat, tilbudsgivning, prebooking og booking. Du bliver ansvarlig for at strukturere, innovere og optimere kundeservicecenterets daglige drift og fremtidige arbejde med forebyggende vedligeholdelses-/service tiltag og mobile serviceløsninger til kunderne, samt implementering og optimering af diverse systemer, som sikrer optimal drift. Du vil desuden have tæt samarbejde og kontakt til vores eksterne samarbejdspartnere omkring breakdown og mobile serviceløsninger. Du skal påregne 3 dage på kontoret i Skanderborg, og resten af tiden vil være sammen med sælgerne eller ude i centrene. Du refererer til vores COO, og bliver endvidere en del af EMT ledelsen hos Euromaster.

Som baggrund har du erfaring indenfor ledelse, kundeservice og gerne med erfaring inden for dækbranchen. Det er dog vigtigere at du kommer med et drive og forståelse for at medarbejderne er det vigtigste aktiv, samt at relationen mellem medarbejderne og kunderne er afgørende for virksomhedens succes og udvikling.

Hos Euromaster er der højt til loftet og du kommer til at arbejde med stor frihed og selvstændighed inden for nærmere aftalte rammer. I Euromaster arbejder vi konstant på at udvikle hinanden i et positivt miljø, hvor åbenhed, kompetencer og engagement er naturlige overskrifter for vores måde at samarbejde på. Vi arbejder alle ihærdigt på at yde Danmarks bedste service indenfor dæk- og autoservice - og vi forventer et stort engagement af vores medarbejdere på alle niveauer.

Vi tilbyder en individuel lønpakke plus pension og sundhedsforsikring, firmabil samt mulighed for bonus. Vi fokuserer på din faglige udvikling og videreuddannelse, og tilbyder trygge ansættelsesforhold samt et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte:
COO Michael Brink på mobil: 2913 9822 eller Adm. Direktør Henrik Fusager på mobil: 2368 7422.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Skanderborg
  • Mandag den 01. november 2021

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Århus

    Deltidsmedarbejder i Kundeservice i Aarhus Hos [xxxxx] søger vi en engageret og serviceminded deltidsmedarbejder til vores kundeserviceteam. Er du studerende, eller på udkig efter..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Århus

    Drevet af at skabe særlige kundeoplevelser, inspirerende omgivelser samt at yde verdens bedste service, leder vi nu efter en Customer Care Consultant (Svensk) til vores hovedkontor i Aarhus. O..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Århus

    Vi søger dig, som har empati, fokus på god kundeservice og brænder for at hjælpe bilister, når de har brug for vejhjælp. Du vil blive del af et stærkt team på vores døgnbemandede vagtcentral, hvor .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Hammel

    Kundesupporter til PrivatproduktionI Privatproduktion har vi stor indflydelse på privatkundernes oplevelse af Sparekassen Kronjylland, og vi går derfor hver dag på arbejde for at gøre en forskel .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Hammel
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1