Kundeservicechef til Danmarks mest tilfredse kunder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Vi søger en ny kundeservicechef til vores 5-stjernede kundeserviceafdeling. Er du servicemindet og brænder for den gode kundeoplevelse, samtidig med at du motiveres af ledelse og at jagte de opsatte mål - så er det netop dig vi mangler.

Om stillingen

Som kundeservicechef er du ansvarlig for, at teamet styrer efter de opstillede målsætninger, ligesom du skal kunne vurdere arbejdsmetoder og arbejdsgange, og komme med evt. forslag til højere kundetilfredshed, læring og effektivitet samt kunne udarbejde og implementere nye/tilpassede arbejdsmetoder i teamet.

På tværs af organisationen skal du kunne spotte og tilvejebringe forbedringspotentialer indenfor kundeserviceområdet, således vi konstant sikrer at vi er på tæerne når det handler om at levere den 5-stjernede kundeoplevelse som vi vil være kendt for!

Du vil få det ledelsesmæssige ansvar for 12 kompetente medarbejdere fordelt på 9 fuldtidsmedarbejdere samt 3 deltidsmedarbejdere, som du skal motivere og inspirere dem til at give en god service og jagte de opsatte målsætninger. Du vil referere til vores driftsdirektør (COO).

Vi søger en leder der ikke er bange for at være hands on og selv hoppe på telefonen når det kræves - dels for at gå forrest for resten af teamet, men dels også for konstant at sikre, at du som chef har fingeren på pulsen med hvad der foregår i hverdagen.

Du skal som chef for kundeservice selv være med til at sætte ambitiøse mål for afdelingen, som støtter op omkring virksomhedens overordnede målsætninger - både økonomisk, såvel som strategisk og organisatorisk.

Derudover vil du også have opgaver af mere administrativ karakter, eksempelvis løbende opfølgning og rapportering på mål, vagtplanlægning (evt. via din team-lead), ferieplanlægning m.m.

Din person

Du sidder i dag i en lignende stilling eller som souschef, og ser dette som det næste skridt i din karriere. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et call-center - og en endnu større fordel hvis du tidligere har arbejdet med ledelse.

Du har evnerne til at motivere og udvikle dine medarbejdere. Du er god til at opsøge nye muligheder, og er ikke bange for at gå foran samt være en god rollemodel!

Du har den faglige ballast i orden via en relevant uddannelse eller tidligere erhvervserfaring i lignende rolle. Du forstår at give dine kunder en god oplevelse og du går ikke på kompromis med kvaliteten af dit arbejde. Du arbejder struktureret, detaljeret og målrettet.

Arbejdstider
Hos Rito er vi tilgængelige når vores kunder har brug for det. Som chef for kundeservice er din arbejdstid primært i normal kontortid, men vi forventer at du som leder går forrest og altid sikrer dig at du har fingeren på pulsen med hvad der sker i teamet - dvs. at du også engang i mellem tager en tørn til kl. 18 eller 20, og måske tager en dag i weekenden i ny og næ.

Om os

Rito.dk er en international online-shop med salg af garn- og hobbyartikler startet i januar 2014. Vi har kontor og lager på Gyrovej i det sydlige Skive. Som online garnbutik beskæftiger vi 65 ansatte på fuldtid. Desuden har vi flere dygtige unge, som efter skoletid hjælper os på daglig basis. Udover den danske webshop, driver vi også flere internationale webshops, bl.a. i Norge, Sverige, Tyskland, England og Frankrig.

Hos Rito har vi den rette viden til at drive en seriøs og sikker e-handel. Denne ekspertise har vi kombineret med mange års erfaring og passion inden for strik, hækling og hobby. Medarbejderne arbejder som et stærkt team, der altid er klar til at give vores kunder den bedste service. Vi svarer på de forskellige spørgsmål, du evt. måtte have, uanset om det gælder garnkvalitet, opskrifter eller e-handel.

Som online garnbutik arbejder vi efter tre gyldne principper:

  1. Den bedste kundeservice er vigtig hver gang (Se vores Trustpilot-score her).
  2. Vi vil sælge de billigste varer på nettet (Vi har prisgaranti - Læs mere her).
  3. Vareleveringen skal komme inden for den lovede leveringstid.

Velkommen til team Rito!

Vi håber, du har mulighed for at tiltræde snarest muligt i vores dynamiske kundeserviceteam på adressen i Skive.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte COO, Thorbjørn Milling på [email protected]

OBS: Vi afholder løbende samtaler

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Skive
  • Fredag den 21. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Skive over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1