Call center / servicecentermedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Servicemindet – Effektiv – Flair for IT

JOBBET
Vi søger deltidsmedarbejder til vores Servicecenter i Søborg. Du skal kunne arbejde 1-3 dage om ugen fra 10-18 og ellers i tidsrummet 16-23, samt i weekenderne. Det forventes, at du minimum får 1 vagt pr. uge, men du skal meget gerne kunne tage flere vagter og springe til med kort varsel ved sygdom og ferie. Det er vigtigt for os, at du er serviceminded, da du vil være vores stemme udadtil i forbindelse med telefon- og intercomopkald fra vores kunder, som har brug for akut hjælp. Derudover består jobbet i forfaldende kontorarbejde, diverse ad hoc-opgaver.

De medarbejdere vi søger, skal trives i et arbejdsmiljø, hvor presset er stort, idet intercom og telefoner gløder det meste af dagen med kunder, der skal guides og hjælpes på forskellig vis. Samtidig er der en del administrative opgaver som mailbesvarelser på dansk og engelsk samt brevskrivning, scanningsarbejde, pakning af breve mm., der skal ordnes ind i mellem opkaldene. Dette betyder, at du skal kunne multitaske, arbejde hurtigt uden betydelige fejl og navigere rundt i ca. 20 forskellige IT-systemer samtidig med, at du yder en super god kundeservice.

I dagtimerne vil der være omkring 30 andre medarbejdere på kontoret, men i aftentimerne og weekenderne vil du sidde alene, hvilket kræver, at du kan arbejde selvstændigt og selv træffe diverse beslutninger.

Oplæringen vil foregå i dagtimerne i hverdagene, hvorfor du skal have mulighed for at tage en del vagter i starten af din ansættelse i dagtimerne. En fuld oplæring tager mellem 10 og 12 vagter.

HVEM ER DU?
Vi forventer, at du kan arbejde i et højt tempo, at du er en solid bruger af IT-systemer og hurtigt kunne sætte dig ind i mange forskellige systemer. Du må gerne have erfaring fra kontor, callcenter eller telefonisk kundeservicefunktion, men det er ikke et krav. Af andre kompetencer lægger vi vægt på, at du:

  • nyder at tale i telefon, er selvstændig, selvmotiverende og psykisk robust
  • har stor tålmodighed og formår at holde en pæn og professionel tone også i stressede situationer
  • er serviceminded og kvalitetsbevidst, samt formår at træffe de rigtige beslutninger også under tidspres
  • taler og skriver et pænt samt flydende dansk og et rigtig godt engelsk
  • formår at kommunikere på de nordiske sprog
  • er fleksibel mht. arbejdstider, arbejdsopgaver og gerne gør noget ekstra for at få alt til at lykkes
  • har erfaring fra servicebranchen, dette er dog ikke en nødvendighed

Det vil være en absolut fordel, hvis du er ikke-ryger, da Q-Park kontoret er beliggende i en røgfri bygning og der stort set ikke er mulighed for rygepauser.

Bliver du inviteret til en samtale skal du huske at medbringe en kopi af din straffeattest.

LØNNEN
Timelønnen er på kr. 140 i timen. Vi har tillæg for arbejde på hverdage efter kl. 18 og før kl. 6 på kr. 28 eller i weekenden fra lørdage efter kl. 14 frem til mandag morgen kl. 6 på kr. 43,08. Du vil være ansat på funktionærvilkår. Stillingen er ikke omfattet af en pensionsordning. Vi har en favorabel frokostordning i hverdagene. De 30 min. frokostpause, der normalt afholdes på hverdage, indgår ikke i arbejdstiden.

SÅDAN SØGER DU STILLINGEN
Klik på ”send ansøgning”, udfyld spørgeskemaet og vedhæft din motiverede ansøgning og CV allerede i dag. For at blive taget i betragtning til stillingen, er det desuden obligatorisk, at du uploader et foto af dig selv. Vi indkalder løbende til samtaler, og annoncen forsvinder, når stillingerne er besat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Vikarstilling: Dygtige kundeservicemedarbejdere ti...

    Fri kontakt
    Har du erfaring med kundeservice? Kan du træde til fra september til november måned? Og vil du gerne yde rigtig god service & support på telefon/mail for en større mediekoncern? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assisterende Butikschef søges til Pelican Self Sto...

    Pelican Self Storage er en anerkendt nordisk aktør inden for opbevaringsløsninger til både private og erhverv. Lige nu søger de en fleksibel og engageret kollega til en af deres lokationer i Storkø..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Customer Advisor til landsdækkende kundecenter hos...

    Vil du have chancen for at blive en del af en aldeles fremragende arbejdsplads, hvor vi yder en fantastisk kundeservice og samtidig vægter det sociale utrolig højt? Kan du lide at tale med kunder o..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 5
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 7
18. august 2024 7
17. august 2024 8
16. august 2024 8
15. august 2024 9
14. august 2024 9
13. august 2024 8
12. august 2024 8
11. august 2024 8
10. august 2024 8
9. august 2024 8
8. august 2024 8