Customer Success & Onboarding Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Er du drevet af gode kunderelationer, og har du erfaring med at sikre kundetilfredshed på et højt niveau? Evner du at løse problemerne, før de udvikler sig, gennem god onboarding, forventningsafstemning, optimering og kundefastholdelse? Vil du være en del af Danmarks førende udbyder inden for digitale adgangsløsninger? Hvis ja, så er det nu, du skal læse videre!

Bekey søger til vores driftsafdeling i Søborg en dedikeret medarbejder, som vil arbejde tværfagligt med Bekeys øvrige afdelinger for at sikre den optimale kundetilfredshed.

Bekey leverer et digitalt nøglesystem til både private døre og opgangsdøre, så man kan åbne døren via en smartphone. Bekeys produktportefølje omfatter både software - Netkey - og mobilapp samt understøttende hardware - Smartrelay, Smartlock og Smartkeybox og sælges som en SaaS-løsning. Bekeys løsninger er især populære hos mange danske og norske kommuner, men også leverandører af pakker og ejendomsadministratorer m.fl. har for alvor fået øjnene op for fordelene ved brugen af sikre, digitale adgangsløsninger. Læs mere om vores banebrydende produkt på www.bekey.dk.

Om jobbet

Vi tilbyder et selvstændigt og varieret job med fokus på onboarding, udvikling og fastholdelse af kunder og forhandlere. Du vil med reference til driftschefen blive en del af en dynamisk afdeling, som sørger for den daglige support og servicering af vores kunder samt montering af Bekeys hardware.

Din arbejdsdag vil blandt andet bestå af:

Regelmæssig og åben kommunikation med kunderne
At finde de rigtige løsninger på eventuelle problemstillinger
Koordinering af statusmøder og afholdelse af eventdage
Data og rapportering omkring kundens brug af løsningen samt identifikation af forbedringsmuligheder
Rådgivning om brugen af vores løsninger
Uddannelse af administratorer i Netkey
Kundeundersøgelser
Projektledelse af kundeimplementeringer

Du vil desuden skulle styre og lede eventuelle tværgående ad hoc projekter i Bekey.

Om dig

Du trives i et hektisk og krævende miljø og arbejder på at give kunderne det højest mulige niveau på kunderejsen CLC (Customer Life Cycle). Du elsker at tænke i løsninger og muligheder - også uden for boksen - og ikke mindst at flytte grænser og træffe beslutninger. Du får gennemført projekterne på optimal vis, og du arbejder målrettet og dedikeret på at finde løsninger på ethvert problem.

Derudover er du:

Proaktiv, fleksibel og god til at tage initiativ
Tydelig i din kommunikation med en positiv og ukompliceret tilgang, så du får folk med dig Ansvarlig og troværdig
God til at identificere forbedringer og optimere processer
Et vindende væsen med et stort drive, som evner at skabe resultater og nå dine mål

Du har 2-5 års erfaring inden for Customer Success, du forstår kunderejsen, og du har erfaring med projektledelse. Du har teknisk snilde, er rutineret bruger i Microsoft Office, og du begår dig flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale. Du skal desuden have kørekort og kunne stille bil til rådighed i forbindelse med kundebesøg.

Om os

Du bliver en del af et dynamisk team, som har det sjovt og drives af viljen til at vinde. Vi har en uformel tone, hvor der er højt til loftet og plads til masser af humor.

Vi kan desuden tilbyde:

Et godt onboardingprogram med din egen buddy
Stor indflydelse på egne karrieremuligheder - ”den der kan, vil og gør - får også lov”
Hyggelige sociale arrangementer og overraskelser
Personalerum med bordtennis, bordfodbold og dart
Veludstyret fitnesslokale til fri afbenyttelse
En fantastisk frokostordning med mulighed for at tage aftensmad med hjem
God beliggenhed tæt ved offentlig transport og masser af frie parkeringspladser
En god fast løn, en solid pensionsordning og en fordelagtig sundhedsforsikring

”Det fede ved Bekey er vores unikke løsninger og de mange forskellige typer af opgaver, vi har. Vi har mange bolde i luften på samme tid, og du ved ikke altid, hvad dagen bringer på forhånd. I vores team er vi virkelig gode til at løfte i flok og sparre med hinanden. Vi handler hurtigt og er omstillingsparate. På kontoret har vi en fantastisk energi og atmosfære, og som medarbejder er der altid gode udviklingsmuligheder.”

Isabella Mygind, Kundeservicemedarbejder

Next step

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftschef Jesper Madsen på [email protected]. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, så alle ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Bekey er Danmarks ledende leverandør af sikre, digitale adgangsløsninger, der gør hver dag smartere for både professionelle og private. Bekey sikrer nemt og sikker adgang til låste opgangsdøre, private døre og nøglebokse. Kunderne er professionelle brugere som distributører, ejendomsejere og hjemmeplejen. Bekey’s digitale adgangsløsning anvendes til flere end 10 mio. sikre døråbninger årligt. Bekey blev grundlagt i 2009, og er 100 % ejet af det børsnoterede selskab North Media A/S.Kundeservicemedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2860 Søborg


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Fri kontakt
    Vil du gerne yde rigtig god kundeservice? Er du først tilfreds, når du har fundet svar på hver enkelt kundes spørgsmål? Har du lyst til at joine en gruppe unge, ambitiøse kundekonsulenter i en anerkendt IT-virksomhed?
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Rummer du et salgstalent i verdensklasse? Og vil du udvikle dig i et støttende miljø, med stor mulighed for sparring? Så er du måske vores nye Kunderådgiver i Tryg Privat! Om os | Talent for s..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Kastrup

    Trives du i en udadvendt og koordinerende rolle, hvor du fungerer som et bindeled mellem kunden og vores værksted samt salgsafdeling? Så er du måske vores nye kundemodtager, der er klar til at leve..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
3. juli 2024 7
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 9
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 8
20. juni 2024 9
19. juni 2024 9
18. juni 2024 8
17. juni 2024 9
16. juni 2024 9
15. juni 2024 9
14. juni 2024 10
13. juni 2024 9
12. juni 2024 9
11. juni 2024 9
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 8
5. juni 2024 6
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7