Rekrutteringsfirma

Kundeservicechef, Davidsens Tømmerhandel A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Davidsens Tømmerhandel A/S er en danskejet og landsdækkende tømmerhandel med en bred vifte af produkter inden for byggeri. Virksomheden har hovedkontor i Vojens og beskæftiger i dag ca. 1000 medarbejdere fordelt på 24 lokationer i Danmark og Grønland. Siden etableringen i 1944 har virksomheden udviklet sig til at være at blandt landets største leverandører til byggeriet og bolig med en årlig omsætning på over 3,3 mia. kroner. Fra 1. november er vores hovedkontor i Kolding og til det søger vi en:

Kundeservicechef til Davidsenshop.dk


Vækstvirksomhed – processer – ledelse

Hvis du synes at ledelse er interessant, og samtidig motiveres af processer, systemer og sublim kundeservice? Så vil dette spændende job hos Davidsen lige være det rette karriereskridt for dig.

Med en reference til Marketing & E-Commerce direktøren får du det daglige ansvar for 5 dygtige og serviceorienterede medarbejdere, der sammen sikrer, at Davidsenshop.dk fortsat leverer branchens bedste kundeservice. I vores højsæson, som strækker sig fra marts til august, vil dit team være på ca. 15 medarbejdere, og du har således ansvaret for sikre sæson- og bemandingsplanlægningen – herunder også i weekenden. Kundeservice er en speciel vigtig funktion i Davidsens Tømmerhandel, og afdelingen har snitflader, der berører mange andre afdelinger. Du kommer således til at arbejde tæt sammen med f.eks. E-Commerce, indkøb, butikker, weblageret og logistikcentre – og du vil få en naturlig placering i afdelingens ledergruppe.

Du kommer til at arbejde som spillende træner, og går i perioder foran når der skal besvares tickets og telefoner, og du vil også arbejde med opfølgning på en række administrative opgaver. Derudover er det også en vigtig opgave at arbejde med optimeringer, processer og automatiseringer, således vi kan arbejde på at blive endnu bedre til at yde den gode og effektive kundeservice.

Du skal være med til at sætte nye standarder indenfor kundeservice, og derfor er nogle af målepunkterne svar tiderne på tickets og telefoner samt rating fra vores kunder på f.eks. Trustpilot, NPS m.fl..

Af andre relevante opgaver kan nævnes:

  • Videreudvikle og strukturere afdelingens daglige drift og processer
  • Lede og udvikle afdelingens medarbejdere med fokus på at optimere det eksisterende gode set-up
  • Sikre at medarbejderne har den nødvendige viden, rette værktøjer samt er glade og motiverede til at yde den rigtig gode kundeservice
  • Arbejde målrettet med afdelingens KPI’er, og justere dem i forhold til opsamlet kundedata
  • Optimering og forbedringer af ticketsystem, reklamationssystem samt telefonsystemet

Hvem er du?

Du sidder sikkert i dag i et tilsvarende job som f.eks. teamleder for kundeservice i en større virksomhed, kundeservicechef eller Customer Service Manager. Du har minimum 3 års erfaring med at lede og motivere medarbejdere, der arbejder med kundekontakt i en BtC relation. Du ved hvordan man gennem tillid og åbenhed, kan skabe motivation for udvikling og forandring. Du har en relevant uddannelse, men det vigtigste er din erfaring med kundeservice og ledelse. Du har erfaring med systemer, software og digitalisering af processer, og det vil være en fordel hvis du kender til ticket- og reklamationssystemer. Du bruger naturligt data som et godt beslutningsgrundlag for udvikling og måling af afdelingen.

Som person er du positiv og engageret, og bringer dig selv i spil til at understøtte forandringer og ønsket om at gøre det bedste for kunden. Du er robust og arbejder selvstændigt med dine opgaver, som du løser pragmatisk og serviceorienteret. Du har hele tiden fokus på kunden, og tager naturligt rollen som ”voice of customer” i organisationen. Du er god til at motivere dine medarbejdere, og er udadvendt og kommunikerende på en positiv og resultatorienteret måde.

Hvad tilbyder vi?

Du får en rolle der er under forandring, og det betyder, at du får en høj grad af selvstændighed og indflydelse, og dermed har muligheden for at præge den fremtidige udvikling af funktionen. Du vil få en hverdag der har mange snitflader på flere niveauer – både med kunderne, men også med en række centrale funktioner på hovedkontoret. Virksomheden er i god vækst, hvilket giver mange muligheder for at prøve dig selv af i en positiv virksomhed med en række entusiastiske og optimistiske kollegaer, der har en høj grad af faglighed og stolthed.

Lønpakken vil indeholde en fast løn efter kvalifikationer, pension samt andre benefits der vil matche jobbet og dine kvalifikationer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Pensionskundechef til Tryg Pension | Midtjylland, ...

    Vil du være en del af vores dygtige team af Pensionskundechefer i Jylland, der skaber opsøgende salg ud fra en eksisterende portefølje, såvel som egen indsats? Brænder du for at give firmakunde..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Medarbejder til Kundeservice

    Kunne du tænke dig at blive en del af danskernes foretrukne bank, og er du energisk, god til at kommunikere, og brænder du for at give vores kunder den bedste service? Så har du har du muligheden f..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Toldafdeling – til det m...

    Kundeservicemedarbejder i Toldafdeling – til det mest internationale firma i verden! Kan du svare JA til disse spørgsmål? Brænder du for at levere en fantastisk kunde- og løsningsorienteret servic..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
7. oktober 2024 150
6. oktober 2024 150
5. oktober 2024 150
4. oktober 2024 148
3. oktober 2024 141
2. oktober 2024 138
1. oktober 2024 132
30. september 2024 134
29. september 2024 135
28. september 2024 133
27. september 2024 137
26. september 2024 126
25. september 2024 126
24. september 2024 125
23. september 2024 125
22. september 2024 131
21. september 2024 132
20. september 2024 138
19. september 2024 133
18. september 2024 131
17. september 2024 126
16. september 2024 123
15. september 2024 127
14. september 2024 130
13. september 2024 130
12. september 2024 134
11. september 2024 133
10. september 2024 134
9. september 2024 136
8. september 2024 138
7. september 2024 138