Rekrutteringsfirma

Backoffice ansvarlig for medlemsservice, administration og eksterne relationer i Elretur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Er du interesseret i bæredygtighed og miljø? Er du god til struktur og dygtig til administration samt formidling? Så bliv en del af Danmarks førende kollektive ordning for elektrisk- og elektroniske produkter samt batterier og emballageaffald, og brug din administrative ekspertise i kampen for den grønne omstilling.

Elretur, Høje Taastrup
Er du optaget af administration, vidensformidling og at servicere virksomheder og trives du i et miljø, der er udadvendt og præget af høj faglighed?

Elretur leder efter en erfaren og engageret faglig kompetent administrativ medarbejder. Én, som vil være en proaktiv ressource i fællessekretariatet, hvor man sammen skaber og formidler indsigtsforståelse omkring elektronik-, batteri-, og emballageaffald til vores medlemmer. Du vil blive en del af et dynamisk team i en organisation i vækst, og du vil dagligt have tæt kontakt til vores medlemmer og have en bred intern og ekstern berøringsflade.

Om Elretur
Vi er et effektivt og erfarent sekretariat i vækst. Vi brænder for at servicere vores medlemmer og samtidig være med til at sikre et godt bæredygtigt miljø.

Vores mere end 950 medlemsvirksomheder (producenter og importører af elektrisk udstyr), og inden længe også emballagebrugere, er centrale i Elreturs virke. På deres vegne sørger vi for indsamling og genanvendelse af ca. 80% af elektronikaffaldet og udtjente batterier fra danske husholdninger. Elretur står bag kampagnefilmen ”Fucker du med grundvandet?”

Vi har en meget bred samarbejdsflade, der, udover vores medlemsvirksomheder, bl.a. tæller kommuner, myndigheder, brancheforeninger, europæiske netværk og affaldsoperatører.

Om jobbet
Med base på vores kontor i Taastrup og med reference til vores direktør, skal du arbejde selvstændigt med en bred vifte af administrative backofficeopgaver inden for vores medlemsservice. Det være sig formidling af regler og retningslinjer, registrering af nye medlemmer, indsamling og opgørelser af genanvendelsesmængder og meget mere.

Du vil få ansvar for at sætte dig ind i den nye viden, der løbende kommer i en branche under stor udvikling, og du skal være med til at strukturere og videreformidle denne til vores medlemmer. Blandt vores medlemmer er flere store kendte danske og udenlandske brands, hvorfor der vil forekomme opgaver, hvor kommunikationen er engelsk.

Din strukturerede tilgang, din proaktive adfærd og dine stærke administrative kompetencer tilsikre, at vi i Elretur afsøger den nødvendige viden. Herunder viden om regulatoriske forhold, som er essentielle for vores medlemmer at være opdaterede på samt at kunne navigere under.

Du vil altså både have den eksterne kontakt til vores medlemmer og den interne, hvor du arbejder tæt sammen med såvel kollegaer som direktøren. Dit arbejde vil være omkring de daglige sekretariatsopgaver samt deltage i en række udviklingsprojekter – såvel igangsatte som planlagte i den nærmere fremtid.

Du må ikke være bange for data og tal, idet de er en væsentlig del af vores flow og arbejde. Analyser og statistikker udføres af vores analysefunktion, men forståelse for datakvalitet er en væsentlig del af dit DNA.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en faglig baggrund. Måske som advokatsekretær, personlig assistent eller direktionssekretær. Måske har du erfaring fra en lignende administrativ backoffice rolle, hvor du har været vant til at tilsikre, at dine interessenter hele tiden har været opdateret på nødvendige områder, og hvor du har varetaget den administrativefunktion, der har fået hverdagen til at fungere for alle. Derudover finder du interesse i at arbejde med bæredygtighed og data.

Du vil være i tæt dialog med vores medlemmer, hvorfor du trives med en ekstern kontaktflade. Du har et naturligt smilende og imødekommende DNA samt et udpræget servicegen.

Vi ser desuden gerne, at du:
  • har solid erfaring fra en lignende administrativ stilling, eller backoffice funktion, og du kan påtage dig en rolle som det administrative ankerpunkt overfor vores medlemmer
  • er systematisk og struktureret med blik for sammenhænge og helhed
  • er en dygtig formidler og trives med ekstern kontakt. Du skal kunne formidle komplicerede ting på en let og forståelig måde – både via mail og når medlemmerne ringer til dig
  • kan arbejde selvstændigt og opsøge nye viden: Du ved, hvornår du skal involvere kollegaer
  • trives i et dagligt arbejdsmiljø, hvor der både er tid til fordybelse, men også er rum til at have det sjovt, og hvor det påskønnes, at du selv praktiserer vidensdeling og sparring med dine kolleger
  • har interesse for miljøområdet
  • er udadvendt og med et naturligt servicegen


Ansøgning
I denne ansættelsesproces bliver vi assisteret af European Search Company. Hvis du har spørgsmål, kan du derfor kontakte Brian Ranvits på, +45 2048 0548 eller via [email protected]

Vi vil løbende indkalde kandidater til samtaler, og vi opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge snarest muligt. Ansøgning, CV og eventuelle relevante bilag fremsendes elektronisk via nedenstående ansøgningsknap.

Om Elretur
Elretur er Danmarks største kollektivordning, som repræsenterer mange forskellige brancher og virksomhedstyper. Vi håndterer producentansvaret for elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE) samt batterier på vegne af vores mere end 950 medlemmer. Og fra 1. januar 2025 håndterer Elretur også producentansvaret for emballage.

Elretur er stiftet i 2005 og er en nonprofitorganisation og sørger med andre ord for en ansvarlig og omkostningseffektiv indsamling og håndtering af ca. 80% af det elektronik- og batteriaffald, der afleveres på landets genbrugspladser. Du har sikkert set vores containere på din lokale genbrugsplads.

Du kan læse mere om Elretur på www.elretur.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Vikarstilling: Dygtige kundeservicemedarbejdere ti...

    Fri kontakt
    Har du erfaring med kundeservice? Kan du træde til fra september til november måned? Og vil du gerne yde rigtig god service & support på telefon/mail for en større mediekoncern? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assisterende Butikschef søges til Pelican Self Sto...

    Pelican Self Storage er en anerkendt nordisk aktør inden for opbevaringsløsninger til både private og erhverv. Lige nu søger de en fleksibel og engageret kollega til en af deres lokationer i Storkø..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Customer Advisor til landsdækkende kundecenter hos...

    Vil du have chancen for at blive en del af en aldeles fremragende arbejdsplads, hvor vi yder en fantastisk kundeservice og samtidig vægter det sociale utrolig højt? Kan du lide at tale med kunder o..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
7. september 2024 138
6. september 2024 135
5. september 2024 140
4. september 2024 136
3. september 2024 131
2. september 2024 124
1. september 2024 126
31. august 2024 134
30. august 2024 136
29. august 2024 133
28. august 2024 138
27. august 2024 137
26. august 2024 138
25. august 2024 142
24. august 2024 144
23. august 2024 142
22. august 2024 149
21. august 2024 151
20. august 2024 149
19. august 2024 149
18. august 2024 149
17. august 2024 151
16. august 2024 155
15. august 2024 155
14. august 2024 154
13. august 2024 150
12. august 2024 153
11. august 2024 163
10. august 2024 160
9. august 2024 159
8. august 2024 155