Rekrutteringsfirma

Bæredygtighedschef til Elretur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Er du interesseret i klima, bæredygtighed og genbrug? Er du god til forretningsudvikling indenfor bæredygtighed og kommunikation? Så bliv en del af Danmarks førende kollektive ordning elektrisk- og elektroniskprodukter samt batterier og emballage, og brug dine faglige ekspertiser i kampen for den grønne omstilling

Elretur søger en medarbejder, som vil få ansvar for vores bæredygtighedsaktiviteter. Én, der trives i et udadvendt miljø præget af høj faglighed, og hvor man får ansvar for forretningsudvikling indenfor bæredygtighed, kommunikation og udvikling af bæredygtighedsprofil.

Om Elretur
Vi er et effektivt og erfarent sekretariat i vækst, som brænder for at servicere vores medlemmer, og som ønsker at være med til at sikre et godt, bæredygtigt miljø.

Vores mere end 950 medlemsvirksomheder (producenter og importører af elektrisk udstyr), og inden længe også emballagebrugere, er centrale i Elreturs virke. På deres vegne sørger vi for indsamling og genanvendelse af ca. 80% af elektronikaffaldet og udtjente batterier fra danske husholdninger. Elretur står bag kampagnefilmen ”Fucker du med grundvandet?”

Vi har en bred samarbejdsflade, der, udover vores medlemsvirksomheder, bl.a. tæller kommuner, myndigheder, brancheforeninger, europæiske netværk og affaldsoperatører.

Om jobbet
Med base på vores kontor i Taastrup, og med reference til vores direktør, skal du arbejde selvstændigt med en bred vifte af opgaver og projekter indenfor bæredygtighed, kommunikation og forretningsudvikling.

Som bæredygtighedschef vil du bl.a. skulle varetage opgaver som:
  • forretningsudvikling indenfor bæredygtighed i bred forstand
  • i samarbejde med direktøren og kommunikationsmedarbejderen skal du bidrage til udviklingen af Elreturs profil og brand både i bæredygtighedstermer og fakta
  • udvikling af bæredygtighedsprofil overfor medlemmer og omverden
  • ansvarlig for håndtering af høringssvar m.m.
  • udarbejde – i samarbejde med vores kommunikationsmedarbejder - oplæg til præsentationer som fx direktøren anvender i forbindelse med diverse oplæg
  • ansvarlig for systematikken for auditering og i samarbejde med fagchefer og direktøren udføres audits
  • varetage Elreturs GDPR-funktion, herunder sikre at samarbejdspartnernes efterlever databehandleraftalerne m.m.
  • i samarbejde med direktøren og projektdirektøren skal du indgå i udviklingen af genbrugsaktiviteterne omkring bl.a. FtG (Forberedelse til Genbrug)

Du vil få et nøgleansvar både internt og eksternt og det forventes, at du sætter dig ind i den nye viden, der løbende kommer i en branche under stor udvikling, og at du tilsikrer en struktureret videreformidling både internt samt eksternt til vores medlemmer.

Der vil være store muligheder for selv at påvirke, forme og udvikle rollen i en branche præget af stor offentlig bevågenhed og samfundsrelevans.

Om dig
Overordnet interesserer du dig for klimadagsordenen og derfor følger du med i den løbende udvikling af relevant praksis og lovgivning. Det er væsentligt, at du både er fagligt stærkt funderet og analytisk struktureret og nysgerrig. Du tænker i værdier og processer og du er i stand til at formidle dine tanker og budskaber.

Vi forestiller os, at du har en faglig relevant baggrund kombineret med praktisk erfaring indenfor bæredygtighed, genanvendelse, genbrug og kommunikation. Din indsigt og erfaring kan bl.a. komme fra affaldsoperatører, producenter, større industrivirksomheder eller rådgiverbranchen.

Vi ser desuden gerne, at du:
  • minimum har nogle års relevant erfaring - fra arbejde i industrien og/eller konsulentbranchen indenfor bæredygtighed, klima og den grønne omstilling.
  • du brænder for genanvendelse og genbrug – du har allerede indsigt i termerne og forstår affaldsprocesserne og at kredsløbet er en sluttet cirkel
  • har kendskab til systematikken omkring auditering og derved har du en forståelse for, hvorfor og hvordan man auditerer
  • er systematisk og struktureret med blik for sammenhænge og helhed
  • trives i et dagligt arbejdsmiljø, hvor der både er tid til fordybelse samt rum til at have det sjovt.
  • derudover påskønnes du for at praktisere vidensdeling og sparring med dine kolleger

Begreber som CSR, ESG of SDG er dig ikke ukendte. Elreturs Code of Conduct falder dig naturligt, som en central del af din jobudførelse. Du anerkender vigtigheden af både at være principfast og pragmatisk, og du forstår de løsninger den disponible teknologi byder. Du har altså et innovativt og løsningsorienteret mindset.

Ansøgning
I denne ansættelsesproces bliver vi assisteret af European Search Company. Hvis du har spørgsmål, kan du derfor kontakte Brian Ranvits på, +45 2048 0548 eller via [email protected]

Vi vil løbende indkalde kandidater til samtaler, og vi opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge snarest muligt. Ansøgning, CV og eventuelle relevante bilag fremsendes elektronisk via nedenstående ansøgningsknap.

Om Elretur
Elretur er Danmarks største kollektivordning, som repræsenterer mange forskellige brancher og virksomhedstyper. Vi håndterer producentansvaret for elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE) samt batterier på vegne af vores mere end 950 medlemmer. Og fra 1. januar 2025 håndteres Elretur også producentansvaret for emballage.

Elretur er stiftet i 2005 og er en nonprofitorganisation og sørger med andre ord for en ansvarlig og omkostningseffektiv indsamling og håndtering af ca. 80% af det elektronik- og batteriaffald, der afleveres på landets genbrugspladser. Du har sikkert set vores containere på din lokale genbrugsplads.

Du kan læse mere om Elretur på www.elretur.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. oktober 2024 1675
5. oktober 2024 1653
4. oktober 2024 1691
3. oktober 2024 1637
2. oktober 2024 1653
1. oktober 2024 1623
30. september 2024 1670
29. september 2024 1652
28. september 2024 1683
27. september 2024 1704
26. september 2024 1669
25. september 2024 1640
24. september 2024 1597
23. september 2024 1628
22. september 2024 1663
21. september 2024 1663
20. september 2024 1706
19. september 2024 1703
18. september 2024 1694
17. september 2024 1656
16. september 2024 1633
15. september 2024 1699
14. september 2024 1701
13. september 2024 1731
12. september 2024 1696
11. september 2024 1700
10. september 2024 1685
9. september 2024 1649
8. september 2024 1665
7. september 2024 1671
6. september 2024 1694