Kundesupporter til nyt regionskontor i Tilst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tilst

Vil du have stor afveksling og masser af dialog med både kunder og kolleger?
Tænker du kommercielt, har du styr på detaljerne, og har du ja-hatten på, så har du det perfekte grundlag for dette spændende job på vores regionskontor i Tilst. Hvis du altså gerne vil gøre en forskel i en succesfuld virksomhed, der arbejder helt konkret med bæredygtighed og grøn omstilling. Du kommer også på det helt rigtige tidspunkt, da vi med vores nye regionsstruktur kommer endnu tættere på vores kunder. Og det er lige netop i kontakten til kunderne, du skal udfolde alle dine gode evner.
Sælgernes administrative back up og kundernes bedste ven
Som kundesupporter er du sælgernes uundværlige administrative back office hjælper. Du bliver primær kontakt for en håndfuld sælgere, som du har mest med at gøre, så du kan lære dem rigtig godt at kende.
Du håndterer også selv de mere standardiserede salgsprocesser – fra kundehenvendelse over oprettelse i systemerne til fakturering og opfølgning. Du arbejder samtidig i et team, hvor I hjælper og dækker af for hinanden, og det kræver, at du er teamplayer. Alle kunder skal have den samme gode oplevelse, uanset hvem de er i kontakt med. Dit arbejde kommer til at handle om:

Ordrebehandling – med vægt på ordremodtagelse
Kundeoprettelse og herunder at sikre korrekte stamdata i systemerne
Kundekontakt – personligt på stedet samt via mail, telefon og Teams
Håndtere kundeforespørgsler og beregne samt formidle en pris
Håndtere reklamationer
Support til sælgerne – herunder være primær kontakt/Buddy for en gruppe sælgere
Kundestatistikker
Fakturering og fakturakontrol
Telefonpasning
Optimering af kundetilfredshed, måles via kundetilfredshedsundersøgelse

Teamplayer med godt overblik. IT-evner og super sans for service
Du vil blive en del af et nyt større kundesupport team med brug for forskellige kompetencer, og det vigtige er, at vi får sat det bedste team sammen, der spiller hinanden gode. Da du kan se frem til en hverdag med fart på, skal du kunne håndtere at blive afbrudt mange gange dagligt, når fx en kunde banker på eller telefonen ringer. Det kræver både overblik, struktur og en positiv tilgang. Som kundernes bedste ven, skal du også opfatte deres problemer som dine egne og blandt andet kunne bruge din nysgerrighed til at finde frem til løsningerne. Da der er et vist frisprog blandt chauffører og pladsmedarbejdere, skal du også kunne klare en joke. Derudover rummer dit CV:

Måske en uddannelse i salg, administration eller transport – der er flere veje
Stor lyst til at hjælpe – give kunderne den samme gode oplevelse, du selv gerne vil have, når du er inde i en butik
Gode IT-evner. Skal være vant til at arbejde i IT-systemer og både være motiveret for og kunne lære at bruge hele systempakken: Navision, Scanvægt, Fleet Planner, GPS System, Excel og LIME (CRM-system)

Dit nye team
Afdelingen Kundesupport eksisterer for at give kunderne den bedst mulige service og dermed opleve Stena som den bedst mulige samarbejdspartner. Teamet består af logistikkoordinator, kundesupporter, frontdesk og internt salg. Teamet har derudover et meget tæt samarbejde med de brovægtsansvarlige medarbejdere på både filialen i Tilst samt øvrige filialer i Regionen. Kunderne er bredt repræsenteret og kommer fra praktisk talt alle brancher – lige fra produkthandlere til små som store industrivirksomheder samt offentlige institutioner og genbrugspladser.
Kontakt og ansøgning
Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 11. november 2021.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Søren L. Sørensen på [email protected].
Vi glæder os til at høre fra dig.
Om Stena Recycling
Stena Recycling A/S er Nordens største genvindingsvirksomhed. I mere end 80 år har vi gået forrest i kampen for bæredygtighed, grøn omstilling og genanvendelse af affald. Når det gælder vores arbejdsplads, er vores pejlemærke, at det hele begynder med dig selv. Det er hver af os der hver dag har ansvaret for at skabe en god arbejdsplads. Det gør vi ved at være nysgerrige og opmærksomme. Det gør vi ved at tænke positivt og tro på, at vi altid kan lykkes, når bare vi spiller sammen som et hold. Det gør vi ved at tro på, at ethvert problem har en løsning. Læs mere på https://www.stenarecycling.dk/karriere/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Tilst.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Tilst
  • Torsdag den 11. november 2021

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Århus

    Deltidsmedarbejder i Kundeservice i Aarhus Hos [xxxxx] søger vi en engageret og serviceminded deltidsmedarbejder til vores kundeserviceteam. Er du studerende, eller på udkig efter..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Århus

    Drevet af at skabe særlige kundeoplevelser, inspirerende omgivelser samt at yde verdens bedste service, leder vi nu efter en Customer Care Consultant (Svensk) til vores hovedkontor i Aarhus. O..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Århus

    Vi søger dig, som har empati, fokus på god kundeservice og brænder for at hjælpe bilister, når de har brug for vejhjælp. Du vil blive del af et stærkt team på vores døgnbemandede vagtcentral, hvor .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Århus

    Customer Success Subit Aarhus Full-timePart-time Salary Competitive Subit er en moderne SaaS tech-virksomhed, der sælger et egenudviklet planlægningssyst..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Tilst

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Tilst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Tilst over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 5
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 2