Medarbejdere til kundeservice-team, Benalmádena-Málaga, Spanien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Nye medarbejdere til Topdanmark!

Er du en teamplayer, der motiveres af at hjælpe folk gennem god service? Og har du endda erfaring med kundeservice fra tidligere? Så har vi en stilling, der er interessant for dig i Málaga med spændende karrieremuligheder.

Vi søger medarbejdere til vores kundeservice-team, der repræsenterer én af Danmarks største forsikrings- og pensionsselskaber – nemlig Topdanmark, som i mere end 100 år har hjulpet mennesker ved at give dem økonomisk og social tryghed, både før, under og efter en skade.

Vores dansktalende forsikringsteam sidder klar på telefon og mails til at hjælpe Topdanmarks kunder med alle slags spørgsmål indefor generel kundeservice. Det kan være alt fra ændring i police, dækning eller selvrisiko til spørgsmål om regning eller kommende udlandsrejser. Da du skal være en ekspert på rigtig mange områder inden for forsikring får du derfor en gennemgående oplæring i forsikringsprodukterne og systemerne, så du er velforberedt og kan yde den bedst mulige service. Efter nogle år i jobbet sender vi dig også på Forsikringsakademiet, således at du får papirer på dine kundskaber.

For at få succes i rollen som kundeservice rådgiver har du gode kommunikationsevner, og du kan bevare overblikket i en til tider meget travl hverdag. Det er vigtigt, at du er kvalitetsbevidst og kan sætte dig i kundens sted. Du har erfaring inden for kundeservice fra tidligere jobs og ved at god kvalitet kommer igennem professionel kommunikation.

Du får din hverdag på vores nye kontor i Benalmádena-Málaga med plads til 800 medarbejdere, hvor du bliver en del af Webhelp-familien. Som vores nye kollega vil du opleve et professionelt arbejdsmiljø med fokus på sammenhold, udvikling og plads til forskellighed.

Du får:

  • En attraktiv fast løn på 1700 €
  • Spansk kontrakt med sygesikring
  • Grundig oplæring i forsikringsprodukter og systemer
  • Medarbejderfordele som WebHEALTH
  • Karrieremulighed i den største BPO-virksomhed i Europa

Om dig:

  • Du har erfaring med kundeservice fra et tidligere job
  • Du er interesseret i, at gøre karriere inden for forsikringsbranchen
  • Du motiveres af at hjælpe folk gennem god service og grundig viden
  • Du er teamplayer og trives i en performance-kultur
  • Du kan dansk på forretningsniveau
  • Du har bestået en gymnasiel uddannelse såsom HHX, STX eller HTX
  • Du har allerede Residencia, Seguridad Social og NIE-nummer*

* Normaltvis er vi behjælpelige i forhold til at fremskaffe de spanske dokumenter, der er nødvendige for at udarbejde en arbejdskontrakt, men grundet den nuværende situation med Covid-19 er det ikke muligt at anskaffe Residencia, NIE- og Seguridad Social-nummer. Derfor skal du have dette i forvejen for at komme i betragtning til stillingen.

Er det dig, vi mangler?

Hvis du gerne vil være en del af vores Kundeservice-team i Málaga, så send dit CV hurtigst muligt, da vi har løbende jobsamtaler. For at kunne komme i betragtning til stillingen skal du kunne fremvise din straffeattest.

START: asap

ARBEJDSPLADS: Plaza Solymar, 1 CC Benalmar. Planta 2 Benalmadena, 29630, Spain

ARBEJDSTIDER: Fuldtid

Vil du gerne vide mere om, hvordan Webhelp forholder sig under Covid-19?

Vi har oplevet, at flere har haft spørgsmål i forbindelse med at ansøge job samt praktiske spørgsmål i forhold til jobstart. Det forstår vi godt, og derfor kan du læse mere om, hvordan vi forholder os til Covid-19. Klik her:

https://www.webhelpnordicjobs.com/pages/being-webhelp-under-covid-19?preview=true

Hvis du alligevel mangler lidt ekstra information, er du altid velkommen til at kontakte vores HR-team, der er gerne svarer på dine spørgsmål.

More information:

Nichola Macey, Talent Sourcing Strategist, +34 6825 43641, [email protected]

Application:

https://webhelpspain.teamtailor.com/jobs/1016533-nye-medarbejdere-til-topdanmark?promotion=194611-trackable-share-link-jobnet

(ism EURES Malaga)

----------------------------------------------------------------------------

Making business more human for the world’s most exciting brands

We live in an era of fast connectivity and AI. Today, human experiences have even more power to make businesses come to life in customers’ hearts and minds.

Webhelp is committed to making business more human.

It’s through this commitment that Webhelp enriches customer experience, and designs business solutions that create value for the world’s most exciting companies.

Webhelp is a partner across a range of services including customer experience solutions, social media moderation through to payment services.

Hundreds of brands across the world trust Webhelp because of their people, the culture they work in, and the ideas and technology they put to work.

Webhelp believes that Emotional Intelligence creates a lasting impact, and their skill in marrying a differentiating human touch to the right technology is what makes a real difference for their clients.

By choosing Webhelp they access the passion and experience of 50,000 game-changers from more than 140 locations in 36 countries. Each one determined to bring their own intelligence, empathy and experience to the table every day. Webhelp invests in people and the environment they work in, because they know that when people thrive, it has a powerful impact on them, their customers and on their partners’ business.

Webhelp believes that making business more human leads to a better customer experience - and a healthier bottom line.

Webhelp is the European leader in their industry, with a revenue of €1,4B in 2018, and aims for a global leadership position.

Webhelp is currently owned by its management and GBL, a leading global investment holding, as of November 2019.

More information can be found at www.webhelp.com

Non-discrimination: Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us.

EURES står for European Employment Service og er et tilbud til alle EU-borgere, der ønsker at arbejde i et andet EU/EØS-land. Her finder du job i udlandet og information om jobsøgning i udlandet.

http://www.eures.dk eller http://www.europa.eu/eures

Følg os på Facebook "EURES Danmark"

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Udlandet
  • Tirsdag den 16. marts 2021

Lignende jobs

  • Kundeservice Agent (Zalando)

    Fri kontakt
    Har du færdiggjort gymnasiet og er klar på nye eventyr? Kunne du tænke dig at bo i udlandet? Og har du mod på at arbejde med kundeservice? Så kan du være den, vi søger til en stilling hos Zalando i Grækenland! Du vil arbejde med at hjælpe Zalandos kunder hos en stabil virksomhed, der arbejder med mange kendte brands.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Udlandet
    Få mere info
  • Kundeservice Agent på solrige Malta

    Fri kontakt
    Vil du gerne se noget andet end Danmarks grå gader og få oplevelser ud over det sædvanlige i dit sabbatår? Er du glad for at rejse, og kunne du tænke dig at arbejde med kundeservice? Så er det måske dig, vi leder efter til et spændende job på solskinsøen Malta!
    • Kundeservicemedarbejder
    • Udlandet
    Få mere info
  • Dansk kundesupporter for Netflix i Grækenland

    Fri kontakt
    Drømmer du om at kombinere erhvervserfaring med et uforglemmeligt ophold i udlandet? Elsker du film og TV-serier? Så er jobbet som kundesupporter for Netflix muligvis den helt rigtige jobmulighed for dig! Lige nu søger vi en filmelsker og seriefan til Netflixs danske kundeserviceafdeling beliggende i Grækenland!
    • Kundeservicemedarbejder
    • Udlandet
    Få mere info
  • Norwegian speaking Customer Service Representative...

    Are you seeking an opportunity for an international career in customer service within an exciting, multicultural environment in sunny Greece? Do you possess strong communication skills in both Norw..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Udlandet
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 129
18. september 2024 131
17. september 2024 137
16. september 2024 136
15. september 2024 138
14. september 2024 137
13. september 2024 141
12. september 2024 140
11. september 2024 138
10. september 2024 138
9. september 2024 137
8. september 2024 138
7. september 2024 138
6. september 2024 138
5. september 2024 137
4. september 2024 137
3. september 2024 137
2. september 2024 135
1. september 2024 132
31. august 2024 134
30. august 2024 135
29. august 2024 135
28. august 2024 131
27. august 2024 130
26. august 2024 131
25. august 2024 130
24. august 2024 130
23. august 2024 130
22. august 2024 131
21. august 2024 131
20. august 2024 131