Vikarstilling: Kundeservicemedarbejder - Vikarer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Vejen

“Kundeservice er ikke bare kundeservice hos Solar. Her er der ansvar, udfordringer og masser af afveksling i hverdagen”
- Benita, Kundeservice, Solar Danmark A/S

Vil du, ligesom Benita, være en del af en arbejdsplads, hvor du får et stort ansvar, en masse udfordringer og en hel del afveksling i hverdagen? Så læs endelig videre. Vi søger lige nu 2 vikarer til vores afdeling. Vikariaterne løber til og med december 2022.

Der er tale om fuldtidsstillinger placeret på vores hovedkontor i Vejen. Du får reference til lederen for Kundeservice Vest.

Om din nye hverdag
I Kundeservice håndterer vi alle after-sales opgaver. Alt omkring leveringsafvigelser, retur- og reklamationsforespørgsler, oprettelse af kunder, spørgsmål til fakturaer, leveringstider og meget mere er hverdag for dig.

Du får 10 dedikerede kollegaer, som sammen med dig sørger for, at Solars kunder altid får den bedste serviceoplevelse, uanset om det er over telefon eller mail, eller om kunden er en lille el-installatør, en stor industrikunde, eller det er interne kollegaer i huset.

Ergo, din berøringsflade er stor og opgaverne spænder bredt. Vi lover dig, at det ikke bliver kedeligt, og at du får nok at se til på telefonen, på mailen og i de mange forskellige systemer, vi arbejder i, hvor vi også har tæt kontakt til vores transportører på alle leveringsafvigelser.

Er jobbet noget for mig?
Hvis du er vild med at vide, præcist hvad din dag kommer til at gå med, så er det den helt forkerte stilling for dig. Bliver du derimod motiveret af forskelligartede opgaver i spandevis i et hektisk miljø og i et team med et rigtig godt sammenhold, så er der ingen tvivl om, at du vil trives hos os.

Men du skal ikke nøjes med at tage vores ord for gode varer – mød i stedet Nickie, som er meget glad for sit arbejde i Kundeservice. I denne video kan du høre mere om hvorfor.

Den ideelle kundeservicemedarbejder
Du har smil i stemmen og er serviceminded.Måske er du tidligere kundeservicemedarbejder eller måske kontorassistent – det er ikke så vigtigt.Vigtigt er det, at du har et godt overblik, kan håndtere at arbejde med mange systemer på 2 skærme samtidig med, at du har kunden i røret og mails, som tikker ind.Du kender godt klichéen ”du skal kunne holde mange bolde i luften”, ikke? Hos os er det ikke kun en kliché, det er helt essentielt, for hvis du ikke kan det, så kommer du ikke til at lykkes i stillingen. De fleste bolde griber du hurtigt – men nogle bolde kastes op flere gange, og hver gang skal du gribe dem og ikke tabe pusten på vejen.

Hvis du desuden har kendskab til SAP er det en klar fordel, men det er ikke et krav.

Vil du vide mere om stillingen?
Så kontakt Leder for Kundeservice Vest, Mette Hegnby på 30 42 20 18 for en uforpligtende snak.

Lyder det spændende og udfordrende?
Så send os allerede nu din motiverede ansøgning og dit CV. Vi er meget ivrige efter at ansætte vores nye kollega, så derfor vurderer vi ansøgninger og kalder til samtaler løbende. Send os derfor din ansøgning senest den 20. oktober 2021.

Vi glæder os helt vildt til at høre fra dig.

Solar er en stærk europæisk sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Solar står for effektivisering og tilbyder digitale løsninger, som gør vores kunder til vindere. Vi føler, at vi bør drive den grønne omstilling, og vi leverer branchens bedste løsninger, der sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Hos Solar får du derfor 3.000 kolleger i ryggen, som er ambitiøse og ser dit potentiale. Hvis du er klar til at løfte både vores og vores kunders forretning, så er vi klar til at stå sammen med dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Vejen

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Fredericia

    Som vores nye kollega bliver du en del af vores Kundecenter bestående af 50 engagerede og fagligt dygtige kollegaer. Du vil få din dagligdag på vores domicil i Fredericia sammen med ca. halvdelen a..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Vejle

    Er du vores nye nøglefunktion på værkstedet? Trives du i et job, hvor du skal yde en høj kundeservice og sikre kvalitetsarbejde? Så er du måske vores nye servicerådgiver i Vejle! Som serviceråd..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Sønderborg

    Har du flair for at yde ekstraordinær kundeservice, og kunne du tænke dig at blive del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde, hvor kvalitet og solidt samarbejde er i højsædet? Så er du muligvis..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Vejle

    Servicemedarbejder-afløsere til lokationer i VejleI Kongsvang søger vi lige nu flere afløsere til lokationer i Vejle. Den primære arbejdsopgave vil være at afløse ved sygdom med daglig rengøring af..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Vejen over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1