Servicerådgiverelev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Viborg

Servicerådgiverelev - gør noget ved din karriere


Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder


Som servicerådgiverelev er du bindeled mellem kunden og mekanikeren på værkstedet. Det er din primære opgave at yde professionel rådgivning og modtage forretningens kunder. Du skal gennem telefonisk og personlig betjening sikre, at kundens ønskede arbejde bliver formidlet videre til mekanikeren.

Som en dygtig kommunikator skal du kunne afdække kundens behov og sikre mersalg af vores ydelser. Herudover skal du fakturere det udførte arbejde og gennemgå det udførte arbejde med kunden i forbindelse med udleveringen af kundens bil.

I din tilgang og forløb med kunden skal du sikre en yderst tilfredsstillende kundeoplevelse og bidrage til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores kunder, så vi kan sikre en fortsat positiv udvikling i forretningen.

Hvad skal der til for at blive en del af Sølvsten Biler?


Du bliver en del af en moderne virksomhed, hvor kundetilfredshed, service og samarbejde er afgørende for din arbejdsdag. Med en branche i hastig forandring er du nytænkende, initiativrig og byder nye tiltag samt værktøjer velkommen. Du bliver en del af et stærkt team af engagerede og erfarne servicerådgivere, som i tæt samarbejdet med vores teknikere og reservedelsrådgivere sikrer vores kunder en optimal kundeoplevelse.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten gennemført EUX, HG2, EUD, HTX, STX, HF eller HHX, som er adgangskrav på det to-årige uddannelsesforløb. Du er erfaren bruger af IT og du har flair for digital kundebetjening samtidig er du vant til at arbejde med kunder både i forretningen og digitalt, kundeservice og med at få opgaverne løst til tiden.

Du har selvfølgelig et kørekort, som er en forudsætning for ansættelsen.

Uddannelsesforløbet


Du vil som vores servicerådgiverelev gennemgå et to-årige forløb, hvor du vil gennemføre en handelsuddannelse samtidig med, at du vil opnå en certificering som servicerådgiver inden for vores mærker.

I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Business Collage Syd sammen med andre handelselever fra vores mærker og være i erhvervsfaglig praktik hos os.

Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

Vil du med på holdet?


Søg stillingen ved at sende din motiverede ansøgning og CV til [email protected] mærk stillingen servicerådgiverelev.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Michael Mortensen på telefon 89 29 20 32 eller på mail [email protected]

Bemærk: vi rekrutterer løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillinger hos os.

Om os


Sølvsten Biler er autoriseret forhandler og servicepartner af landets stærkeste bilbrands: Volkswagen Person- og Erhvervsbiler, Audi Servicepartner, ŠKODA, SEAT og CUPRA. Med forretninger i Viborg og Skive råder vi over topmoderne og indbydende biludstillinger med et bredt produktsortiment, højeffektive værkstedsfaciliteter med alt i avanceret værktøj, måle- og opretningsudstyr samt eget dæk- og klargøringscenter med alt i bilplejeprodukter og -tilbehør. Virksomheden servicerer en omfattende kundekreds i hele det midtjyske område, herunder såvel private som offentlige virksomheder. Vi har, lever og brænder for at levere bilbranchens højeste kvalitet og kundetilfredshed. Koncernen beskæftiger omkring 100 engagerede og dygtige medarbejdere, og opførte i 2018 et splinternyt domicil på Lundborgvej i Viborg, som er et af landets mest avancerede bilhuse og hermed forberedt til fremtiden. Her arbejder ca. 80 kolleger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Viborg

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Herning

    Servicemedarbejder under 18 år til maskotten BillieVil du ha’ et job, der gi’r plads til både studie og fritid? Hvor kolleger bliver til kammerater, og hvor I sammen får fede erfaringer på en sjov .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Silkeborg

    Job DescriptionHar du lyst til at komme med på rejsen, og blive en del af en afdeling på 10, hvor 4 er studentermedarbejdere og de andre er fuldtidsansætte med baggrund som VVS teknikere eller mas..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Ikast

    Studentermedhjælper med flair for kundeserviceStudentermedhjælper med flair for kundeserviceVi søger en struktureret og dynamisk studentermedhjælper til at understøtte vores kundeserviceteam .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ikast
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Viborg

    Servicemedarbejder under 18 år til [xxxxx]ToGoVil du ha’ et job, der passer ind i din hverdag? Hvor du let kan bytte vagter? Og hvor du kan tage ekstra arbejde, hvis du vil tjene mere? Alt sammen i..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
6. juli 2024 6
5. juli 2024 6
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 4
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 4
27. juni 2024 5
26. juni 2024 7
25. juni 2024 7
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 7
19. juni 2024 6
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 5