KVALITETSKOORDINATOR TIL ”KVALITET OG PROCES” – MED GRUPPELEDER POTENTIALE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

KVALITETSKOORDINATOR TIL ”KVALITET OG PROCES” – MED GRUPPELEDER POTENTIALE


Der er fuld fart på den grønne omstilling og du kan være med til at gøre en forskel, så vi kan levere på fremtidens krav, behov og forventninger i den stigende portefølje af anlægsprojekter i Energinets datterselskab Eltransmission. Du har nu mulighed for at være med til at sikre kvaliteten i vore anlægsprojekter.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Kvalitetsstyring i anlægsprojekter
Du bliver en del af et entusiastisk team med høj faglighed, i afdelingen Kvalitet og Proces. Vi beskæftiger os med kvalitetsstyring i vores anlægsprojekter. Målet med kvalitetsstyringen er at sikre at driften kan overtage et anlægsprojekt i den ønskede kvalitet med tilhørende dokumentation.

Som kvalitetskoordinator er du kulturbærer og bidrager til at sikre, at kvalitetsstyring integreres og forankres i anlægsprojekterne. Du kan se frem til primært at arbejde med kvalitetssikring (QA) i projekterne, herunder at drive og forankre vores kvalitetsstyringsstrategi og den fælles kvalitetskultur i relevante processer. Herudover kommer du også til at sikre sammenhæng mellem proces- og produktkvalitet, hvilket betyder at du skal understøtte relevante projektmedarbejdere i arbejdet med kvalitetskontrol (QC) af leverancer.

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med Eltransmissions interne projektledere og forskellige andre fagligheder, for at få skabt et fælles ansvar og engagement for kvalitet. Du tager ejerskab for at planlægge og gennemføre, samt dokumentere nødvendige interne/eksterne kvalitetsaktiviteter herunder audits, i samarbejde med givne projekter. Eksternt vil du få en stor samarbejdsflade med danske og udenlandske leverandører.

Som gruppeleder får du ansvaret for i tæt samarbejde med teamet at fremme den fortsatte udvikling af kvalitetsfunktionen i Eltransmissions anlægsprojekter, og du vil bistå afdelingslederen i udvalgte ledelsesopgaver.

Erfaren profil med solid forståelse for kvalitetsstyring i infrastruktur- og anlægsprojekter
Du har minimum 5års solid erhvervserfaring indenfor kvalitetsstyring med primært fokus på kvalitetssikring (QA) i infrastruktur- og anlægsprojekter. Du har forretningsforståelse og forstår opbygningen af et kvalitetsledelsessystem og dets underliggende processer.

Du har styr på projektledelsesprincipper såvel som kendskab til kontraktgrundlag og kvalitetsrelateret kontraktopfølgning. Samtidigt er du vant til at arbejde med kvalitetsplaner og Root-Cause analyser, risiko- og procesledelse, løbende forbedringer og auditering (internt og eksternt) i de projekter hvor du er involveret.

Som person udstråler du faglig autoritet og arbejder systematisk og struktureret med respekt for vores kvalitetskultur. Du trives med at fremme et kvalitetsmindset i projekter og være opsøgende i samarbejdet med forskellige fagligheder internt såvel som eksternt. Du formår at have en pragmatisk tilgang til opgaveløsningen og fokuserer altid på at have en konstruktiv dialog i øjenhøjde.

Da du skal kommunikere med mange forskellige mennesker i og uden for virksomheden, er det vigtigt, at du har gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk (forhandlingsniveau). Det forventes, at du kan anvende MS Office pakken.

Ansøgning og kontakt
Bemærk, at vi har kun behov for dit CV, som du kan sende via ”ansøg job” senest 14. september 2022. Vi forventer at holde samtaler 21. september 2022 (1. samtale online) og 26. september 2022 (2. samtale i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lise Rask på telefon 29 22 87 96.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse om vores mangfoldighedspolitik her.

Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kvalitetskoordinator", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kvalitetskoordinator
  • Fredericia
  • Onsdag den 14. september 2022

Lignende jobs

  • Kvalitetskoordinator

    Er du god til at holde styr på både egne og kollegers processer? Har du samtidig et smil på læben og en serviceminded tilgang til både kunder og kolleger? Så er du måske den nye kollega, vi leder e..
    • Kvalitetskoordinator
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kvalitetskoordinator i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte kvalitetskoordinator i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kvalitetskoordinator.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kvalitetskoordinator i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som kvalitetskoordinator
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0