Senior/Principal Laborant eller Laboratorietekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Ønsker du at arbejde med avancerede analyseteknikker, der understøtter hele LEO Pharma lige fra forskning & udvikling til færdigvareproduktionen?

Her er din chance for at komme til at arbejde i en international virksomhed førende inden for dermatologi og dermed bidrage til vores mission om at forbedre livskvaliteten for millioner af patienter globalt. Som medarbejder i Global Research and Development vil du bidrage til udviklingen af innovative lægemidler til behandling af hudsygdomme som psoriasis and eksem.

Gennem hele lægemidlets livscyklus er det helt afgørende, at vi er i stand til levere solide data og konklusioner til de dele af LEO Pharma, som efterspørger dem. Vi opnår dette ved brug af avancerede analyseteknikker og ved effektivt at udvikle analysemetoder passende til formålet. Vi har en ambition om at levere analytisk support af højeste kvalitet, og derfor har vi brug for dine laboratoriekompetencer og analytiske tankegang!

Avanceret analytisk kemi på små molekyler

Du vil med det samme få en aktiv, operationel rolle i at løse analyseopgaver for en række interne kunde rækkende fra forskningslaboratorierne til produktionen, og du kan se frem til, at alle dine kompetencer inden for analytisk kemi vil komme i spil.

Vi forventer at du:

  • Har stærke kompetencer og stor erfaring med forskellige separations- og detektionsteknikker.
  • Selvstændigt udfører analyser, behandler data og dokumenterer arbejdet med brug af ELN, EmpowerTM, MassHunter og Microsoft Excel®.
  • Kan lave fejlfinding og gennemføre simple reparationer og vedligehold på vores LC, SFC og GC instrumenter.
  • Kan have flere bolde i luften og er i stand til at gribe her-og-nu opgaver samtidig med at øvrige leverancer, samarbejdet og vidensdelingen sikres.
  • Deltager i de løbende optimeringer af vores arbejdsprocesser og andre administrative opgaver.
  • Bliver en integreret del af vores dedikerede gruppe, og bringer din analytiske viden og erfaring i spil i samarbejde med os alle.


  • Analytisk profil med gåpåmod og fleksibilitet

    Vi søger en motiveret og ambitiøs laborant med en åben og fleksibel tilgang til tingene og mod på en hverdag med skiftende og mangeartede opgaver.

    Vi har brug for din logiske og analytiske måde at tænke på, at du er fortrolig med og har flair for at arbejde med en række forskellige software og har et stærkt ønske om at kommunikere, samarbejde og påvirke dine omgivelser.

    Du er uddannet laborant eller laboratorietekniker og har flere års erfaring inden for analytisk kemi - især LC-MS. Erfaring med datasystemer som MassHunter og Empower og en baggrund inden for den farmaceutiske industri, med analyse af lægemiddelstoffer og lægemiddelformuleringer, vil være en fordel.

    Analytical Support – dit nye team

    Du får ni faste kolleger i Analytical Support – to teknikere og syv akademikere. Både teknikere og akademikere udfører praktisk arbejde i laboratoriet. Ud over dette har vi både laborant-, kandidat- og Ph.D.- studerende i afdelingen. Vores mission er at hjælpe og påvirke hele organisationen med videnskabelig og teknisk analytisk ekspertise indenfor NMR, fastfasekarakterisering og forskellige separationsteknikker kombineret med primært massespektrometri. Arbejdsmiljøet er åbent og uformelt med entusiastiske og dedikerede folk, der samarbejder i et innovativt miljø. Vi udviser mod, hjælpsomhed, tillid og gensidig respekt – og vi glemmer ikke, at vi skal have det rart sammen, mens vi arbejder.

    Du kan se frem til et arbejde, hvor dine professionelle kompetencer vil blive udnyttet, og hvor der er gode muligheder for yderligere personlig udvikling. Vi ser frem til at inkludere dig i gruppen, så vi ved fælles hjælp kan bidrage til at hjælpe mennesker med at opnå en sund hud.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

    Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 14.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Laborant
    • Ballerup
    • Lørdag den 31. august 2019

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som laboranter i Ballerup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte laboranter i Ballerup over tid

    Dato Alle jobs som laboranter
    11. september 2024 1
    10. september 2024 1
    9. september 2024 1
    8. september 2024 1
    7. september 2024 1
    6. september 2024 1
    5. september 2024 1
    4. september 2024 1
    3. september 2024 1
    2. september 2024 1
    1. september 2024 1
    31. august 2024 1
    30. august 2024 1
    29. august 2024 1
    28. august 2024 1
    27. august 2024 1
    26. august 2024 1
    25. august 2024 1
    24. august 2024 1
    23. august 2024 1
    22. august 2024 1
    21. august 2024 1