Har du erfaring med organisering af laboratorier og interesse for proteinanalyser? Så er du måske vores nye Down stre...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

ExpreS2ion Biotechnologies udvikler proteiner, bl.a. til vacciner imod forskellige infektiøse sygdomme som malaria og SARS-Cov2. Vi bruger vores innovative teknologi til at udvikle ExpreS2-platformen og know-how til at løse nogle af de mest kritiske og unikke rekombinante proteinudfordringer i vores tid, men vi mangler dig på vores Down stream hold.

Jobbet
Du vil primært være i vores Down stream afdeling som arbejder med alt fra høst og oprensning, til biokemisk karakterisering af de proteiner vi arbejder med. Da ExpreS2ion både udfører kontrakt arbejde for kunder samtidig med at vi har en intern pipeline, er de daglige arbejdsopgaver alsidige og spænder fra at løse problemer med enkelte proteiner til udvikling af robuste og skalérbare processer der kan overføres til produktions organisationer, der i modsætning til Down stream afdelingen arbejder under GMP-krav.

Arbejdsopgaver
Dine opgaver vil inkludere følgende:
  • Opgaver inden for kemi-sikkerhed for at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø.
  • Støtte til arbejdsmiljø-arbejde.
  • Støtte til Quality Control (QC) af oprensede proteiner med teknikker såsom Bradford, SDS-PAGE, HPLC-SEC, western blot, ELISA.
  • Rutine vedligeholdelse af kromatografi udstyr, HPLC, vand-anlæg.
  • Bufferforberedelse, hylde-fyldning, oprydning, opvask, autoklavering, pyrolyse.
  • Lagerstyring (registrering af forbrugsstoffer og forbrug).


Kvalifikationer
Du er uddannet laborant eller laboratorietekniker og har gerne erfaring fra en lignende stilling. Du har med årene fået så megen erfaring og struktur i dit arbejde, at du har et naturligt overblik og kan gennemskue hvad der mangler for at sikre levering til tiden. Desuden kan du begå dig på dansk og/eller engelsk, mundtligt og skriftligt.

Det er en fordel hvis du har erfaring med:
  • Gældende certifikat i arbejdsmiljørelaterede kurser.
  • Softwaresystemet EcoOnline eller Kemibrug.
  • Behandling af analyseresultater, herunder indtastning i it-systemer og databaser.
  • Støtte til protein oprensning med teknikker såsom affinitet, ionbytning og gelfiltrering.
  • "Start-up kultur" og arbejde i mindre firmaer.
  • Lagerstyrings systemer.


Du skal have (eller være villig til at få):
  • Gældende certifikat i arbejdsmiljørelaterede kurser.
  • Bred erfaring med forskellige proteinanalytiske teknikker (såsom Bradford, SDS-PAGE, HPLC- SEC, western blotting, ELISA, DNA prep, DNA kloning, sekventering).


Hvis der er specifikke teknikker, du mangler erfaring med, så er vi et hold af forskere og laboranter, som står klar til at oplære dig i dem. Det vigtigste er, at du er klar på at tilegne dig ny viden som nødvendigt.

Ideel personlighed
I et mindre firma som prioriterer at have en flad struktur og transparant ledelse, motiverer det dig som person at kunne se præcis hvilken rolle dit daglige arbejde spiller i at støtte hele holdet.

Holdet
Du vil blive medlem af ExpreS2ion-teamet i DTU Science Park / Hørsholm, hvor vi er 30 dedikerede kolleger, der står klar til at byde dig velkommen. Iværksætterånden og vores internationale miljø er en del af vores kultur. Mens vi arbejder seriøst og resultatorienteret med at nå vores ambitioner om at vokse, insisterer vi også på at opretholde en god holdkultur, udvikle os sammen, hjælpe hinanden og lære nye ting.
Vi er et team af både udenlandske og danske kolleger, så firma-sproget er primært engelsk; så godt man nu kan.
Ved at vælge ExpreS2ion som din næste arbejdsplads får du mulighed for at være en del af en virksomhed, hvor medarbejdernes ekspertise er drivkraften - hvilket sætter standarden højt for den fremtidige udvikling af produkter og virksomheden som helhed. Vi er på en spændende vækstrejse, hvor vi implementerer nye ideer, og beslutninger træffes hurtigt, så du kan få stor indflydelse på dit eget daglige arbejde.

Om ExpreS2ion
ExpreS2ion Biotechnologies ApS er et fuldt ejet dansk datterselskab af ExpreS2ion Biotech Holding AB. ExpreS2ion har udviklet en unik teknologiplatform, ExpreS2™, til hurtig og effektiv ikke-klinisk udvikling og produktion af komplekse proteiner til nye vacciner og diagnostik. ExpreS2™, er regulatorisk valideret til klinisk forsyning. Platformen inkluderer funktionelt modificerede glycosyleringsvarianter til forbedret immunogenicitet og farmakokinetik. Siden 2010 har virksomheden produceret mere end 300 proteiner og 40 viruslignende partikler (VLP'er) i samarbejde med førende forskningsinstitutioner og virksomheder. Siden 2017 har ExpreS2ion udviklet nye VLP-baserede vacciner gennem sit joint venture AdaptVac ApS. For yderligere information, besøg www.expres2ionbio.com og www.adaptvac.com.



Ansøgning
For flere detaljer om stillingen bedes du kontakte VP og R&D og Technology Max Søgaard på (+45) 2210 6619.

Vi evaluerer løbende indgående ansøgninger og gennemfører interviews i overensstemmelse hermed. Indsend derfor din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via knappen 'Send ansøgning'. Når den rigtige kandidat er fundet, lukkes annoncen. Alle ansøgninger behandles fortroligt i henhold til GDPR-regler.

Beliggenhed
Virksomheden har sit operative hovedkvarter i Agern Allé 1, DK-2970 Hørsholm.

For more info, check out our career site https://expres2ionbio.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6a7310bd)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Hørsholm
  • Tirsdag den 22. november 2022

Lignende jobs

  • Laborant i Kvistgård

    Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed og et team med en unik teknologi og dedikerede kollegaer? Brænder du for analytisk laboratoriearbejde og for at supportere med den .
    • Laborant
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Laborant i Nordsjælland

    Laborant søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Laborant
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Laborant i Hørsholm

    Would you like to make an impact on improving the quality of life of millions suffering from allergic diseases? Do you have experience within biophysical protein characterisation and would like to .
    • Laborant
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Laborant i Kvistgård

    Laborant til QC Raw Materials Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed med en unik teknologi og dedikerede kollegaer? Vi tilbyder dig en chance for at arbejde i et dynami..
    • Laborant
    • Kvistgård
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som laboranter
5. juli 2024 3
4. juli 2024 4
3. juli 2024 3
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 4
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 4
12. juni 2024 5
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3