Laborant/laboratorietekniker ved Ferskvandsbiologisk Sektion, Biologisk Institut, Køben...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Ferskvandsbiologisk Sektion er en del af Biologisk Institut ved Københavns Universitet på Nørre Campus i Universitetsparken på Østerbro i København.

Vi er en aktiv forsknings- og undervisningsenhed, der beskæftiger sig med næsten alle områder indenfor ferskvandsøkologi. Vi udfører grund- og anvendt forskning med fokus på akvatiske planter og dyrs økologi og fysiologi, biodiversitet, fødekæde- og plankton økologi, omsætning af næringssalte og organisk stof, effekter af klimaændringer og eutrofiering samt naturgenopretning. Vores forskningsprojekter foregår både i Danmark og i udlandet.

Vi har en stor undervisningsaktivitet, og der oftest studerende involveret i vores projekter, hvilket betyder, at der skal instrueres og vejledes studerende i analyser og sikkerhed i laboratoriet.

Sektionen er veludstyret med moderne laboratoriefaciliteter, som inkluderer klimarum og et væksthus. Vi er p.t. omkring 15 medarbejdere på sektionen (foruden studerende), men har tætte relationer til andre sektioner på instituttet. Vi nyder et uformelt og respektfuldt arbejdsklima præget af stor samarbejdsvillighed og imødekommenhed.

Vores nye laborant/laboratorietekniker skal tage ansvar inden for følgende arbejdsområder:

  • Vedligeholdelse, drift og udvikling af apparatur som p.t. omfatter HPLC, GC, IRGA, CHN, TOC, autoanalyzer til N og P, flowcytometer, scintillationstæller, automatisk måleudstyr (sonder, mikroelektroder) m.m.
  • Vandkemiske analyser primært på ovenstående apparatur, men også vha. mere rutinemæssige og manuelle metoder
  • Kvalitetssikring af data og databearbejdning
  • Planlægning og udførelse af eksperimenter i laboratoriet og evt. i felten
  • Assistance ved undervisning både på campus og ifm. feltarbejde.

Kvalifikationer
Vi søger en laborant/laboratorietekniker med teknisk interesse. Du kender Office-pakken og anvender rutineret de basale funktioner i Excel. Kendskab til instrumentering og procesoptimering inden HPLC, GC, IRGA, CHN og/eller flowcytometri vil være en fordel. Da vi har en del internationale studerende og forskningsrelationer, er gode engelskkundskaber en forudsætning. Endvidere er kørekort til personbil ønskeligt. Da arbejdet til tider sker under et tidspres, er der brug for gode samarbejdsevner og egenskaber som tolerance, fleksibilitet, overblik og beslutningsdygtighed.

Du vil indgå i et team af biologer, en laboratorietekniker samt alle vores studerende, som sammen har ansvaret for afvikling af vores forsknings- og undervisningsaktiviteter. Vi forventer en selvstændig, initiativrig og ansvarlig person, der har kompetence inden for de ovennævnte arbejdsområder, og som desuden er rar at arbejde sammen med.

Ferskvandsbiologisk Sektion tilbyder:

  • Et levende og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger
  • Et alsidigt job med udviklingsmuligheder
  • God adgang til kurser og anden efteruddannelse
  • Der kan laves aftale om flekstid
  • Mulighed for faglig rejseaktivitet i forbindelse med feltarbejde

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er som udgangspunkt 2-årig og normeret til 30 timer per uge med god mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Ansættelsen vil være i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat) med indplacering i løngruppe 3, hvor basislønnen er kr. 27.221,33 pr. måned plus pension. Herudover vil der være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer.

Ansættelsestidspunkt
15. april eller snarest muligt derefter.

Ansøgning:
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 11. marts 2020.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger
Kan fås hos sektionsleder Dean Jacobsen tlf. 35330132 eller via mail [email protected]

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • København Ø
  • Onsdag den 11. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som laboranter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i København Ø over tid

Dato Alle jobs som laboranter
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1