Institut for Farmaci søger en engageret laborant til vores forskning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Institut for Farmaci ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet søger en engageret laborant til vores forskning. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Om os

Institut ved Farmaci beskæftiger omkring 200 personer fordelt på ca. 60 forskere, ca. 35 teknisk-administrativt personale (TAP), 35 ph.d.-studerende, samt en række andre ansatte. Instituttets kerneopgaver er forskning, undervisning og formidling vedrørende lægemidler. Disse aktiviteter dækker en lang række aspekter vedrørende lægemidler fra molekyle til samfund. Aktiviteterne omfatter elementer som formulering, fremstilling og analyse af lægemidler, såvel som beskrivelse af lægemidlers og lægemiddelstoffers skæbne i kroppen, samt endelig anvendelse og brug af lægemidler af patienter og i samfundet som helhed.

LEO Foundation Center for Cutaneous Drug Delivery blev etableret i 2017 med et langsigtet mål om at blive et internationalt fokuspunkt indenfor kutane levering af lægemidler, dvs levering af medicin til og gennem huden. Dette opnås ved at integrere banebrydende viden og metoder fra fysisk kemi, biologi, farmaci og nanoteknologi. Centret er karakteriseret ved en høj grad af tværfaglighed og et internationalt forskningsmiljø. For nyligt modtog vi et stort tilskud til ydereligere styrkelse af centret, hvilket betyder, at vi vil ekspandere/udvide ved at ansætte flere medarbejdere det kommende år.

Dine arbejdsopgaver

Stillingen indebærer selvstændigt ansvar for planlægning og udførelse af forsøg til karakterisering og analyse af lægemidler og forskellige leveringssystemer til disse, i samarbejde med forskere og studerende.

Som vores laborant vil du have ansvar for tilrettelæggelse og udførelse af eksperimenter til karakterisering og analyse af lægemidler og leveringssystemer, samt varetagelse af en lang række praktiske opgaver i forbindelse med laboratoriernes drift. De praktiske opgaver omfatter f.eks. vedligeholdelse og service af instrumenter og udstyr, indkøb og registrering af forbrugsvarer og kemikalier, samt oplæring/undervisning af nye brugere (speciale- og ph.d.-studerende samt post docs).

Vi tilbyder

En god og spændende arbejdsplads med stor medindflydelse på planlægning og løsning af egne opgaver. Vi lægger vægt på godt teamarbejde og fælles ansvar for opgavernes udførelse. Dagligdagen er præget af en uformel omgangstone og godt humør.

Kvalifikationer

Vi lægger særlig vægt på, at du har:

  • en uddannelse som laborant
  • erfaring med analyse og karakterisering af lægemidler
  • erfaring med analyse- og separationsmetoder, f.eks. HPLC og/eller LC-MS
  • erfaring med celledyrkning og metoder for in vitro studier af celler og bakterier
  • lyst til at lære og udvikle nye analysemetoder inden for disse områder
  • lyst til at instruere og vejlede studerende
  • lyst til en stilling med mange varierende arbejdsopgaver

Det er også vigtigt, at du behersker engelsk i både skrift og tale. Da forskningsgruppen har mange udenlandske forskere, er vores arbejdssprog engelsk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på LEO Foundation Center for Cutaneous Drug Delivery, Institut for Farmaci, Københavns Universitet. Stillingen er fuld tid (37 timer/uge). Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for Dansk Laborantforening tilknyttet HK. Ansættelsen er med indplacering i løngruppe 4. Der kan forhandles tillæg efter kvalifikationer.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Professor Martin malmsten, tlf. 31 49 92 03 (e-mail [email protected]).

Ansøgning m.v.

Send din ansøgning elektronisk vedlagt CV, eksamenskarakterer og evt. anden relevant dokumentation via , så den er universitetet i hænde senest den 1/8 2021.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • København Ø
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som laboranter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i København Ø over tid

Dato Alle jobs som laboranter
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1