Farmakonom eller laborant til cytostatikaproduktionen, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Sygehusapotek Fyn producerer og indkøber lægemidler til distribution på de fynske sygehuse. Apoteket er organisatorisk en del af Odense Universitetshospital og beskæftiger ca. 330 dedikerede medarbejdere, og omsætter årligt for ca. 1,2 mia. kr. Apotekets produktion omfatter sterile og ikke-sterile lægemidler herunder registrerede lægemidler, produktion til kliniske forsøg og fremstillingen af klar-til-brug lægemidler.I klinisk farmaci arbejdes der tæt sammen med de kliniske afdelinger på OUH om rationel brug af lægemidler.

Apoteket har en større forskningsenhed, som bedriver forskning indenfor afmedicinering, sektorovergange og klinisk forskning.

En af vores erfarende farmakonomer har søgt nye udfordringer og vi søger derfor en engageret farmakonom / laborant til Sygehusapotek Fyns Cytostatikaproduktion.

Cytostatika funktionen varetager fremstilling af brugsfærdige infusionsposer, injektionssprøjter og dosisdispensering af tabletter til kræftpatienterne på OUH Odense Universitetshospital & Svendborg Sygehus i henhold til GMP.

Som nyansat vil du få en grundig oplæring i aseptiske arbejdsteknikker, hvor der bliver lagt vægt på din egen og kollegernes sikkerhed i arbejdet med cytostatika. Arbejdet foregår i en uhøjtidelig atmosfære med jobrotation, som en naturlig del af arbejdets tilrettelæggelse. De første 2 år er det primære fokus, at du klædes godt på til at varetage kerneopgaven ”at producere og levere kure til patienterne”.

Funktionen har en travl hverdag med tæt kontakt mellem kollegaer. Der er tale om rutinepræget arbejde i et selvstændigt arbejdsmiljø, med plads til både faglig og personlig udvikling. Afdelingens arbejde er præget af krav om hurtig levering af kure til patienterne i tæt samarbejde med hospitalet. Det er derfor vigtigt, at man er indstillet på, at hensynet til patienterne kommer i første række.

Vi søger en kollega, der trives som specialist, med de rutiner der følger. Vi søger en kollega, der har øje for detaljen i de daglige rutiner og finder motivation ved at levere det fejlfrie produkt. Det er en fordel at have gode kommunikationsevner skriftligt og mundtligt, og være bevidst om behovet for kvalitetssikring og god dokumentationspraksis.

Det er en fordel, at have erfaring med at arbejde i renrum, aseptisk produktion og produktion jf. GMP, men det er ikke et krav.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Arbejdstiden bliver planlagt inden for tidsrummet fra kl. 6.30 til kl. 18.00. Tidsrummet for arbejdstiden tilpasses løbende til de krav hospitalet stiller til os, hvilket også betyder, at man skal være indstillet på weekendarbejde. Pt. skal man forvente, at arbejde hver 6. lørdag eller søndag.

Løn- og ansættelsesforhold er med udgangspunkt i den gældende overenskomst. Der er 3 måneders prøvetid første gang du ansættes i Region Syddanmark.
Tiltrædelsestidspunkt: Efter aftale.

Der ønskes ikke telefoniske henvendelser om stillingen.

Ansøgning
Jobbet søges online på job.regionsyddanmark.dk 226465 Ansøgning vedlægges CV og eventuelle anbefalinger.

Ansøgningsfrist er onsdag den 22. sep. 2023. Ansættelsessamtalerne forventes afholdt i uge 39 - 40.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Odense C
  • Fredag den 22. september 2023

Lignende jobs

  • Chemist/ Chemical Engineer

    Chemist/ Chemical Engineer CustomiseMe Odense InternshipCofounder Salary Unpaid Equity To be negotiated Hello people,We are looking t..
    • Laborant
    • Odense
    Få mere info
  • Erfaren laborant til moderne laboratorium

    Er du en erfaren og rutineret laborant med styr på uorganisk analysekemi? Vil du være en del af en lille men effektiv afdeling med et veludstyret og opdateret laboratorie? Og vil du med hos en virk..
    • Laborant
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Odense C over tid

Dato Alle jobs som laboranter
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1