Tekniker til produktion af antibiotika behandlinger på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du en glad, frisk og ansvarsfuld tekniker, som sætter pris på en meningsfuld arbejdsdag? Så vil vi glæde os til at byde dig velkommen i vores spændende afdeling.

Vi søger to teknikere, som skal indgå i vores team, som leverer færdige iv antibiotika behandlinger til Regionens hospitalsafdelinger og til patienter, som behandles med antibiotika i eget hjem. Vi løser opgaven i tværfagligt samarbejde med hospitalsafdelingerne og Apotekets øvrige personale. Der er stigende efterspørgsel på denne type produkter, og du kan glæde dig til at komme på arbejde, for det er aldrig kedeligt. Vi har en uformel omgangstone, og gør meget for at bibeholde et positivt arbejdsmiljø.

Din hverdag:

Arbejdsopgaverne vil bestå aseptisk fremstilling af antibiotika blandinger, hygiejnemonitorering, klargøring af råvarer og arbejdssedler til kommende produktioner og andre opgaver, som understøtter produktionens flow.

En stor del af de daglige opgaver løses i små teams, og i fællesskab løser vi dagens opgaver og hjælper hinanden med at komme i mål. Vi bestræber os på at rotere mellem arbejdsopgaverne, så alle får en god og afvekslende arbejdsdag.

Du vil få tilknyttet en mentor blandt dine kolleger og vil i de første måneder gennemføre et uddannelsesforløb, før du er kvalificeret til produktionen.

Om dig:

Vi lægger vægt på, at du stabil og fleksibel og har et godt humør, som kan styrke vores gode og stærke sammenhold i teamet. Derudover ønsker vi os en kollega, som er ansvarsbevidst og omhyggelig i sit arbejde.

Fordi vi producerer præcis det, som vores patienter har brug for, skal du kunne navigere i en hverdag, hvor prioriteringerne kan ændre sig løbende.

Vi forventer derudover at du:

  • Er uddannet laborant, farmakonom, procesteknolog, procesoperatør eller lign.
  • Har interesse for/erfaring med GMP og aseptisk produktion
  • Har lyst til et job, som i høj grad består af praktiske produktionsopgaver i renrum
  • Er nysgerrig og åben overfor at tilegne dig viden indenfor nye arbejdsområder

Om os:

I Antibiotika produktionen er vi 1 farmakonom, 6 laboranter, 1 procesteknolog, 1 procesoperatør, 4 akademikere, 6 studerende og en leder. Vi er geografisk placeret på Rigshospitalet sammen med andre kolleger fra Apoteket.

På Apoteket arbejder vi målrettet med egetansvar, hvor både ledere og medarbejdere forpligter sig til at tage ansvar for, at hver dag bliver en god dag.

For os betyder det særligt at:

  • Vi i teamet er meget opmærksomme på god trivsel og har empati for hinanden
  • Vores forskellige uddannelsesmæssige kompetencer kommer i spil, og er med til at højne opgaveløsningen i hverdagen
  • Vi har fokus på, at vores arbejde handler om liv og er med til at gøre en positiv forskel for den enkelte patient

Hvis dette har vagt din interesse, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning. Hvis du er den rigtige person til stillingen, betyder det mindre, om du er erfaren eller ny indenfor lægemiddelproduktion. Vi står klar med grundig oplæring og masser af nye spændende opgaver.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er fast 37 timer ugentligt inkl. betalt frokost.

Arbejdstiden ligger på hverdage i blandende vagter i tidsrummet 7.00 – 18.00. Enkelte weekend- og helligdagsvagter kan forekomme i særlige situationer.

Vi har flextidsordning, hvilket giver mulighed for afholdelse af flexfri efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Apoteket tilbyder desuden kunstforening, læseklub, motionsfaciliteter, fordelagtig massageordning og mulighed for at leje Regionens feriehuse.

Ansøgningsprocedure

Stillingerne er til besættelse hurtigst muligt

Ansøgningsfristen er tirsdag den 26. september 2023. Vi indkalder løbende til samtale.

Ansøgning, CV og eksamensbevis sendes online via linket.

Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte delegeret QP Louise Larsen på 91175115 eller afdelingsleder Anette Schultz på 21793548.

Tjek Apoteket ud på www.apoteket-regionh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Herlev
  • Tirsdag den 26. september 2023

Lignende jobs

  • Laborant til kemisk afdeling

    Vi søger på nuværende tidspunkt en dygtig og struktureret laborant til at udføre kemiske analyser. Uanset om du er nyuddannet eller har erfaring fra en tidligere stilling, vil vi meget gerne have e..
    • Laborant
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Senior R&D Laborant

    Senior R&D Laborant til New Business Development Vil du være med til at udvikle fremtidens hemostater og sealants? Ferrosan Medical Devices A/S søger en erfaren, kvalitetsbevidst og selvst..
    • Laborant
    • Søborg
    Få mere info
  • Laborantpraktikant til Referencelaboratoriet for A...

    Vi søger en dygtig og engageret laborantpraktikant, der har lyst til at arbejde med karakterisering af antibiotika resistente bakterier.Om laboratorietI Afdeling for Bakterier, Parasitter o..
    • Laborant
    • København
    Få mere info
  • Laborantpraktikant til Vaccineforskning i Afdeling...

    Afdeling for Infektionsimmunologi søger en dygtig og engageret laborantpraktikant, der har lyst til at arbejde med vaccineforskning pr. 1. februar 2025.Om afdelingenVi forsker i udviklingen..
    • Laborant
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Herlev over tid

Dato Alle jobs som laboranter
18. august 2024 1
17. august 2024 2
16. august 2024 2