Laboratorieassistent til eftermiddagshold hos Eurofins VBM Laboratoriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Rødovre

Firmabeskrivelse

Er du ansvarsfuld, stabil og ikke bange for fysisk arbejde? Leder du efter et job som giver hands-on erfaring i et geoteknisk laboratorie? Så har vi den rette stilling til dig.

Eurofins Miljø A/S er et af Danmarks største miljølaboratorier. Vi arbejder primært med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft og varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

Jobbeskrivelse

Eurofins VBM Laboratoriet A/S er en virksomhed i vækst, hvorfor vi på nuværende tidspunkt søger to dygtige og engagerede studerende til at besætte en stilling som timelønnet laboratorieassistent i Rødovre.

Som laboratorieassistent vil din primære funktion være at udføre fire forskellige forsøg indenfor Geoteknik. Du vil få grundig oplæring i udførelsen af disse forsøg, så du selvstændigt kan udføre dem i eftermiddags- og aftentimerne. Du vil altid være på arbejde med to til tre andre fra teamet, således at du aldrig er alene. Med det rette initiativ og drive, vil du have mulighed for at udvide dine kompetencer i form af flere forsøg.

Herudover vil der også forekomme forefaldende arbejde.

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos os har du mulighed for at præge hverdagen, hvad enten det angår idéer til nye arbejdsområder samt brug af ny teknologi eller andre tiltag til gavn for både virksomhed og medarbejdere. Der er meget kort vej mellem ledelsen og medarbejderne og koblet med en uformel stemning, søger vi at få det meste ud af vores medarbejderes viden.

Kvalifikationer

Du er enten ingeniørstuderende eller studerer geologi, kemi, mikrobiologi eller lignende. Du kan både være på din bachelor eller kandidat. Du kommunikerer effektivt på dansk, både skriftligt og mundtligt. Du har kendskab til Office-pakken og kan nemt sætte dig ind i diverse IT-systemer.

Som person er du stabil, positiv i din tilgang til arbejdsopgaver og har et stort drive. Du har gode samarbejdsevner og en fleksibel indstilling, men nyder også at tage ansvar for dine egne opgaver. Du er kvalitetsbevidst og arbejder struktureret og systematisk.

Der er tale om arbejdsprocesser, der til tider indebærer hårdt fysisk arbejde. Det er derfor vigtigt, at du har mod på dette. Du vil blive lært op i korrekte arbejdsstillinger for at værne om din krop.

Yderligere oplysninger

Eurofins VBM Laboratoriet – Geoteknik tilbyder en bred vifte af laboratorieanalyser og feltundersøgelser. Vi har mange års erfaring med både små og store projekter - alt fra kunstgræsbaner, boliger, motorveje, jernbaner/metro til store broforbindelser. Derudover hjælper vi vores kunder med miljødelen i anlægsprojekter, hvor specielt overskudsjord ofte er en betydelig del af projektet. Vores analyser udføres på en række forskellige materialer til anlægsprojekter heriblandt vejmaterialer og tilslagsmaterialer til beton og asfalt (grus-, sand, ler samt materialer stabiliseret med cement og/eller kalk).

Arbejdstid
Som timelønnet laboratorieassistent vil du arbejde cirka 8-10 timer om ugen fordelt mellem kl. 14-19 mandag til fredag. Hvis dit skema tillader det, ser vi gerne, at du har to faste vagter om ugen efter aftale. Der kan også forekomme eventuelle weekendvagter.

Du skal påregne at møde ind cirka to dage i dagstimerne i starten af din ansættelse, hvor du vil få kyndig oplæring i forsøgene.

Arbejdssted
Gunnekær 26, 2610 Rødovre.

Tiltrædelse
Hurtigst muligt.

Ansøgning
Send dit CV, ansøgning, uddannelsespapir og andre relevante bilag på PDF ved at klikke på "jeg er interesseret" hurtigst muligt. Ansøgninger via mail vil ikke blive taget i betragtning. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vil du vide mere?
Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Laboratorieleder Daniel Heubeck på +45 40489401. Du kan læse mere om Eurofins VBM Laboratoriet A/S på www.VBMlab.dk og www.eurofins.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Rødovre
  • Fredag den 22. oktober 2021

Lignende jobs

  • Laborant i Glostrup

    Brænder du for arbejde med kemiske analyser efter GMP og er du klar til at blive en del af et dedikeret team? Vil du bidrage til sundhed og sikkerhed verden over ved at levere laboratorieanalyser a..
    • Laborant
    • Glostrup
    Få mere info
  • Laborant i Rødovre

    Om osDu kommer til at indgå i et team bestående af fem kemikere og fem laboranter på vores laboratorium, hvor vi vægter en åben og ærlig tone, nysgerrige spørgsmål og engagement højt. Som Labor..
    • Laborant
    • Rødovre
    Få mere info
  • Laborant (praktik) i Storkøbenhavn

    Vi er på udkig efter en engageret laborantpraktikant til vores kemiske laboratorium. Stillingen byder på spændende og varieret opgaveløsning og oplæring inden for farmaceutiske analyser, herunder p..
    • Laborant
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Laborant i København SV

    Hos [xxxxx] bliver du en del af Danmarks største forsyningsselskab. Hvert år indvinder vi ca. 53 millioner m3 grundvand til fremstilling af det drikkevand, vi leverer til ca. 1 million mennesker i .
    • Laborant
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som laboranter
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1