Laborant til HTX i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Laborant til HTX i Slagelse


Vi søger pr. 1. marts 2021 og gerne før en laborant eller biotekniker til varetagelse af den daglige laboratoriedrift på Teknisk Gymnasium ZBC-Slagelse, da vores nuværende laborant har søgt nye udfordringer.

På Teknisk Gymnasium ZBC Slagelse stræber vi efter, at vores elever får tre fantastiske år, de aldrig glemmer - tre år med en spændende hverdag, nye venskaber og oplevelser for livet.Vi er to gymnasier under samme tag med ca. 80 medarbejdere og ca. 880 elever. På HTX har vi endvidere en afdeling for elever med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF), hvor vi tilbyder en ordinær HTX-uddannelse tilrettelagt på særlige vilkår.

Vi engagerer os aktivt i det omgivne samfund med flere samarbejdsaftaler, hvor målet er at relatere vores høje faglige undervisningsniveau til praksisnære og virkelighedsorienterede cases.

Vores elever skal blive så dygtige, som de kan, og de skal opleve, at hvert eneste minut i deres uddannelse er vigtigt.

Læs mere om os HER.

Om jobbet

Du vil få ansvaret for den daglige drift af laboratorierne i Kemi-, Biologi-, Bioteknologi-, Fysik- og Proces, levnedsmiddel og sundhed - og i tæt samarbejde med lærerne sikre, at arbejdet i laboratorierne sker professionelt, sikkerhedsmæssigt forsvarligt og i et trygt og berigende studie- og arbejdsmiljø.

Du vil stå for indkøb af materialer og kemikalier og mærkning jf. gældende forskrifter.

Du vil stå for indkøb af apparater, indkøring af disse og udarbejdelse af instruktioner og checklister.

Du vil sikre den daglige vedligeholdelse af apparater og udstyr, herunder det regelmæssige og lovpligtige tilsyn. Dette i samarbejde med eksterne aktører.

Du vil bidrage i den praktiske tilrettelæggelse af elevernes laboratoriearbejde og deltage i vejledningsopgaver, brobygningsaktiviteter og introduktionsforløb.

Du deltager i lærergruppens faggruppemøder, lærermøder på HTX og Åbent hus-arrangementer.

Vi forventer, at du:

  • Er fagligt stærk og har mod på at indgå i tværfaglige samarbejder med kollegerne.
  • Tør tage chancen og afprøve nye idéer – og lære af dem, der ikke lykkes.
  • Har lyst til at bidrage til den løbende udvikling af HTX-uddannelsen sammen med elever, kolleger og ledelse.
  • Er interesseret i de faglige og pædagogiske udfordringer, som et arbejde på et gymnasium indebærer. Vores fornemmeste opgave er at studieforberede og almendanne de unge.
  • Er parat til at indgå aktivt i skolens medarbejderteam og bidrage til løsning af opgaver af betydning for den fælles arbejdsplads.

Har du lyst til dette, kan vi tilbyde:

  • En spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads med stærke relationer til grundskolen, det omgivende samfund og de videregående uddannelser.
  • En arbejdsplads med en åben, respektfuld og anerkendende omgangstone, hvor vi i tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere løser dagligdagens udfordringer.
  • Et job med udfordringer og med rig mulighed for personlig og faglig udvikling samt gode og erfarne kolleger, der står klar til at hjælpe og give medspil.
  • Et gymnasium, hvor elevdemokrati, elevinddragelse og elevengagementet prioriteres højt.

Du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er cirka 1000 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC.

Ansættelse
Der er tale om ansættelse på fuldtid, og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. marts og gerne før.

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst.

Ansættelsesområdet er ZBC, med primære tjenestested på HTX Willemoesvej 4 i Slagelse.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning
Har ovenstående job vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant uddannelsesdokumentation.

Vi skal have din ansøgning senest den 18. januar 2021. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 22. januar 2021.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Niels-Erik Hybholt, rektor, på tlf.: 2844 2518 eller e-mail: [email protected]

Tove Johnsen, vicerektor, på tlf.: 2888 5110 eller e-mail: [email protected]

Mads Munkholm Teglskov, uddannelsesleder, på tlf.: 2888 5104 eller e-mail: [email protected]

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC. Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Slagelse

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som laboranter
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0