Ledende overlæge i Akutberedskabet – Ambulancer og Akutlægebiler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du klar til at forfølge drømmen og bidrage med din viden, erfaring og energi på det præhospitale område inden for udvikling, ledelse og drift af ambulancer og akutlægebiler?

Præhospital medicin er en af de bærende søjler i det anæstesiologiske speciale, og hvis det her, dit engagement ligger, er der nu muligheden for en spændende hovedansættelse i Akutberedskabet.

Vi søger en visionær ledende overlæge til en nyoprettet stilling med særligt ansvar for ambulanceområdet, som dækker ambulancer, akutlægebiler og specialfunktioner.

Om stillingen

Du får din hovedansættelse i Akutberedskabet, og vi tilrettelægger sammen din karriere. herunder lederuddannelse, samtidig med at du kan bidrage med din viden og kompetence inden for det præhospitale område.

I stillingen får du mulighed for at kombinere ledelse og udvikling, kvalitet og uddannelse med operative vagter på vores akutlægebiler og evt. AMK i 20-25% af din arbejdstid. Herudover sørger vi for, at du får fokuserede ophold på hospitalerne, så du er opdateret med viden og færdigheder.

Du bliver en del af ledergruppen i Ambulance, - en afdeling, der både dækker drift og udvikling af akutlægebiler, specialfunktioner som psykiatrisk akutberedskab, sociolance, beredskabsområdet samt vores regionale ambulancedrift.

Ambulance afdelingen ledes af en cheflæge og en operativ chef med paramediciner baggrund, samt 8 sektionsledere, der alle har personaleansvar. Herudover er der 5 lægelige sektionsledere, der hver er tilknyttet 15-20% af deres arbejdstid. Ledergruppen understøttes både af HK og AC-ressourcer, og der er således god administrativ støtte til ledelsesopgaverne samt dygtige fagspecialister indenfor alle områder.

I funktionen som ledende overlæge (delegerende læge) vil centrale opgaver være:

  • Sikre kontinuerlig faglig udvikling og kompetenceudvikling af ambulancetjenesten, herunder akutlægebilerne ved at inddraget nyeste viden og tendenser i samarbejde med cheflæge for ambulance og de lægelige sektionsledere.
  • Delegation af kompetencer til ambulancepersonalet og opfølgning på implementeringen af disse.
  • Vurdering af klager og utilsigtede hændelser mhp at uddrage læring i samarbejde med virksomhedens risikomanager og øvrige kvalitetsansvarlige
  • Planlægning og afholdelse af undervisning for ambulancepersonale, akutlæger og medicinstuderende i samarbejde med vores uddannelsesafdeling samt de lægelige sektionsledere.
  • Drivende kraft i vores udviklingsprojekter, der relaterer sig til ambulanceområdet, f.eks. feedback til personalet på opgaveløsning.
  • Koordination med de øvrige regioner ift. faglig udvikling og uddannelse i ambulancetjenesten.

Vi tror på, at vi alle yder bedst med høj indflydelse på egne arbejdstilrettelæggelse og frihed i opgaveløsningen. Derfor er du i høj grad selv ansvarlig for at planlægge dine arbejdsopgaver, så du når i mål til tiden, selvfølgelig med mulighed for sparring med cheflægen, som er din nærmeste chef i reference.

Din profil

  • Du er speciallæge i anæstesiologi med omfattende præhospitale erfaring fra akutlægebil, AMK eller HEMS.
  • Du brænder for at udvikle og præge det præhospitale subspeciale, både ift. det individuelle niveau og det samlede præhospitale område.
  • Du har indgående kendskab til beredskabsområdet.
  • Du har omfattende erfaring med og holder af at undervise og supervisere, samt sætte retningen for høj faglighed i personalegrupper med varierende uddannelsesniveau.
  • Du har dokumenterede kompetencer indenfor uddannelse.
  • Du forstår at lede medarbejderne til at løse opgaver – hele tiden med borgeren i centrum.
  • Du evner at medinddrage relevante samarbejdspartnere og kolleger i opgaveløsningen.
  • Du tænker i sammenhænge og helheder og evner at se og prioritere indsatser på tværs af opgaver og enheder.
  • Du har personlig gennemslagskraft og evner at skabe rammerne for det gode samarbejde med medarbejder, kolleger og samarbejdspartnere.
  • Du har gode kommunikations- og formidlingsevner i skrift og tale.
  • Du interesserer dig for ledelse og har måske allerede erfaringer med dette.

Din nye arbejdsplads

Ambulance afdelingen er i rivende udvikling og forbereder opstart af egene ambulancedrift fra ny kontraktstart 1. februar 2023 på baser i Hvidovre og på Frederiksberg, hvor der vil være fremmøde og gennemføres undervisning. Du vil således skulle møde på forskellige lokaliteter, som udover ovennævnte f.eks. kan være vores hovedsæde i Ballerup eller på akutlægebilsbaserne.

Yderligere information

For yderligere oplysninger er du mere end velkommen til at kontakte Cheflæge Charlotte Barfod på tlf. 26 27 79 74.

Yderligere oplysninger om Akutberedskabet kan findes på www.regionh.dk/akut

Ansøgningsfrist

Upload din motiverede ansøgning, CV samt relevante bilag via vores rekrutteringssystem senest 15. november 2022 kl. 12.00.

Relevante bilag kan uploades under ”øvrige dokumenter”.

Samtaler forventes afholdt 21. november 2022.

Der gøres opmærksom på, at ansøgere skal forholde sig til alle 7 lægeroller. Formelle og faglige kompetencer skal dokumenteres og vedlægges som bilag til ansøgningen. Der vil i forbindelse med ansættelsen blive nedsat et lægefagligt bedømmelsesudvalg.

Det er en forudsætning for ansættelsen at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan bibeholde sikkerhedsgodkendelse under hele din ansættelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Ballerup
  • Tirsdag den 15. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som læger
2. oktober 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 1
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2