Ressourcestyringskonsulent til Region Hovedstadens Akutberedskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Ballerup

Er du interesseret i ressourcestyring i en dynamisk virksomhed? Så søg jobbet som ressourcestyringskonsulent i Økonomi i Region Hovedstadens Akutberedskab

Vi søger en ressourcekonsulent, der skal være med til at sikre, at Akutberedskabet anvender sine medarbejderressourcer bedst muligt til gavn for borgerne. Vil du være med til at skabe robuste og velfungerende rammer for 1813, 1-1-2 og Ambulance med fokus på dimensionering af kapacitet og vagtplanlægning, med kortere ventetid og større sikkerhed for borgerne? Hvis ja, så er det netop dig, vi leder efter. Vi kan tilbyde en hverdag med stort ansvar og fleksibilitet – og de bedste kollegaer.

Akutberedskabets vigtigste ressource er medarbejderne. Opgaven med at styre og koordinere, at der er de rigtige ressourcer til stede på rette tid, handler i høj grad om at sikre god vagtplanlægning, som matcher aktiviteten i driften. Akutberedskabet har professionelle vagtplanlæggere i de enkelte afdelinger 1-1-2, 1813, Akut og Planlagt Disponering og Ambulance. Dine opgaver bliver primært:

  • At bistå med, at vagtplanlæggerne har det bedst mulige grundlag at vagtplanlægge efter i Vagtplanlægningssystemet Optima.
  • At skabe ledelses- og økonomimæssigt overblik over aktivitets- og HR-data og konsekvenserne af vagtplanlægningen på alle niveauerne i organisationen, herunder udtræk af data fra lønsystem og vagtplanlægningssystem til regneark.
  • At koble bemanding og økonomi, så vagtplaner udføres i overensstemmelse med kapacitetsplanerne.
  • At kortlægge og forbedre vagtplanlægningsprocesser, både med hensyn til informations flow og med hensyn til roller og mandater.
  • At kontinuerligt identificere forbedringspotentiale og medvirke til at realisere dette på ovennævnte områder.
  • Hvor relevant, øvrige opgaver i økonomiteamet.

Som ressourcestyringskonsulent i Akutberedskabet får du et tæt samarbejde med Økonomifunktionens øvrige konsulenter, afdelingernes vagtplanlæggere, afdelingernes sektionsledere og afdelingschefer, de øvrige stabsfunktioner samt regionens Center for Økonomi og regionens Center for HR og Udvikling.

Hvem er du

Vi tænker, at du som udgangspunkt har en relevant kandidatuddannelse. Det kunne for eksempel være en cand.scient.pol., cand.merc. eller måske en cand.polit., men det må også gerne være noget helt andet, hvis du har relevant praktisk erfaring. Dette kunne eksempelvis være, at du har arbejdet med kapacitets- og ressourcestyring i en privat eller offentlig virksomhed, eller med økonomistyring i en driftsorganisation, hvor aktivitet og kapacitet er centrale elementer.

Det vil være en fordel, men ikke en forudsætning, hvis du allerede kender til sundhedsområdet.

Vi forventer, at du:

  • Har gode samarbejdsevner og en imødekommende tilgang til andre
  • Har stærke faglige kompetencer og flair for komplekse processer med mange interessenter
  • Er en dygtig formidler og evner at omsætte tal og komplekse sammenhænge til et praktisk grundlag for beslutningstagere og vagtplanlæggere i driften
  • Prioriterer videndeling og sparring med hele organisationen
  • Navigerer sikkert i forhold til processtyring og kvalitetssikring materiale og værktøjer
  • Er initiativrig og tager ansvar for at følge opgaverne til dørs
  • Har et godt overblik og kan tænke strategisk
  • Trives i et til tider travlt miljø med vekslende opgaver og korte deadlines, hvor du selv skal kunne prioritere din tid og være fleksibel i opgavevaretagelsen
  • Bidrager med et godt humør og et godt kollegaskab
  • Eventuelt har kendskab til vagtplanlægningssystem Optima.

Om os

Akutberedskabet i Region Hovedstaden har til formål at skabe et sammenhængende akutberedskab for regionens borgere. Kerneopgaven er at redde liv. Vi varetager opgaverne med den sundhedsfaglige del af 1-1-2, Akuttelefonen 1813, disponering og kørsel af ambulancer, akutlægebiler, sygetransport mm. for borgerne i Region Hovedstaden. Akutberedskabet er derfor i mange sammenhæng borgernes indgang til sundhedsvæsenet, og det er derfor ikke ligegyldigt, hvordan medarbejdere og ledere trives.

Akutberedskabet er organiseret i afdelingerne 1-1-2, 1813, Akut og Planlagt Disponering, Ambulance, COVID og Forskning. Derudover stabene Administration, Digitalisering samt Økonomi og HR. Dertil en direktion med direktør og vicedirektør. Staben Økonomi og HR, består af 2 teams, henholdsvis Økonomi og HR med en overordnet stabschef.

Du kommer til at indgå i Økonomi-team med 1 teamleder og 3 konsulenter, samt en studentermedhjælp.

Du bliver en del af et fællesskab med dygtige, engagerede kolleger, som brænder for at få udvikling og nytænkning i sundhedsvæsenet til at lykkes – sammen med de ledere, medarbejdere og borgere som vi hjælper.

Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi lægger i høj grad vægt på en positiv, humoristisk og uformel omgangstone, for det er vigtigt at grine med sine kolleger hver dag. Vi har i det daglige også et stort ansvar for selv at tilrettelægge og prioritere den konkrete opgavevaretagelse, og der er selvfølgelig mulighed for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til gældende overenskomst og ud fra dine kvalifikationer.

Akutberedskabet har primært til huse på Telegrafvej 5 i Ballerup, hvor du også får arbejdsplads.

Ansøgningsfrist og yderligere oplysninger

Din ansøgning skal være os i hænde senest den 15. november 2022 kl. 12.00. Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og gerne senest pr. 1. januar 2023.

Vi afholder 1. samtale tirsdag den 22. november 2022 og 2. samtale torsdag den 24. november 2022. Kandidater til samtale vil blive kontaktet senest torsdag den 17. november. Der kan indgå test/opgaver i ansættelsesforløbet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder for Økonomi Anna Grann (tlf. 4043 7711). Du kan også sende en sms til stabschef for Økonomi og HR Jens Thygesen (tlf. 2942 6728) der vil ringe tilbage.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Ballerup
  • Tirsdag den 15. november 2022

Lignende jobs

  • Consultant - Biogas & Waste-to-X

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
1. oktober 2024 1
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1