Afdelingslæge til børne og ungdomspsykiatrisk akut afsnit, B205 i Glostrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Du bliver en del af et fællesskab, hvor faglighed og kvalitet prioriteres i alt, hvad vi gør.

Jobbet
På Akutafsnittet modtager vi børn og unge til og med 17 år, som har behov for akut psykiatrisk behandling. Vi har specialfunktion for modtagelse af børn og unge i hele Region Hovedstaden og er det eneste akutafsnit for børn og unge i hele Danmark.

Når du bliver en del af akutafsnittet, kommer du til at arbejde:

  • Udredning og behandling af børn og unge med akut opstået psykiatriske lidelser.
  • Miljøterapeutisk, hvor der tages udgangspunkt individuelt ud fra den enkelte unges ressourcer og behov.
  • Recovery-orienteret, med empowerment-tænkning og styrkelse af familie inddragelse.
  • Aktivt med forbedringsarbejde (fokus på og værdi for patienten).

Vores tilgang til behandlingen af patienterne bygger på tillid, åbenhed og troen på, at vi sammen med patienten kan gøre en forskel.

Hvem er vi?
Vi består af et døgnafsnit og et ambulant akut-team. Akut-teamet er et tilbud til børn og unge som ikke har et andet tilbud i BUC og som har behov for subakut psykiatrisk opfølgning efter en henvendelse i PAM.

Døgnafsnittet modtager primært børn og unge med øget selvmordsrisiko, psykotiske tilstande, affektive lidelser, akutte affekttilstande, udviklingsforstyrrelser, misbrug som comorbiditet samt svære traumatiske kriser. Afsnittet har plads til 10 indlagte patienter og der er plads til medindlagte forældre. Det er et lukket afsnit.

I akut-teamet har vi et tæt samarbejde med Akut Psykiatrisk Modtagelse (PAM) i Glostrup, hvor børn og unge under 18 år bliver vurderet af læger i vagt fra BUC, som har speciallæger fra B205 som bagvagt i dagstiden. I aften/nat og weekender varetages bagvagten af speciallæger fra hele BUC.

Vi er en personalegruppe, som består af sygeplejersker, pædagoger, social- og sundhedsassistenter, psykologer, socialrådgivere, yngre læger og speciallæger. Vi har et bredt tværfagligt samarbejde med fokus på kvalitet.

Som universitetshospital har vi en forpligtelse til at uddanne medicinstuderende. Vi har desuden en forpligtelse til at uddanne de yngre læger for at sikre den lægefaglige videreuddannelse. Dermed har vi en forventning om, at du sikrer løbende supervision og bedside-undervisning af de yngre læger.

Vi er desuden uddannelsesafsnit for andre faggrupper som psykologer, sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter.

Arbejdsmiljø, kultur og værdier
Personalet er meget engageret. Vi lægger vægt på åbenhed, og har trivsel som et fast punkt på vores personalemøder. Vi prioriterer sikkerhed højt og arbejder aktivt for at skabe et sikkert miljø for såvel de unge patienter som personalet. Vi har til hver en tid fokus på mindstemiddelprincippet i behandlingen af de unge.

Du kommer på obligatoriske kurser i forebyggelse af konflikter, tvang og selvmords-forebyggelse.

Vi arbejder med Safewards og en af vores kerne strategier er fokus på nedbringelse af tvang i psykiatrien. Vi bruger bl.a. gensidige forventninger, milde og positive ord, kommunikativ deeskalering, lær hinanden at kende og beroligende metoder (lysterapi, sansevogn, massagestol, kugledyne, musikstol, NADA-the) og udskrivelseshilsner.

Vi arbejder med anerkendelse i vores ledelse, kollegialt og ikke mindst med vores børn, unge og deres familier.

Vi tilbyder
Vi er en personalegruppe med et højt fagligt engagement, der lægger vægt på en åben og positiv kommunikation. Vi har et innovativt og aktivt fagligt miljø med bl.a. daglige konferencer, supervision og undervisning.

Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Alle nyansatte får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, hvor du vil få tilknyttet en mentor. Vi tilbyder også løbende undervisning og supervision.

Vi er et moderne afsnit, som bl.a. er indrettet med dynamisk lys, terapeutiske rammer med stillerum og en skøn have. Vi har en travl og afvekslende hverdag, hvor der er mulighed for udfordringer og udvikling.

Vores forventninger
Vi forventer, du er speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri, har et højt fagligt engagement og er interesseret i akutte problemstillinger samt forskning. Du besidder gode samarbejdsevner, er fleksibel og har en positiv indstilling til varierende arbejdsopgaver.

Løn og vilkår
Stillingen er på 37 timer og vi ønsker, at du starter 1. juni 2023 eller efter aftale.

Der er p.t. etableret ”frivillig” bagvagtsordning bestående af speciallæger på tværs af de børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger i Region Hovedstadens Psykiatri. Der er hele tiden behov for at en del af centrets speciallæger er indstillet på at indgå i bagvagtsordningen.

Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst

I henhold til lovkrav skal du ved ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevise anmærkningsfri børneattest. Region Hovedstaden indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra dig, når de indstiller til ansættelse.

Vil du vide mere?
Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen og afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afsnitsledende overlæge Helene Grønning på 38 64 03 50 eller [email protected].

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Søg stillingen
Ansøgning, CV og speciallægeanerkendelse sendes via linket senest den 23. januar 2023.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 4 2023.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Glostrup
  • Mandag den 23. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som læger
2. juli 2024 9
1. juli 2024 9
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 9
27. juni 2024 9
26. juni 2024 7
25. juni 2024 6
24. juni 2024 12
23. juni 2024 12
22. juni 2024 12
21. juni 2024 12
20. juni 2024 12
19. juni 2024 12
18. juni 2024 12
17. juni 2024 12
16. juni 2024 13
15. juni 2024 13
14. juni 2024 13
13. juni 2024 12
12. juni 2024 11
11. juni 2024 12
10. juni 2024 11
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 8
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8
4. juni 2024 5
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2