Er du vores kommende kollega?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vi søger en speciallæge Geriatri til vores geriatriske funktion på Amager Hvidovre Hospital geriatrisk afsnit, Amager hospital. Vi hører også gerne fra dig, hvis du speciallæge i andet relevant speciale og kunne være interesseret i et 1-årigt vikariat.

Hvem er du?

Du er måske nyuddannet speciallæge i geriatri, og vil gerne være en del af lille, men voksende gruppe geriatriske speciallæger. Du har et ønske om at starte speciallægelivet på en afdeling, hvor du får et varietet arbejdsliv, og hvor du bliver en aktiv del af fremtidens geriatri på Amager Hvidovre Hospital.

Eller

Du er en mere erfaren speciallæge i geriatri, der har mod på nye udfordringer. Du har lysten og viljen til at være med til at forme den fremtidige geriatri for Amager Hvidovre Hospital, og bygge videre på det faglige fundament der allerede er på Amager hospital.

Eller

Du er speciallæge fra andet relevant speciale, det være sig intern medicin eller almen medicin og har lyst til at udvide dine intern medicinske kompetencer og specielt de geriatriske i et 1. årigt vikariat for afdelingslæge.

Alt dette har du muligheden for på Amager hospital. Amager’kanernes eget hospital kun et stenkast fra Rådhuspladsen

Hvad bliver dine arbejdsopgaver?

Sammen med en lille gruppe dedikerede speciallæger i geriatri, skal du være med til at styrke og udvikle specialet på Amager hospital. Dine primære arbejdsopgaver vil være på vores geriatriske sengeafsnit og efter aftale den ambulante funktion. Du skal sammen med vores afsnitsansvarlige læge sikre den faglige, etiske, medmenneskelige og tværfaglige behandling af vores ældre skrøbelige patienter.

Desuden skal du deltage i den fælles medicinske bagvagt sammen med afdelingens øvrige speciallæger fordelt på flere forskellige specialer. Vagthyppigheden er ca 2 vagter/mdr samt stuegangsfunktion ca hver 4 weekend.

Er det længe siden du har været i vagt i en akutmodtagelse søger vi naturligvis for relevant oplæring

Gode grunde til at søge stillingen

  • Lydhørhed og mulighed for indflydelse på formning af dit arbejdsliv på Amager hospital. Fordelingen af funktionstid aftales efter dine interesser
  • Medicinsk afdeling på Amager hospital er netop ledelsesmæssigt lagt sammen med Lunge- og endokrinologisk afdeling + den geriatriske funktion på Hvidovre Hospital. Der vil være mulighed for at være med til at videreføre den geriatriske funktion på Hvidovre og være med til at udbygge det geriatriske tilbud på Hvidovre hospital
  • Mulighed for at deltage i kurser og videreuddannelse vægtes højt
  • Godt arbejdsmiljø med tværfaglig anerkendelse og plads til forskellighed
  • Lille hospital hvor alle kender alle. Fantastisk at være en del
  • Vi har brug for dig

Vores forventninger til dig

Du er speciallæge i geriatri eller andet relevant speciale. Du ønsker at arbejde på et lille intenst hospital og være en aktiv del af vores arbejdsplads og ser vores størrelse som et aktiv og ikke en begrænsning.

Vi ønsker en kollega, der

  • Kan bevare overblikket og den gode tone i en travl hverdag, hvor der håndteres mange samtidige og komplekse patientforløb
  • Er engageret i vidensdeling og uddannelse af såvel lægefaglige som tværfaglige kollegaer.
  • Tager aktivt ansvar for at det gode patientforløb
  • Er bevidst om egne kompetencer
  • Har et ønske om at indgå i et kollegialt forpligtende samarbejde og fællesskab med afdelingens øvrige speciallæger

Hvem er vi?

Om geriatrisk afsnit G: Afsnittet består af 24 senge. Vi modtager patienter fra henholdsvis Akutklinikken og i et vist omfang fra de øvrige afsnit på Amager hospital, fra Hvidovre Hospital og RegionHs øvrige afdelinger. Vi har et godt tværfagligt samarbejde med egne faste ergoterapeuter og fysioterapeuter samt en engageret stab af sygeplejersker og SSAer, hvoraf mange har været en del af afsnittet i mange år. Således har vi et godt sygeplejefagligt fundament.

Vi er aktuelt 2 speciallæger med et stort ønske om nye kollegaer. Vi ser os ikke som et afsnit i afvikling men med et højt fagligt niveau og ønske om videre udvikling. Vi kender afsnittets DNA og er garant for en god start her på Amager hospital.

Vi er er en del af Medicinsk afdeling Amager hospital og fordrer det gode samarbejde og hjælp afsnit og specialer imellem.

Om Medicinsk afdeling Amager hospital: Vi er beliggende på Amager, som en selvstændig matrikel under Amager Hvidovre Hospital.

Pr 1/1-2023 er vi blevet en del af den nye Afdeling for Medicinske sygdomme, der består af de lungemedicinske, endokrinologiske og geriatriske specialer på hhv. Amager og Hvidovre hospital matriklerne samt Palliativ afdeling på Hvidovre og akutklinikken på Amager.

På Amager hospital er der et lungemedicinsk/endokrinologisk sengeafsnit, et geriatrisk sengeafsnit og et observationsafsnit med kortere forløb og en akut klinik. Desuden er der et hjertemedicinsk sengeafsnit, organiseret under afdelingen for hjerte- og medicinske sygdomme. Der desuden ambulant funktion tilknyttet alle specialer.

Løn: Løn og ansættelsesvilkår er efter aftale for overlæger/yngre læger mellem Region Hovedstaden og YL eller FAS.

Interesserede ansøgere uanset køn, alder, religion eller andet etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: d. 23. januar med forventede ansættelsessamtaler d. 26. januar.

Få mere at vide: Tøvikke med at kontakteCheflæge Dorthe Goldschmidt 24806114 eller ledende overlæge Maria Holte Nielsen 40121882. Besøg også afdelingens Instagramprofil medicinskafdeling_amh og få et indtryk af vores skønne arbejdsplads

Ansøgningen skal udformes, så det er muligt at vurdere erfaring og uddannelse inden for de 7 lægeroller, faglig medicinsk ekspertise, kommunikation, samarbejde, ledelse og administration, sundhedsfremme, akademikerrolle og professionalisme.

Vi ser frem til at høre fra dig

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København S
  • Mandag den 23. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i København S over tid

Dato Alle jobs som læger
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2