Områdeansvarlig overlæge for Børne- og ungemodtagelsen, Herlev Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Områdeansvarlig overlæge for Børne- og ungemodtagelsen, Herlev Hospital

Hvis du brænder for professionel ledelse, kvalitet i behandlingen af akut syge børn og unge, faglig udvikling og medarbejdernes trivsel, så er det dig vi leder efter.

Stillingen som områdeansvarlig overlæge for Børne- og Ungemodtagelsen, Herlev Hospital er ledig til besættelse pr. 1. februar 2022 eller efter aftale.

Varetagelse af ledelsesfunktionen i afsnittet forventes løftet i tæt samarbejde med oversygeplejersken.

Om ansøgeren

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i pædiatri med særlig interesse og erfaring indenfor fagområdet Akut pædiatri og dokumenteret bred erfaring indenfor den almene pædiatri.

Da der er tale om et afsnit med mange kontaktflader og meget forskelligartede patientforløb, samt på daglig basis behov for at træffe beslutninger her og nu, skal ansøger trives i en omskiftelig hverdag, hvor der er mange bolde i luften.

Ansøger forventes desuden at have interesse og gerne erfaring indenfor ledelse, udvikling og kvalitetssikring. Herunder at videreudvikle afsnittet mht. både flow-styring og standardisering af patientforløb, med fokus på det tværfaglige samarbejde.

Da uddannelse, undervisning og simulationstræning både monofagligt og tværfagligt er et stort fokusområde i afdelingen, er interesse for dette essentielt og erfaring vil være en fordel.

Om akutmodtagelsen for børn og unge

Afsnittet ligger i egne lokaler i tæt relation til både ambulatorie og sengeafsnit samt akutmodtagelsen for voksne. Afsnittet råder over 10 undersøgelses- og observationsstuer, samt 2 akut-/alarmstuer og modtager selv alle ambulanceindbragte børn og unge fraset trafikuheld og klassiske tilskadekomne.

Akutmodtagelsen for Børn og Unge er en af landets travleste med op mod 25.000 kontakter årligt, fordelt på 13.000 konsultationer i ’Børnelægevagten’ (Behandlerspor sygdom 0-12 år) og 12.000 reelle akutte og sub-akutte kontakter.

Vores spektrum af problemstillinger er meget bred, fra den nybagte usikre mor med et grædende spædbarn, over hyperakutte tilstande som anafylaksi, status epilepticus og respirationsinsufficiens, til udadreagerende stofpåvirkede teenagere og børn, der viser sig at have alvorlige diagnoser som leukæmi, hvor det er håndteringen af familien i krise, der er en stor del af opgaven.

Vi har generelt stort fokus på kommunikationen med både patienten og hele familien, samt at minimere ubehaget for barnet/den unge i forbindelse med smertefulde procedurer.

Om stillingen

Overlægen vil indgå i afdelingens ledelsesteam bestående af afdelingsledelsen, fem områdeledelser og den ledende lægesekretær.

Stillingen omfatter tjeneste i Børne- og ungemodtagelsen, samt vagt i form af forlænget dagtjeneste på hverdage til kl. 20 eller tjeneste i weekenden fra 10-22 samt evt. stuegangsfunktion i weekenden.
Stillingen indeholder også mulighed for en mindre ambulant tilknytning indenfor et subspeciale afhængig af ansøgers erfaring og interesse.

Overlægen indgår i afdelingens samlede funktion og kan i særlige tilfælde varetage opgaver andre steder i afdelingen efter behov.

Overlægen forventes, i samarbejde med oversygeplejersken, at påtage sig ansvaret for samarbejdet med sengeafsnittene i afdelingen, akutmodtagelsen for voksne, samt de tilgrænsende specialer som anæstesi/intensiv terapi og kirurgi (gas.kir., ort.kir., urologi og gynækologi).

Om Afdeling for Børn og Unge

Afdeling for Børn og Unge i Herlev er en stor almen børneafdeling med et optageområde på ca. 500.000 indbyggere i Region Hovedstaden, hovedsagelig område Midt.

Afdelingen har højt specialiseret funktion i pædiatrisk diabetes mellitus, pædiatrisk allergologi, socialpædiatri og Tourettes syndrom. Fokusområder er derudover akutpædiatri, endokrinologi, neuropædiatri, neonatologi, infektionssygdomme, nefro-urologi og gastroenterologi.

Afdelingen har et stort fokus på uddannelse både monofagligt og tværfagligt. Supervision og feedback prioriteres i alle funktioner og afdelingens vision er fortsat uddannelse og udvikling for alle, uanset om man er i en klassificeret uddannelses stilling eller ej.

Der tilstræbes et trygt tværfagligt læringsmiljø med særlig fokus og interesse for simulationstræning og gennem læring at etablere og fastholde et godt arbejdsmiljø for alle.

Afdelingen varetager en stor lægelig videreuddannelsesopgave i form af 25-30 uddannelsessøgende læger under speciallægeuddannelse i pædiatri, almen medicin og akut medicin. Derudover er der i semestermåneder dagligt 12-14 medicinstuderende på 12. semester i afdelingen. I Børne- og ungemodtagelsen varetages endvidere uddannelse af sygeplejestuderende, redder-elever og paramedicinere.

Afdelingen har stor forskningsaktivitet hovedsagelig inden for diabetes, neuropædiatri, astma/allergologi og endokrinologi, og der er til afdelingen knyttet tre pædiatriske professorater samt fem kliniske lektorer. Deltagere til en stor del af afdelingens kliniske forskning rekrutteres allerede i børne- og ungemodtagelsen

Ansøgning

Ansøgeren bør i ansøgningen forholde sig til de 7 lægeroller: medicinsk ekspert, kommunikation, samarbejde, ledelse og administration, sundhedsfremme, akademiker og professionel

Ansøgningen bedes indsendt vedlagt CV og liste over relevante videnskabelige arbejder.

Ansøgningensendes til Cheflæge Marianne Sjølin Frederiksen senest fredag den 25. november 2022.

Yderligere oplysninger kan rekvireres hos Cheflæge Marianne Sjølin Frederiksen tlf. 3868 9973, Oversygeplejerske Camilla Bredahl 3868 9971

Samtaler forventes afholdt torsdag den 15. december

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Hellerup
  • Fredag den 25. november 2022

Lignende jobs

  • Læge i Herlev

    Stråleterapien i Afdeling for Kræftbehandling på Herlev og Gentofte Hospital, Herlev-matriklen gennemgår en rivende udvikling i forhold til teknologi, udvikling af nye patientbehandlinger og forskn..
    • Læge
    • Herlev
    Få mere info
  • Læge i Hvidovre

    Vil du være med til at gøre en forskel for patienter med særlige behov for ernæring på Hvidovre Hospital?Hvem siger, at hospitalsmad er kedelig og uden smag? I køkkenet på Hvidovre Hospital har..
    • Læge
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Læge i København

    Læge søges til organisation/virksomhed i København
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i Hvidovre

    Læge søges til organisation/virksomhed i 2650 Hvidovre
    • Læge
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som læger
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 3
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 4
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 6
16. juni 2024 9
15. juni 2024 9
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 11
6. juni 2024 9
5. juni 2024 9