Afdelingslæge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Afdelingslæge i arbejdsmedicin

Ved Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus er to stillinger som overenskomstansat afdelingslæge ledig til besættelse 1. september 2021 eller efter aftale.

Afdelingslægerne skal være speciallæge i arbejdsmedicin. De skal deltage i arbejdet i det arbejdsmedicinske ambulatorium og deltage i det tværfaglige samarbejde med den socialmedicinske del af afdelingen.

Stilling 1 er en klinisk fuldtidsstilling, hvor det forventes, at afdelingslægen ud over det kliniske arbejde deltager i afdelingens øvrige aktiviteter, herunder forskningsaktiviteter.

Stilling 2 er en klinisk stilling kombineret med en forskerstilling op til halv tid afhængigt af indkomne fondsmidler. Forskningen forventes at foregå på post-doc niveau.

Om Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling

Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus varetager de arbejds- og socialmedicinske opgaver i Region Sjælland. Afdelingen har omkring 50 medarbejdere. Den lægelige stab består af en ledende overlæge, en professor, 22 speciallæger og ti uddannelsessøgende læger.

Speciallægerne har samfundsmedicinsk, arbejdsmedicinsk, psykiatrisk eller almenmedicinsk baggrund. Derudover er der i afdelingen ansat fire psykologer og en socialfaglig konsulent. Der er desuden tilknyttet eksterne konsulenter overvejende inden for det psykiatriske speciale.

Det arbejdsmedicinske ambulatorium modtager patienter henvist med henblik på vurdering af mulige arbejdsmæssige årsager til sygdom og mhp. rådgivning om den fremtidige arbejdsmarkeds-tilknytning under hensyntagen til helbredet. Desuden foretages risikovurdering af arbejdets betydning for helbredet og graviditet. I forbindelse med vurdering, rådgivning og risikovurdering kan arbejdspladsbesøg eller rundbordssamtaler komme på tale.

Det socialmedicinske ambulatorium varetager opgaver i relation til kommunerne i Region Sjælland, dels i Klinisk Funktion på selve afdelingen, dels ude i kommunerne som sundhedskoordinatorer. Kerneopgaven er at vurdere, hvordan den enkeltes helbred er foreneligt med at varetage et arbejde, herunder at komme med anbefalinger, der kan understøtte arbejdstilknytning.

Afdelingen deltager løbende i lægers videreuddannelse i arbejdsmedicin og i samfundsmedicin.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde en dejlig arbejdsplads med en god og uformel omgangstone og spændende arbejdsopgaver. Vi har daglig konference, men også løbende kollegial sparring. Vi har tradition for at løfte i flok, støtte hinanden og udvikle os i fællesskab. Vi er bevidste om, hvor vigtig en opgave vi udfører, hvilket gør den meningsfuld og værdiskabende. Vi prioriter uddannelse og forskning højt.

Der er endvidere mulighed for karriereudvikling.

Vi har en flot nyistandsat bygning med gode kontorfaciliteter på Holbæk Sygehus, tæt på Holbæk station. Det vil være muligt at tilrettelægge dine arbejdstider og -opgaver med fleksibilitet, så at arbejdet også kan hænge sammen med dit familie- og fritidsliv.

Dine kvalifikationer

Vi forventer at du:

  • Er speciallæge i arbejdsmedicin

  • Har nogen erfaring med formidling inden for det arbejds- og miljømedicinske område samt gode kommunikative evner i bred forstand.

  • Er interesseret i og har erfaring i arbejdsfastholdelse

  • Er udviklingsorienteret og engageret

  • Har gode samarbejdsevner, ikke mindst i forhold til det tværfaglige samarbejde.

  • Har interesse i og vilje til at deltage i forskning og kvalitetsudvikling.

  • For stilling 2’s vedkommende forventes det, at ansøger har en ph.d.- eller doktorgrad


Du vil i disse stillinger få mulighed for at sætte dine faglige kvalifikationer i spil i en afdeling med velkvalificerede og engagerede medarbejdere.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingerne er vagtfri.

Stilling 1 er en fuldtidsstilling på 37 timer og indebærer udefunktion i afdelingens ambulatorier på SUH Køge og i beskeden grad på Nykøbing Falsters Sygehus.

Stilling 2 er en fuldtidsstilling på 37 timer med kombineret klinisk funktion inklusiv udefunktion i afdelingens ambulatorier på SUH Køge og i beskeden grad på Nykøbing Falsters Sygehus og forskningsfunktion op til halv tid afhængigt af indkomne fondsmidler.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingerne og de muligheder, der ligger i jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Ledende overlæge Ann Lyngberg [email protected]

Specialeansvarlig overlæge Jonas Winkel Holm [email protected]

Stillings- og funktionsbeskrivelsen kan rekvireres hos afdelingsledelsessekretær Annette Brix Roed [email protected]

Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling: tlf. 59 48 98 50

Ansøgningsfrist 6. juli 2021 kl. 16:00

Samtaler forventes afholdt 14. juli 2021 om eftermiddagen


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Holbæk
  • Tirsdag den 06. juli 2021

Lignende jobs

  • Læge på Midt-og Vestsjælland

    Har du lyst til i samarbejde med en anden ledende overlæge at lede vores sengeafsnit og ambulatorium for hjerte-/karsygdomme? Så kom og vær med til at give vores borgere en god behandling og re..
    • Læge
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Vil du være med til at sætte dit præg på udviklingen af en stor kardiologisk afdeling på Slagelse Sygehus og samtidig være en del af et team af kardiologer med højt specialiseret faglighed på OUH O..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Klinisk Vejleder til velfungerende studiemiljø Ønsker du, at bruge dine sygeplejefaglige, samt undervisningsmæssige kompetencer til at præge og styrke den sygepleje studerendes udvikling - så er .
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Kirurgisk afdeling Holbæk sygehus udvider og søger derfor to speciallæger til nyoprettede stillinger. Afdelingslæge eller overlæge afhængigt af kvalifikationer. Stillingerne er med vagtforpligtigel..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som læger
26. juli 2024 5
25. juli 2024 5
24. juli 2024 5
23. juli 2024 5
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 3
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 2
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2