Vi har to ledige stillinger som Afdelingslæge eller Overlæge i fast stilling til obstetrisk og/eller Føtalmedicinsk f...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Ved Gynækologisk obstetrisk afdeling på Slagelse Sygehus er der 2 stillinger som Afdelingslæge eller Overlæge med vagtforpligtelse og hovedfunktion i obstetrik og/eller føtalmedicin ledig. Stillingerne er ledige til besættelse fra 01.10.21 eller efter aftale.

Hvorfor Obstetrik i Slagelse?

I vores afdeling vil vi gerne gøre en forskel for hinanden, vores uddannelseslæger og ikke mindst vores patienter. Det gør vi ved at sætte barren højt fagligt og prioritere uddannelse hver eneste dag. Men vi gør det også ved at passe på hinanden både individuelt og i fællesskabet med en god og ærlig tone.

Vil du gerne være med til sætte dit præg på din egen hverdag og vil du gerne arbejde med et bredt udvalg af blandede obstetriske og/eller føtalmedicinske patienter? Vi har brug for kollegaer der har lyst til at arbejde opfindsomt og selvstændigt og samtidig udvikle afdelingens profil sammen med teamet.

Vi har - kort sagt - brug for nye kolleger i det obstetriske team og er i gang med at sætte fremtidens hold.

Vi tilbyder oplæring efter behov – gerne subspecialisering, fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen, gode kontorfaciliteter og billigt personalehotel (for pendlere). Nedsat arbejdstid er en mulighed hvis det er et ønske.

Obstetrisk sektion varetager årligt ca.2000 fødsler og vi har regionsfunktion inden for blandt andet GDM, immunisering, epilepsi, monochoriotiske gemelli og prænatal diagnostik. Det regionale familieambulatorium er tilknyttet afdelingen, hvor vi behandler gravide med et forbrug af rusmidler. Indenfor specialet uddanner vi både medicinstuderende, introlæger og kursister og vi uddanner desuden kolleger til Almen Medicin. Vores uddannelsesteam består af vores uddannelsesansvarlige overlæge og to yngre uddannelseskoordinerende læger samt 3 kliniske lektorer.

Vores gynækologiske sektion er fagligt ledet af en specialeansvarlig overlæge og varetager det meste inden for benign gynækologi, herunder åbne, laparoskopiske og vaginale hysterektomier, mini- og operativ hysteroskopi samt prolapskirurgi. Vi har robotkirurgi i samarbejde med kirurgisk afdeling med fokus på hysterektomi og på sigt myomektomi. Og endelig har vi et velfungerende gynækologisk ambulatorium som udover almindelige konsultationer indeholder både en subakut funktion og et sygeplejestyret abortambulatorium.

Hvad forventer vi af dig?

Vi ønsker os mest af alt et menneske med humor og hjerte og lyst til at spille konstruktivt ind i et fagligt miljø der er under kraftig udvikling. Kommer du med særlige kompetencer og interesser fletter vi det ind, så det passer med dine og vores ønsker. Vi er i gang med at udvikle og opbygge et forsknings og uddannelsesmiljø med ph.d stillinger og simulationsudstyr og træning og vi ville blive glade for en person der har lyst til at være med på rejsen. Vi tilbyder efteruddannelse i form af f.eks formaliseret subspecialisering og deltagelse i faglige kongresser. For den rette person er der også mulighed for administrative og ledelsesmæssige opgaver og dertilhørende relevant uddannelse.

Vilkår

Du vil indgå i bagvagtsfunktion med tilstedeværelsesvagt, for nuværende 2-delt i hverdagene og som døgnvagt i weekender og på helligdage. Ansættelsen sker i henhold til den indgåede overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger. Den faglige bedømmelse af ansøgeren vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer indenfor de syv lægeroller.

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 6. Juli og vi forventer samtaler tirsdag d. 13. Juli

Tøv ikke med at kontakte os hvis du vil vide mere. Henvendelse til ledende overlæge Mette Fabricius på e-mail [email protected] eller telefon +45 23 40 82 55


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Slagelse
  • Tirsdag den 06. juli 2021

Lignende jobs

  • Læge på Midt-og Vestsjælland

    Har du lyst til i samarbejde med en anden ledende overlæge at lede vores sengeafsnit og ambulatorium for hjerte-/karsygdomme? Så kom og vær med til at give vores borgere en god behandling og re..
    • Læge
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Vil du være med til at sætte dit præg på udviklingen af en stor kardiologisk afdeling på Slagelse Sygehus og samtidig være en del af et team af kardiologer med højt specialiseret faglighed på OUH O..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Klinisk Vejleder til velfungerende studiemiljø Ønsker du, at bruge dine sygeplejefaglige, samt undervisningsmæssige kompetencer til at præge og styrke den sygepleje studerendes udvikling - så er .
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Kirurgisk afdeling Holbæk sygehus udvider og søger derfor to speciallæger til nyoprettede stillinger. Afdelingslæge eller overlæge afhængigt af kvalifikationer. Stillingerne er med vagtforpligtigel..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som læger
25. juli 2024 9
24. juli 2024 9
23. juli 2024 9
22. juli 2024 9
21. juli 2024 9
20. juli 2024 9
19. juli 2024 9
18. juli 2024 9
17. juli 2024 9
16. juli 2024 7
15. juli 2024 7
14. juli 2024 7
13. juli 2024 6
12. juli 2024 7
11. juli 2024 6
10. juli 2024 6
9. juli 2024 6
8. juli 2024 8
7. juli 2024 8
6. juli 2024 8
5. juli 2024 7
4. juli 2024 6
3. juli 2024 6
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 7
25. juni 2024 4