Vi søger en ny speciallægekollega til Holbæk Sygehus' apopleksi-rehabiliteringsafsnit, Medicinsk Afdeling #Pladstildig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Vi søger en ny kollega med interesse for intern medicinske problemstillinger hos den multisyge apopleksipatient, da en af vores kollegaer har valgt at gå på pension i 2022.

Apopleksi-rehabiliteringsafsnittet på Holbæk Sygehus modtager apopleksipatienter til fase 2 behandling fra Neurologisk Afdeling på Sjællands Universitets Hospital.

Afsnittet har 22 senge og et tilknyttet ambulatorium til opfølgning efter indlæggelse.

Vi ønsker at styrke stuegangsfunktionen, således at den fremadrettet varetages af et fast lægehold bestående af 3 speciallæger. Speciallægerne kan være geriater, internmediciner, almen mediciner eller neurolog, der tværspecialiseret kan dække patientens mange-facetterede behov.

Afsnittet har tilknyttet neuropsykolog, logopæd og har faste fysio- og ergoterapeuter i fremmøde alle ugens dage.

Afsnittet har et tæt tværfagligt samarbejde og et højt fagligt niveau. Vi lægger vægt på kollegialitet gensidig respekt, god stemning, ligeværdighed tværfagligt og tværspecialiseret, uformel og direkte kommunikation, god holdånd, humor, og at der er højt til loftet, så alle kan føle sig hjemme på afsnittet.

Vi ønsker at skabe smidige effektive forløb, tilrettet den enkelte patients behov og særlige udfordringer, og arbejder tæt sammen med patienten, pårørende og kommunen med henblik på at skabe den bedst mulige overgang til fase 3 i kommunalt regi, når afdækning af skaderne er gennemført i fase 2. Den aktuelle indlæggelsesvarighed ligger omkring 10-12 dage.

Medicinsk Afdeling er landets største medicinske afdeling, og syv af de intern medicinske specialer indgår i afdelingen, hvilket sikrer et smidigt samarbejde og god kollegial sparring ved behov for viden og kompetencer uden for eget grenspeciale.

Ansøgerprofil
Til at varetage opgaven på apopleksi-rehabiliteringsafsnittet, søger vi to speciallæger med interesse for neuro-rehabilitering. Du er speciallæge i enten neurologi, et intern-medicinsk speciale, almen medicin eller andet relevant speciale. Du har interesse for den ofte tilstedeværende multimorbiditet hos patienter med ny apopleksi og trives i tværfagligt miljø, og med patienter og pårørende i en udfordrende fase af deres liv.

Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er et lokalt forankret akutsygehus for områdets borgere. Sygehuset har egen sygehusledelse og indgår i Københavns Universitets Hospital, som er et samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet og sygehusene i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Sygehusets vision
Vores vision er at tilbyde patienterne sammenhængende og relevante forløb med høj patientoplevet kvalitet. Vi ser os selv som et ambitiøst og veldrevet akutsygehus i konstant udvikling, der gerne vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme.

Forskning
Holbæk Sygehus satser på velfungerende forskningsmiljøer inden for disse områder og sygehuset har et Forskningens Hus.

Vi har fokus på at fastholde Holbæk Sygehus som en attraktiv og fagligt udfordrende arbejdsplads og et eftertragtet uddannelsessted, der tiltrækker de rigtige medarbejdere. Det er her vi imødeser din aktive indsats.

Lidt om afdelingen
Medicinsk Afdeling varetager intern medicinske grenspecialer i kardiologi, medicinsk gastroenterologi, endokrinologi, nefrologi, reumatologi, geriatri og apopleksi-rehabilitering, og afdelingen råder over 165 sengepladser, en række specialespecifikke ambulatorier samt dialyseafsnit.

Medicinsk Afdeling varetager klinisk og teoretisk undervisning af lægestuderende, og har p.t. fire kliniske lektorer, en postgraduat lektor samt to professorer.

Medicinsk Afdeling har et fællesmedicinsk ambulatorium, der varetager behandlingen af patienter med behov for udredning i samarbejde mellem flere specialer. Vores klinisk biokemiske afdeling har en fremskudt post i det fællesmedicinske ambulatorium, og vores radiologiske afdeling tilbyder drop-in løsninger til billeddiagnostiske undersøgelser.

Stillingsfunktion og kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med speciallæge med speciale i neurologi, et intern medicinsk grenspeciale, almen medicin eller andet relevant speciale.

Vi forventer at du

  • Har interesse for apopleksirehabilitering

  • Er engageret og udviklingsorienteret

  • Har gode evner til samarbejde og se nye muligheder.


Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der er mulighed for deltid.

Stillingen er med deltagelse i den medicinske bagvagtsfunktion, der p.t. er 20-skiftet. Dette gælder dog ikke for speciallæger i neurologi, der vil blive ansat i en vagtfri stilling.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til
Specialeansvarlig overlæge i geriatri Solvejg Henneberg Pedersen tlf. 24 92 08 82, eller ledende overlæge Niels Løkkegaard, tlf. 59 48 45 01.

Holbæk Sygehus anvender en vurdering af de syv kompetencer (Medicinsk ekspert, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator, Sundhedsfremmer, Akademiker og Professionel) i den faglige bedømmelse.
Ansøgere bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret til de syv kompetencer.

Vi glæder os til at hører fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Holbæk
  • Fredag den 21. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som læger
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 12
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 4