Vil du være med til at udvikle og indfri vores ambitioner i forhold til affektive lidelser?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi søger en overlæge, der vil være med til at udvikle og indfri Psykiatrisk Center Københavns ambitioner for videreudvikling af det affektive speciale og som har lyst til at lede et velfungerende døgnafsnit sammen med ny afdelingssygeplejerske.

Sammen med afdelingssygeplejersken skal du være med til at forme og videreudvikle patientbehandlingen på affektivt afsnit C121 på Psykiatrisk Center København, Frederiksberg.

Psykiatrisk Center København har en lang række almene og specialiserede tilbud. Centeret er kendt for at være i front med nye behandlingstilbud, der bl.a. udspringer af centerets anerkendte forskning særligt på det affektive område. I de kommende år skal samarbejdet inden for KAG-bipolar udvikles til også at omfatte døgnafsnit, og afsnittet skal sammen med de øvrige affektive døgnafsnit indgå i arbejdet med at udvikle det affektive speciale på PCK.

Psykiatrisk Center København har ca. 1200 ansatte inkl. en stor forskningsenhed. Du kan læse mere om Psykiatrisk Center København her.

Om afsnit C121
C121 er et subspecialiseret døgnafsnit med 16 senge. Vi modtager primært patienter med symptomer indenfor det affektive spektrum. Som overlæge vil du have det behandlingsmæssige ansvar for patienterne med udredning, diagnostik, behandling og tilrettelæggelse af patientforløbene.

C121 arbejder med kognitiv-adfærdsterapeutisk miljøterapi og der er planlagt yderligere kognitiv uddannelse af plejepersonalet i efteråret 2021.

Vi arbejder i et fagligt udviklende miljø i et tæt tværfagligt samarbejde mellem læger, plejepersonale, psykologer, fysioterapeuter, ergoterapeuter og socialrådgiver.
Vi har et tæt samarbejde med de ambulante enheder, Ambulatorie for Affektive Lidelser, Intensivt Affektivt Ambulatorium og FACT. Derudover samarbejder vi tæt med forskningsenheder på PCK og i RHP om rekruttering af ptt. i forskningsprojekter (ECT-projekt, Psych-Flame m.v.)

Din opgave og ansvarsområder
Som overlæge vil du samarbejde med afdelingssygeplejersken og personalet om patientforløbene. Du vil sammen med afdelingssygeplejersken skulle sikre, at patienterne føler sig godt behandlet, at den faglige standard er høj, og at arbejdsmiljøet for personalet er i fokus.

Forbedringsarbejdet indgår i afsnittet som en metode til at implementere og synliggøre vores udviklingstiltag, og afsnittet arbejder med SafeWards (deeskalering), 10 relationsskabende interventioner, der bruges til at håndtere konfliktfyldt adfærd. Afsnittet er kendetegnet ved en god trivsel og et tæt kollegialt samarbejde.

Overlæger på PCK har ca. 14 gange årligt forskudt arbejdstid som Speciallæge i front (SIF) i akutmodtagelsen på Bispebjergmatriklen. Der er mulighed for ekstraindtjening ved frivillig vagtordning tilknyttet vores enhed på Gentoftematriklen.

Vær med til at samle fremtidens psykiatri på Bispebjerg
Psykiatrisk Center København står over for en spændende forandring, idet centeret indenfor en årrække vil blive samlet fysisk og organisatorisk i nye bygninger på Bispebjerg.
Afsnit C121 vil indtil videre forblive på Frederiksberg. I 2022 modtager vi åbne afsnit og Forskningsafdelingen fra Rigshospitalet. I 2024 flytter nogle sengeafsnit til Bispebjerg med undtagelse af 53 senge, der som forbliver på Frederiksberg, indtil de kan flytte til Bispebjerg.

Vores forventninger til dig:

  • Speciallæge i psykiatri, gerne med erfaring indenfor det affektive område
  • Lyst til forbedringsarbejdet og særligt implementering af ”Bedre behandling under indlæggelse” og kognitiv adfærdsterapi
  • Forsknings, undervisnings- og uddannelsesorienteret

Ansøgning
Ansøgningen bedes bilagt CV samt dokumentation for formelle og faglige kompetencer. Løn og ansættelsesforhold er i overensstemmelse med gældende overenskomst.

Der vil ved ansøgning om ansættelse, ske en bedømmelse af ansøger på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer indenfor de syv kompetenceområder, jf. vejledning for faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger i Region Hovedstaden.

Stillingen er med tiltrædelse den 1. juni 2021 eller snarest herefter.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til klinikchef Ulla Knorr på 2764-6668.

Søg stillingen via link på siden senest den 10. maj 2021 kl. 12.00

Vi holder samtaler den 17. maj.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København Ø
  • Mandag den 10. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i København Ø over tid

Dato Alle jobs som læger
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1